Mooi strandje met douches en leuke eettentjes. Huur een auto om het prachtige eiland te bekijken. Het is nogal heuvelachtig, dus fietsen is niet echt een optie.
Meld misbruik
eten bij Sebastians beneden in het dorp, top!
Veel keuze, goed eten en goedkoop.
Meld misbruik
Neem wel Deet mee, op heel Corfu veel gemeen zoemende en stekende muggen.
Meld misbruik
Restaurant: Sunflower;) Tapas, BBQ en mee-eet avond was heerlijk. Sabbia: erg aardig personeel, lekker eten en goede prijs.
Strand: Aan de linker kant een mooi rustig stuk van zand waar je kan gaan liggen waar je wilt! Mooi snorkelen langs de rots!
Meld misbruik
Wilt u naar Corfu en wilt u rust? Kies dan zeker voor deze accommodatie. Naast de accommodatie ligt Agios Gordios centraal op het eiland. Vanuit deze plek zijn de omliggende dorpen en steden makkelijk te bereiken.
Meld misbruik
Sabbia,heerlijk eten aan het strand zeker gelet op prijs-kwaliteit verhouding en de bediening is heel vriendelijk en bereid tot het geven van tips.Ook de ezel opvang is een bezoekje waard (www.corfu-donkeys.com) Griekenland blijft voor ons een veilig vakantieland met een zeer vriendelijke bevolking ook al proberen sommige media ons van het tegendeel te overtuigen en Corfu heeft voor elk wat wils.
Meld misbruik
Reserveer zeker voor de meze en Bbq avond
Meld misbruik
Vergeet vooral de muggenspray niet!
Agios Gordis is niet bijzonder, maar het strand is heerlijk. Loop vooral een stuk door naar links, daar zijn de mooiste plekjes.
Verder is het leuk om een keer een auto of scooter te huren (dit kan gewoon bij de poolbar). Petros heeft voor ons meerdere keren een mooie route uitgestippeld.
Bij de poolbar worden leuke avonden georganiseerd. Vooral bij de quiz hebben we erg gelachen (en nog een keer een fles wijn gewonnen ook!)
Meld misbruik
Wil je niet alleen maar aan het zwembad of op het strand blijven hangen vraag eens aan Ingrid of Petros wat de mogelijkheden zijn en je komt op de mooiste plekjes van het eiland welke niet in de reisgidsen worden beschreven.
Het binnenland van Corfu is zeker de moeite waard prachtige rustige natuur en dorpjes waar de bevolking je vriendelijk uitnodigt om bij hen op het dorpspleintje plaats te nemen. Hier krijg je zeker het echte Griekenland gevoel.
Meld misbruik
In deze tijd van het jaar is er weinig te doen, oa, winkels weinig op voorraad, ontbijt spullen vrij prijzig!! Tip: op de markt in corfu-stad kun je heerlijke boodschappen halen,!Let goed op de busvertrektijden want het kan zijn dat er een bustijd uitvalt!!!