Hotel Dassia Beach** in Dassia Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.693 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Dassia > Hotel Dassia Beach**

Beoordelingen Hotel Dassia Beach**

10 februari 2012

6,5
Hotel Dassia Beach** Dassia

Hotel Dassia Beach scoort een 7,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dassia Beach**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dassia Beach** in Dassia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Dassia Beach** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Dassia Beach** met andere accommodaties in Dassia.

20 beoordelingen over Dassia Beach**

met partner, Juni 2010
Typisch Grieks hotel met persoonlijke sfeer!
Rob, Marloes & Senn...
15-6-2010 Wat een leuke hotelletje. Wat een prachtige ligging aan het water. Wat een vriendelijke mensen zijn er in het hotel. Moeder en dochter runnen het hotel met veel enthousiasme. De kamers zijn goed maar simpel en de lobby + binnenrestaurant zijn compleet nieuw. Maar als je gewoon even lekker wilt genieten van een simpele en betaalbare maaltijd dan kan je heerlijk lekker buiten zitten. Gr. Rob, Marloes en Senna.

met partner, Juli 2009
Fantastich
evert.pereboom
29-7-2009 hotel dassia beach licht meteen aan zee prachtich vriendelijk personeel goed eten en smorges een prachtige zon s opkomst

met partner, Juni 2009
Fantastisch Hotel
Cees Kabel
29-8-2009 Gemoedelijk familie hotel en goede service,wij komen al tien jaar in het plaatsje Dassia waar het goed vertoeven is met al zijn winkeltjes de restaurantjes en cafetje.
Het ligt centraal in het midden van het eiland aan de westkust,vandaar uit kan je alle kanten op om het mooie eiland met zijn lieve mensen te ontdekken.
De bus verbinding van uit Dassia is goed om naar de stad te gaan om te winkelen je kan zelfs naar het noorden of het zuiden gaan.

Familie, Sept. 2008
Prijs-kwaliteit verhouding goed
roy
2-10-2008 De ligging van het hotel is goed.
Ontbijt is eenvoudig, maar voor de prijs voldoende.
Bedden zijn wel hard.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Het eten is ruim voldoende.
Voor de rest een fijne vakantie gehad in Hotel Dassia Beach.

Jammer
T en T
5-8-2008 wij waren zeer ontvreden, hebben dit hotel niet geboekt, maar het andere hotel van de eigenaar was nog ( ?)niet geopend. wij hebben lastminute geboekt. ontbijt was zeer slecht, bedden zeer hard, onderhoud van de badkamer slecht. Personeel probeert zijn best te doen, maar dit is niet voldoende. Ligt wel centraal op corfu, absoluut een auto of scooter huren, om het trieste hotel met een super mooie omgeving te ontvluchten! Coctails s'avonds zijn wel lekker en helpen je om makkelijker op de harde bedden te slapen;-)

Nooit meer
Jong stelletjes
13-9-2009 Alles ging al op het vliegveld fout. We waren net geland en zouden naar een pensioen in Ipsos gaan. Maar deze was overboekt. Nu werden we dus gewoon in een andere plaatst geplaatst. Maar buiten dit was het hotel ronduit slecht te noemen.

Het eten, zowel de ontbijt en het eten van de kaart, was smaakloos en soms zelf lauw.

De kamers in het hotel heb ik geen idee van. Wij werden namelijk ergens achteraf in een complexje met 3 huisjes gestopt. Zeer klein en slecht onderhouden.

Het plaatsje zelf is totaal niet geschikt voor jongeren. Er is een diskotheek/bar. Geen aanrader. Zeer overdreven harde muziek en bijna onmogelijk om veilig met je drinken weer terug op je plaats te komen. Er komen ook bijna alleen grieken. En het was alleen in het weekend open.
Voor de rest is er gewoon niks te doen.

Als je van een vakantie houd waar je alleen met ouderen om je heen zit in het een aanrader!!!!!!!

Gewoon goed!
I. Christiaens
11-8-2008 Fijn hotel met vriendelijk personeel, ligging direct aan zee, heerlijk! De vriendelijke jongen aan de receptie had zelfs op de ochtend van vertrek nog koffie en ontbijt geregeld toen we om half zeven al moesten vertrekken. Erg prettig.
Kamers niet supergroot maar wel netjes en ook schoonmaak was goed en wees eerlijk, je gaat op zo'n eiland toch niet de hele dag op je hotelkamer zitten. Wij waren blij met het supergroten balkon (hadden een kamer aan de zijkant). Hele fijne vakantie gehad daar!

Dassia NIETS
5-8-2008 Hotel Margerita geboekt, maar bij aankomst werd er dus verteld, omdat het om last minute ging en er niet voldoen mensen geboekt hadden het andere hotel niet open ging. Wat erg vervelend was want het andere hotel had wel een zwembad. (we mochten wel bij het te kleine overvolle zwembad van het hotel dat 500m verderop zwemmen lag)
De kamer zag er in eerste instantie netjes uit maar was niet schoon, badkamer was slecht en vies. (toilet spoelt niet door, lekkende kranen, kapotte douchekop etc.)
Het ontbijt stelt niks voor, je kan er ontbijten van 8.00 tot 10.00 'smorgens, om 8uur staan er enkele "verse broodjes" en slappe koffie voor je klaar en in de loop van het ontbijt wordt er af en toe wat aangevuld. (kleffe croisantjes, droog brood, yoghurt, 3 soorten jam, kaas en ham en jawel fruit UIT BLIK!) Het personeel was vriendelijk maar leek weinig zin te hebben aan werken. Dus NOOIT MEER DASSIA BEACH!

Marijke
25-6-2008 Wij komen al jaren in Dassia Beach Hotel naar volle tevredenheid, metname vanwege de geweldige ligging direct op het strand en het vriendelijke personeel. Tot onze verbazing is dit jaar de receptie en het restaurant binnen helemaal gerenoveerd en het ziet er super uit! wij komen volgend jaar zeker weer terug.

met partner, Juni 2008
Gewoon goed
evert en marjan
28-10-2008 wij komen nu al 12 jaar op corfu een prachtig eiland eerst zaten wij achter dassia beach hotel maar zijn snel over gestapt naar het hotel waar margarita met de obers jani en spiros het echt gezellig houden een goed hotel met veel gezellig heid dicht bij het centrum waar de lokale kroeg de drunken duck zeker een aanrader is. tot volgend jaar evert en marjan

6,5