Beoordelingen Appartement Riviera Barbati****

24 mei 2013

Riviera Barbati****
Beoordelingen Appartement Riviera Barbati****
Barbati, GR-490 83, Barbati
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Riviera Barbati**** in Barbati, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Riviera Barbati**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Riviera Barbati scoort een 9,2 uit 10, op basis van 107 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Riviera Barbati**** in Barbati, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Riviera Barbati****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Riviera Barbati**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 120 vakantiefoto's van Appartement Riviera Barbati**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Riviera Barbati**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Riviera Barbati**** met andere accommodaties in Barbati.

106 beoordelingen over Riviera Barbati****

met partner, Sept. 2012
"Prima verblijf."
Pien
2-10-2012 Prima appartement, alles voldoende aanwezig, tot ovenscholtels toe in twee maten mocht je zin krijgen om te gaan kokkerellen. Het is schoon en wordt ook goed bijgehouden. Lekker ruim balkon waar je beschut kunt zitten, ook als het regent. Angeliki regelt alles voor je, auto gewoon bij haar huren. Ze spreekt goed Engels en Duits, dus dat is wel prettig. Zwembad met omgeving stelt niet veel voor, gammel hek eromheen en de kinderen uit de buurt komen hier in het weekend zwemmen. Strand is prima, wel enorme kiezels. Het prettigst vonden bij de eerste strandtent, vlak achter de receptie. Lekker met bediening op het strand, prachtig uitzicht en je kunt er super goed en gezond eten 's avonds. Bootje huren om de kust af te varen is ook erg leuk om te doen. Je moet hier een auto hebben anders zit je erg geisoleerd. Slecht ter been? Niet gaan! Je moet zo stijl omhoog dat het eigenlijk niet leuk is. Zitten een paar restaurantjes, een (duur) supermarktje en bakker.

met partner, 2012
"Gastvrijheid ten top, prachtige vakantie"
Jan & Bianca
8-9-2012 Bezienswaardigheden zijn er ook genoeg op het eiland. Zelf zijn we 1 dag naar Aqualand geweest (wat een mooi zwemparadijs), hebben we het Achilleion (paleis van Sissi) bezocht en zijn we te touren geweest met de auto. Kassiopi vonden wij geweldig, je hebt daar een prachtig uitzicht op Albanië en op de mooie rotsen. Paleokastritsa zijn we ook geweest, ook daar een prachtig uitzicht. De boottochten hebben we daar overigens niet kunnen vinden, een boot huren voor een dag kan daar wel overal.
Tot slot als je vanaf het vliegveld daar naartoe rijd kom je na 10 kilometer ongeveer op een rechte weg met aan de rechterkant strand en aan de linkerkant hotels en horeca. Als je daar bent dan moet je de weg blijven volgen en is het nog ongeveer 5 kilometer bergop bergaf rijden. Bij La Pizzeri o.i.d. zit het na 300 meter aan je recherkant voorbij de kerk. (6/6)

met partner, Aug. 2012
"Niet overdrijven."
Ton en Yvon
10-9-2012 Leuk appartement met redelijke ligging. Als je betaald voor zeezicht wordt het uitgelegd als "seafront" Wij keken tegen dikke bomen aan grenzend aan een drukke parkeerplaats. Het strand en het zwembad zijn openbare gelegenheden waar het erg druk kan zijn. Eten bij Lord Biron is zeer aan te raden. Niet aan zee zelf: veel te duur. Geen auto huren want je krijgt niet de afgesproken klasse. De auto stond bij het vliegveld en zonder enige informatie moesten we in donker onze plek vinden. Bedankt touroperator. Verder vriendelijke mensen. Voor de ligging en de rust zijn er veel betere plekken als het algemene cijfer doet vermoeden. Het is maar wat je gewend bent.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Fijne vakantie!"
astrid
20-8-2012 Wij hadden een appartement met zwembad...dat is echt ideaal.
Het strand en het gemeenschappelijke zwembad was je binnen 5 minuten.
Inrichting is super compleet, tot wasmachine toe.
Omgeving is erg mooi alleen wat iedereen al zegt een auto is een must, wil je wat van het eiland zien.
Enigste nadeel vonden wij dat je voor het gemeenschappelijke zwembad elke dag 3 euro moesten betalen voor 2 bedjes.
Maar dat is ook het enigste nadeel...voor de rest super!!

