Appartement San Stefano*** in Benitses & Perama Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.080 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Benitses & Perama > Appartement San Stefano***

Beoordelingen Appartement San Stefano***

30 januari 2012

Appartement San Stefano*** Benitses & Perama

Appartement San Stefano scoort een 7,5 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement San Stefano***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement San Stefano*** in Benitses & Perama, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement San Stefano*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement San Stefano*** met andere accommodaties in Benitses & Perama.

13 beoordelingen over San Stefano***

dick
4-10-2005 + uitzicht; we zaten in een 2-kamer app. met werkelijk schitterend uitzicht.
+ zwembad; het zwembad is mooi en voldoende groot.
+ schone handdoeken; elke dag een setje van 2 grote en 2 kleine schone handdoeken.

- gedateerd; werkelijk alles behalve het kleine tv-tje is van voor 1980 en rook muf. Bedden waren vreselijk, app. niet echt goed schoon..
- wespen; veel wespen, waarvan de nesten zich aan de pilaren van het hotel bevinden.
- ligging; enorme klim van hotel naar Benitses. Nu zijn wij nog jong, maar voor mensen die moeilijker ter been zijn zeker een no-go.
- ontbijt; wij hadden alleen ontbijt, maar dat was zeer matig. Beetje brood, yoghurt, ei dat vaak niet doorgekookt was en witte bonen in tomaten saus..

Ruud & Dominique
9-9-2005 uitstekend vermaakt tijdens vakantie, zowel in appartement,zwembad,restaurant als in hotel.
verder veel van het eiland gezien.

minpuntje: ontbijt iets uitgebreider maken en juffrouw in winkeltje in hotel iets vriendelijker maken.

joke de vos
7-9-2005 laatste week van augustus 8 dgn.lang een heerlijke vakantie gehad.Met dochter,zoon+vriendin in 2 kmr.app.Iedere dag werd het schoongemaakt en kregen we nieuwe handdoeken.All in geboekt en alleen maar complimenten.Eten:veel keus en heel lekker,personeel:symphatiek en behulpzaam,prachtige omgeving,prima zwembad en stralend weer kortom we hebben genoten!Zeker voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement San Stefano*** bij:

Priscilla
31-8-2005 Wij zijn al 4 jaar hier geweest. ('99/'02/'03/'04) En krijgen er niet genoeg van!
Het appartement is simpel, maar voldoende!
Scooter is een aanrader, want het hotel/app ligt tegen een berg aan. Huur je scooter bij Nickos. (onder aan de berg) Zijn broer Vassili heeft een strandje. Onder de weg door. Dit is ook zeker een aanrader!
Verder zaten wij veel in de Shamrock, in Benitses. Een engelse pub/karaoke bar. Is super gezellig! Gaan er echt nog een keer naar terug.
Ontbijtje lekker op het strand bij Vassili & Christina. Eten in Benitses. Genoeg gelegenheden!

nikie en lars
31-8-2005 App. zagen er gezellig uit met een heel mooi uitzicht op zee. Bereikbaarheid iets minder, maar er rijdt een busje van 't hotel naar 't strand. Animatie team was echt geweldig 'voor jong en oud'. Kortom een leuk hotel, app.

Groetjes Nikie en Lars

Henk
17-8-2005 Goed appartement,wordt goed schoongemaakt.
Hadden alleen logies, ontbijt konden we regelen bij hotel, was perfect.
berijkbaarheid vonden we wat tegenvallen,een hele klim voor het diner,als je in Benitses wilt eten.
Maar er zijn goede restaurantjes waar je goed kunt eten(Grieks).
Al met al een heerlijke vakantie.
groetjes henk

mieke
7-7-2005 net terug uit san stefano, het app is inderdaad wat outbollig qua inrichting maar daarintegen wordt het iedere dag schoongemaakt schone lakens handoeken enz.verder een geweldig uitzicht!!wij hadden een scooter gehuurd want het app&hotel ligt erg hoog aardige klim! zo nu en dan gaat er een busje naar beneden wij hadden geen all inn maar wel ontbijt en dat was goed. animatie team doet het hartstikke leuk!!

bianca
28-4-2005 wij zaten in een app. en we hadden een geweldig uitzicht. we hadden all in en het eten was niet echt gevarieerd maar ondanks dat hebben we een top vakantie gehad. de service was erg goed. alleen jammer dat het een kiezelstrand is.

Fam Knip
20-12-2004 Prima complex zijn hier in 2003 en in 2004 geweest In 2003 een super annimatie team in 2004 helemaal niks. Auto huren kun je voordeling in het dorp bij alfa autoverhuur. Appartementen zijn inderdaad wat oudewets maar worden prima schoongehouden.En de airco werkt hier perfect. Het personeel bij de zwemmersbar is niets mis mee als je ze zelf met respect behandeld en zelf ook vriendelijk bent. Verder is Benitsis een leuk plaatsje wat niet al te druk is, en bij de Big Bite kun je voordelig eten bovendien is het personeel hier zeer vriendelijk en is het uitzicht fantastisch ( eten onder een olijfboom op het strand ) Eten in benitsis zelf is ook vele malen voordeliger als all inn.Er is zoveel te zien dat we hier dus al 2 x 15 dagen op vakantie zijn geweest en nog het idee hebben niet alles te hebben gezien. Corfu is een zeer mooi en groen eiland. Zeker een aanrader

tante sjaan
7-10-2004 Hotel heeft prachtig uitzicht,hotel zelf was in oude stijl evenals t appartement.Er werd wel dagelijks voorzien van schone handdoeken en schoongemaakt op de kamer.Voor mij had t busje wel vaker mogen rijden,vond t n erg steile berg en wij zaten nm met veel oude mensen.Verder service was goed,eten vond ik minder.Het zoutwaterbad zorgt af en toe wel voor prinkende ogen een handdoek langs t zwembad is dan wel aan te raden.Animatieteam vond ik wisselend,ene keer erg leuk en vermakelijk andere keer niks aan maar gezelligheid die moet je toch zelf maken en ik heb in dat opzicht n goede vakantie gehad.