Appartement Elli Marina in Benitses & Perama Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Elli Marina

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Elli Marina

Tsavros , 49084, Benitses & Perama
Appartement Elli Marina scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Elli Marina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Elli Marina in Benitses & Perama, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement Elli Marina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Elli Marina met andere accommodaties in Benitses & Perama.

2 beoordelingen over Elli Marina

"Sober maar netjes."
Myriam
23-7-2010 We verbleven hier een week en zijn zeer tevreden.
Heel rustig gelegen in een zijstraatje van de hoofdweg.
We kregen een zeer ruime kamer.
Elli en haar familie maakten het ons zeer aangenaam.
Het ontbijt werd aan het zwembad geserveerd en naar Griekse normen ruim voldoende. Het enige wat ons stoorde was de té luide muziek aan het zwembad
Benitses zelf vonden wij niet zo aantrekkelijk, we hadden de indruk dat het plaatsje wat verlaten en onderkomen was.
Maar we hebben veel uitstapjes gedaan met onze huurauto, dus we hebben hier een aangename week doorgbracht

met partner, Juni 2010
"Sober maar heel netjes"
myriam
23-7-2010 Rustig gelegen in een zijstraatje van de hoofdweg.
Elli en haar familie zijn vriendelijke mensen en doen hun uiterste best om je een leuk verbljf te bezorgen.
Ontbijt was ruim voldoende en lekker naar "Griekse " normen.
Muziek aan het zwembad zou voor ons wat stiller mogen