met partner, Juli 2012
"Perfecte lokatie"
Caroline
17-8-2012 De ligging van de accomodatie is heel centraal. Het is een complex maar je merkt er niets van, je hebt het idee dat je gewoon ergens in een dorp zit. Wij hadden een auto inclusief en om meer van het land te zien is dit wel noodzakelijk. Het strand slechts 50 meter lopen, genoeg eettentjes in de buurt (maaltijd voor 10 euro zijn er te krijgen). Er werd om de dag schoongemaakt, handdoeken verwisseld, echt prima. Accomodatie heeft alles wat je nodig hebt (airco) en ook een groot balkon.

"Prachtig verblijf"
Theo
13-8-2012 Luxe en complete appartementen. Tot en met goed functionerende airco's en wifi toe. Alles wat je nodig hebt is er.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Heerlijk appartement,wij komen zeker terug!!!"
Oostrom- van Leeuwe...
24-7-2012 Net terug van 2 weken Barbati. We hebben genoten!!! Onze eerste ervaring met Griekenland en we zijn zeer te spreken over de behulpzame en vriendelijke bevolking van Corfu. Vooral Angeliki (beheerster van het park) is zeer behulpzaam en vriendelijk en altijd bereid om advies te geven.Prachtig en rustig parkje met een apart deel (waar wij zaten) met villa's met privé-zwembad. De villa's werden zeer goed schoongehouden,dagelijks schone handdoeken (zelfs badlakens voor naar het strand) en het zwembad werd ook dagelijks onderhouden. Omgeving prachtig (wat ons betreft het mooiste stukje kust van Corfu). Aan het strand (bij Riviera Barbati) zijn 2 taverna's waar voor een redelijke prijs gegeten kan worden. Personeel vriendelijk en spreken goed Engels en Duits. Tevens is er een botenverhuur waar voor een redelijke prijs een motorbootje gehuurd kan worden. Dit is erg leuk om de diverse baaien langs te gaan en te snorkelen. Prijs voor de snelste boot: €120 euro voor een hele dag (ex. benzine).

"Grieks paradijs"
an
5-9-2012 Onze tweede keer in deze prachtige accommodatie. Genoten van alles wat Riviera Barbati te bieden heeft. Lekker luieren bij het zwembad en op het strand. Een mooi ingericht huisje met alles tip top in orde. Heerlijk privé zwembad. Goede schoonmaak en erg vriendelijke mensen die je een warm welkom heten. Ondanks de donkere financiële wolken voor de griekse mensen hebben wij genoten van de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de griekse bevolking. Weer een fantastische vakantie gehad.

met partner, Juni 2012
"Geweldig appartement !!"
mirel pieters
18-6-2012 Wat een geweldig appartement aan het mooiste stukje strand van Corfu. Alles was netjes en af. Schoonmaak geweldig, en wij kregen gratis ook nog eens een upgrade omdat het wat rustiger was als normaal in deze tijd. Op het kantoor van de eigenaresse stond een ingelijste " Zoover award" welke zij wat ons betreft zeer zeker heeft verdiend. Wij zijn in heel wat Zuid Europese landen geweest maar de Grieken op Corfu waren zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam. De meesten spreken goed Engels hetgeen ook nog eens prettig communiceren is. Wij komen zeker nog eens terug !!

met partner, Juni 2012
"Wij zijn in de watten gelegd op zeer goed complex"
Floris
18-6-2012 De accomodatie zag er verzorgd en goed onderhouden uit.
Gelegen direct aan de kust, op een heerlijk rustige plek.
Alleen in de weekenden was het drukker omdat er dan ook Grieken komen.
Angelika ontving ons zeer hartelijk, en heeft samen met haar zus, alles in het werk gesteld om ons een heerlijke vakantie te bezorgen.
Schoonmaak was goed, snel en uiterst behulpzaam.

Voor mensen die een rustig complex zoeken is dit een ideaal complex.
Het appartement waar we zaten is in prima staat en goed onderhouden.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?