Hotel Mon Repos Palace**** in Corfu-stad Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Mon Repos Palace**** Corfu-stad

Beoordelingen Hotel Mon Repos Palace****

Anemomilos, 49100, Corfu-stad
Hotel Mon Repos Palace scoort een 7,7 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mon Repos Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mon Repos Palace**** in Corfu-stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 79 vakantiefoto's van Hotel Mon Repos Palace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Mon Repos Palace**** met andere accommodaties in Corfu-stad.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

72 beoordelingen over Mon Repos Palace****

5,6
"Opknapbeurd nodig"
erik
2-11-2011 Een hotel dat ooit groots was maar nu verouderd. Het eten was niet slecht maar er mag wat meer (naast europees) grieks eten gereedgemaakt. Om grieks te eten gingen wij (en anderen) buiten het hotel eten.Het personeel doet heel erg hun best en zijn vriendelijk en behulpzaam.Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum ,ca 20 min, dit maakt dat het rustig slapen is en toch kort bij de drukte.Het uitzicht is mooi , maar dan moet het plastiek aan het terras wel weggedaan na een zwaar onweer. Bij ons is de plastiek dichtgebleven tot ons vertrek een week later resultaat : een ongezellig terras waar uiteraard niemand wil zitten. De kamers zijn proper en groot maar staan vol meubels zodat er weinig plaats is.Als je aan de voorkant en zelfs de zijkanten ligt heb je mooi zicht , vanachter niet.

"Kan wel beter"
Olga
31-8-2011 We zijn dit jaar in augustus voor het eerst naar het hotel Paleokastritsa gekomen en na 2 dagen waren naar dit hotel doorverwijzen. Voor de liefhebbers om niet ver van de centrum( op loopafstand) wonen. Je hebt 1 uur om te dineren = 60 minuten en dan beginnen ze aan u vragen of moet u nog iets hebben? Daarna ruimen ze alles op en je vult zich niet meer welkom. Het strand naast het hotel is de SLECHSTE strand van Corfu.

De tweede keer gaan we zeker niet naar dit hotel. Rustig, gezellig en lekker dineren tijdens het vakantietijd is de belangrijke punt die we in dit hotel niet hebben gevonden.

met vrienden, Mei 2011
"Ideale locatie op Corfu"
lswitzar
6-6-2011 Net terug van een week vakantie in dit mooie, rustige hotel met uitstekende service en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding aan de rand van Corfu-stad. Dit is de ideale uitvalsbasis om het groene eiland omringd door een helder blauwe zee te verkennen. Ligging vlakbij het vliegveld, maar geen last van lawaai. De excursiebussen stoppen voor het hotel, maar ook per fiets (te huur in hotel) zijn het centrum van Corfu-stad (10min), Achillion (12 km) en Aqualand (10km) goed bereikbaar, al gaat het soms wel even flink bergop. Klein zwembad en een klein strand voor de deur, maar genoeg om even in af te koelen en een stukje te zwemmen. De kamer met airco is niet klein, maar staat erg vol met klassiek meubilair (koelkast en kluis tegen betaling). De bedden slapen uitstekend! Het kleine balkon met zitje heeft (zij)uitzicht op de baai en het centrum van Corfu stad met het oude fort. Het eten is ok gezien de prijs en er is voldoende keus om elke avond goed te eten. Al met al een prima hotel!

met partner, Sept. 2010
"Geweldig goed hotel"
L weggemans
20-9-2010 Goed hotel met vriendelijk personeel,erg goed eten veel variatie .Goede schoonmaak 5x in de week schone handoeken

met partner, Juli 2010
"Heerlijke vakantie"
Martijn
8-12-2010 We hadden een kamer met zeezicht. Prachtig zicht op de zee en het oude fort. Fijne kamer met airco. De ligging is perfect. Op loopafstand van het centrum en een goede uitvalsbasis om met de auto de rest van het eiland te verkennen.
Zeer vriendelijk personeel, ook behulpzaam bij vragen. Het eten is goed, maar niet echt bijzonder. Een aanrader is om eens te eten in een van de tentjes in het parkje tussen het hotel en het centrum. Dat daar veel Grieken zitten geeft al dat het goed is en dat is ook onze ervaring.
Klein zwembad met zout water. Maar voldoende om even in af te koelen. Wie een strandvakantie wil, kan beter elders terecht op het eiland.

"Flop"
50 +
10-6-2010 kleine kamer,geen eten waarbij een "wauw"gevoel aanwezig was,drinken te duur.......hebben 100 meters verder wist eten in een lokaal restaurantje,lekker zulle !!!!!

"Niet geweldig"
Hillie
9-10-2009 Te kleine kamer.Veel te veel meubilair.Zeer smal balkon.
Oud hotel.
En als je lekker wilt natafelen,dat kun je wel vergeten.Om 21.00 u moet de kassa worden opgemaakt!En wordt je dus gewoon van tafel gestuurd!Vind ik niet echt grieks.
Vind dit hotel geen 2e bezoek waard.

"Heerlijk hotel"
Jan-Willem
8-10-2009 Net terug van 14 dagen Mon Repos en wij hebben genoten. Eten, zowel ontbijt als diner waren prima. Personeel is uiterst vriendelijk. Wij hadden een kamer met prachtig zeezicht en zicht op de oude vesting.
Drankjes in het hotel zijn wel erg duur maar als je de koelkast aan laat sluiten kun je in de buurt bij een klein winkeltje je eigen drankjes inslaan en koel houden.
Mon Repos is wat mij betreft een aanrader!

alleenreizend
"Zalig genieten"
rita
8-10-2009 aangenaam vakantiehotel, vriendelijk personeel, goede kamers met balkon
ook aan de achterzijde , lekker eten
stad gemakkelijk bereikbaar;
om terug te keren

met oudere kinderen
"Beschamend vuil"
Fam De Meester
1-10-2009 airco op de kamer werkte amper. De kamer was onhygiënisch,
Ochtendbuffet en dinervoldeed tijdens de volledige duur van ons verblijf niet aan aanvaardbare normen wat kwaliteit en hygiëne betreft.
- Het restaurant ging s'morgens om 07.30 open. Niks was klaar Vervelend omdat we die dag een excursie geboekt hadden.
De voedselinspectie zou dergelijke zaak in ons land onmiddellijk sluiten.
Het hotel is aan renovatie toe, zeer druk gelegen. Op het eiland zijn inter zeerxcursies te boeken, laat u niet vangen de boten zitten overladen vol. ---------------------------------------------------------------------

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende