Vakantie Beoordelingen Benitses & Perama Corfu vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.372 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Benitses & Perama

5,6
Sfeer
Benitses & Perama
6,6

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Benitses & Perama. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Benitses & Perama. Ben je zelf op vakantie geweest naar Benitses & Perama? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Benitses & Perama scoort een 6,6 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 29 Appartementen, 1 Vakantiehuis en 16 Hotels in Benitses & Perama. Op Zoover vind je bovendien 11 vakantiefoto's van Benitses & Perama. Je kunt 1 video van Benitses & Perama bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Benitses & Perama. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu.

19 beoordelingen over Benitses & Perama

met jonge kinderen
Dit niet snel meer
a v
Stranden
7-8-2010 niks te zien in de buurt. Stranden niet de meest schilderachtige die ik ken. Cultuur? Nope. Vriendelijke bevolking : nope. gelukkig waren we er maar een week en hebben dus vooral onze batterijen opgeladen door het goede weer.

met partner, Juni 2009
Mooi gelegen, maar veel leegstand.
ballondeboer
Stranden
25-10-2009 Renovatie van accomodaties, horecagelegehden, en winkels is hard nodig.
Men is niet met de tijd meegegeven. Verder wel gunstig gelegen voor het verkennen van het eiland en voor een bezoek aan Corfoe stad (Kerkyra).

met partner, Juni 2009
Aanrader gezien de goedkope prijsstelling!!
yvonne
Stranden
18-6-2009 Wij zijn net terug van 2 weken appartementen Benitses.Helaas voor de vorige schrijver hebben wij een fantastische vakantie gehad. Er zijn nl verschillende gebouwen, het gebouw waar wij zaten (Maziz) was prima. Midden tussen de Grieken in het oude Benitses, wel waterkoker en koffiezet apparaat, en handdoeken 2x per week. Echter, gezien de reissom die we hebben betaald (vaak is deze acco in de aanbieding) vind ik persoonlijk dat je niet moet "zeuren" over handdoeken etc. De eigenaren van de appartementen krijgen een minimaal bedrag voor de verhuur en ik zou mijn wasmachine nog niet eens aanzetten voor dit bedrag. Verder is de taveerne misschien duurder, maar de kwaliteit is vele malen beter dan de rest. Hier eet je echt grieks, de kok heeft 20 jaar voor een grote hotelketen in Londen gewerkt en weet dus waar hij mee bezig, een moussaka is echt vers gemaakt en geen diepvries die ze in het dorp voorzetten. Verder geeft Tasso, de beheerder van de appartementen een uitstekende service!!!

met partner, Aug. 2008
Appartementen Benitses verzamelnaam
rinnie vasbinder
Stranden
2-9-2008 drie verdiepingen, beneden geen privacy, oud en bedompt, keukenblok en rumoerige koelkast in slaapkamer.slordig linnengoed. 1 handdoek per week.geen waterkoker of koffieapperaat.naam appartement is bekend bij scooter/auto/quadverhuurder. Eigenaar vriendelijk zolang je komt eten.winkeltjes duur. tegen consumptie gebruik zwembad.omgeving leuk en elk appartement waarop je uitkijkt lijkt beter dan de jouwe.

met partner, Sept. 2007
Pamela
Stranden
16-9-2007 Wij verbleven in Apt. Andromaches op 800 mt. van Benitses. Uitstekend weer gehad, leuk stadje, genoeg restaurantjes, vooral Paxinos was heel goed. Er zijn wel kiezelstranden, voor zandstranden auto of scooter huren. Het paleis van Sissy vooral bekijken. Vanuit het appartement uitzicht op zee, en iedere morgen prachtige zonsopgang te bewonderen. De accomodatie is simpel, maar volstaat. Mooiste (zand)strand is Agios Georgis.

met partner, Sept. 2007
T. Laurentzen
Stranden
13-9-2007 weinig vertier buiten het hotel.
vriendelijke mensen.

Anne
Stranden
15-7-2007 Benitses ligt gunstig aan zee, een van de leukste dorpje van het oostelijk deel van Corfu. Wij waren er eind juni 2007, het seizoen was toen nog niet echt begonnen, de disco's waren leeg!
Maar het is echt een charmant plaatsje, veel terrasjes, klein parkje in het midden met bankjes en een aantal kleding/souvenierswinkeltjes. De supermarkten stellen echt niks voor, dus als je een appartement hebt daar in de buurt, veel succes! Dat wordt dan voornamelijk buiten de deur eten! Daarnaast is alles ook erg aan de prijs.

Leo
Stranden
27-8-2006 Wij zijn in aug. 2006 geweest in Hotel Bellos Beach via Olympia. Een eenvoudig hotel met een schitterende ligging...alle kamers uitzicht op zee en geen weg ertussen....voor mensen die voor de rust komen een 10.
Met een zwenbad en een strand met grind en keien maar waar je goed kan zwemmen en snorkelen
Met de bus een goede verbinding naar Benitses, klein supermarktje en een restaurant aan de overkant.

Jan Van den Eynde
Stranden
31-7-2006 Benitses is een gezellig dorpje,maar meer moet men er niet zoeken. Gezellig om s'avonds naar toe te wandelen en een "pintje" te drinken. Het is volgens mij wel het gezelligste dorpje in de direkte omgeving. Het ligt niet vlak tegen de rijbaan en is praktisch autovrij. De stranden zijn miniem, in feite onbestaand. Met een huurauto is corfu goed te ontdekken, iets voorzichtig rijden, maar zeker niet gevaarlijk. Drie dagen huren is voldoende, men heeft dan praktisch het gehele eiland gezien.

janpaul-inge
Stranden
15-6-2006 wij zijn in 2001 geweest met 2 kinderen .wij kunnen niets anders zeggen dat we een super vakantie hadden .het hotel waar we verbleven was gewoon goed en zeer zeker voor de kinderen veel te doen .en elke dag werd er wel iets gedaan voor jong en oud .nu 2006 gaan wij weer terug naar hotel san stefano,en het stadje Benitses daar is zeker de vriendelijkheid van de mensen aanwezig

5,7
5,8