Hotel Romantic Palace*** in Agios Gordios Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Romantic Palace***

29 mei 2012

Hotel Romantic Palace*** Agios Gordios

Beoordelingen Hotel Romantic Palace***

Agios Gordios, 49084 , Agios Gordios
Hotel Romantic Palace scoort een 8,0 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Romantic Palace***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Romantic Palace*** in Agios Gordios, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Hotel Romantic Palace*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Romantic Palace*** met andere accommodaties in Agios Gordios.

29 beoordelingen over Romantic Palace***

6,7
met partner, Aug. 2010
"Vlak aan zee maar strand is niets meer"
Bernard Lucas
12-9-2010 Kom je voor een mooi zandstrand dan is dit helaas door de zee weggespoeld!
De branding is mooi maar veel wier. De kamers zijn ongerieflijk vooral de bedden en badkamer. De familie en met name de eigenaar Michael is ontzettend vriiendelijk.
Het eten is voortreffelijk. Het ontbijt is vrij prijzig. Ligbedden zijn 7 euro.
Het dorp is klein maar heeft leuke bars. In de omgeving kun je heerlijk wandelen mits je ervaren bent. Door de bergen van 500 meter heb je mooie vergezichten.

met partner, Aug. 2010
"Direct aan zee met mooie zonsondergang"
ilse
31-8-2010 Het hotel ligt perfect! Aan t mooie zandstrand met diverse mogelijkheden tot strandtentjes en ligbedden. De kamers zijn wel wat verouderd. Ze mogen wel een likje verf gebruiken en ook de bedden zijn klein en hard! De badkamer was zo smal en zo laag dat wij niet rechtop konden staan, laatstaan douche!
Schoonmaak was niet echt geweldig. Wel kregen we vaak nieuwe handdoeken en schoonbedlinnen.
Wij hadden alleen het verblijf geboekt. Zodat we elke keer konden kiezen waar we gingen eten. In het hotel was t ontbijt prima (7,50 pppd) met goede koffie!! Maar elders in t plaatsje kon je voor minder geld ook goed ontbijten. Je kan ook op de kamer ontbijten, maar neem dan zelf bestek en plastic borden/bekertjes mee. Er is nl wel een koelkast op de kamer maar verders geen keukengerei.
Het avondeten was echt geweldig. Heerlijke gerechten die vers waren gemaakt! T eten was niet goedkoop! Maar wel t lekkerste van Agios Gordios!
We hebben het heeeerlijk gehad, maar 10-12 dagen is echt genoeg!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Hotel met goede ligging"
Posthouwer
4-8-2010 we zijn met ze vieren op vakantie geweest in het hotel, de bedden waren hard en de douche was verouderd, kamers waren integendeel wel zeer schoon, de eigenaar was vriendelijk.
het eten was niet goedkoop in het hotel een aanrader om te gaan eten is het sea breeze restaurant dat ligt aan het strand met prachtig uitzicht op de zee. algemeen was het een fijne vakantie en een mooi eiland.

met partner, Juli 2010
"Eens maar nooit meer!"
Marja
9-7-2011 Ondanks de aardige eigenaars en de prima keuken zien ze ons hier nooit meer! De douche was klein en er was van alles stuk, het douchegordijn hing er al een tijdje (!), de kast in de kamer stortte tot twee keer aan toe in, de deur hing op 1 scharnier, het terras lag boven de vuilnisbakken, dus het stonk en de airco... Tja, je moet zelf de jerrycan met condens legen. Dat wisten wij niet en de bovenburen ook niet, dus wateroverlast. We hebben op het punt gestaan om voortijdig te vertrekken. O ja, en de transferchauffeurs weigeren om je bij het hotel af te zetten.
Corfu is een mooi eiland, maar een auto huren is zeker aan te raden.

met partner, Juli 2010
"Geweldig hotel"
Ronald en Bernarda
25-7-2010 Mijn vrouw en ik hebben in dit hotel een fantastische vakantie gehad. Het hotel was erg mooi, de kamers waren mooi en werden iedere dag door een vriendelijke dame schoongemaakt. We kregen om de dag schone handdoeken. Tevens hadden we een grote koelkast op de kamer, wat erg fijn was, en we hadden een prettig terras. De familie die dit hotel runt is ontzettend vriendelijk. Niets is ze te veel. De eigenaresse staat de hele dag in de keuken om de heerlijkste gerechten te bereiden, die je dan ook voor het eten in de keuken mocht bekijken. Het is er heerlijk rustig. Totaal geen herrie. Je zit direct aan het zandstrand, waar je voor € 6,-- per dag 2 ligstoelen met parasol kunt huren. Wij hebben een auto gehuurd, wat een aanrader is, om het eiland te bezichtigen. Het eiland is echt supermooi. Wij vinden dit hotel een echte aanrader om naar toe te gaan. Tip: neem wel iets voor muggen mee, want die zijn er volop.
Ronald (Robben) en Bernarda

"Zeker een aanrader !! "
Roel
2-2-2010 Ook wij hebben een fantastische vakantie (juni 2009) gehad bij de Romantic Family. De voorgaande beschrijvingen van 2009 over Romantic Palace kloppen helemaal !
Af en toe een auto huren is aan te bevelen, want het eiland is zeker de moeite waard. Wel waren we altijd weer blij 's avonds "thuis te komen", zo voelde het echt !
Dit dankzij het heerlijke eten van Anna en Michalis en hun spontane kinderen, Stella, Akis en Alex.
Wie we ook nooit zullen vergeten is Lina, de hulp, echt een schat.
Wat trouwens frappant was, is dat wij normaal op vakantie, meestal 1 hooguit 2 keer in ons hotel eten, en daarna andere restaurantjes gaan uitproberen.
Het eten, de entourage en de gezelligheid beviel ons zo goed, dat we deze vakantie, 3 weken, bijna alleen in Romantic Palace hebben gegeten !!!

"Gezellig, gastvrij hotel direct aan het strand"
Wies Kustner
30-12-2009 Heel gezellig hotel om goed uit te rusten en culinair te laten verwennen. Direct gelegen aan het strand. Zeer gastvrije familie. Kortom een aanrader.

met partner, Aug. 2009
"Prima vakantie!"
M
20-9-2009 Lekker hotel, grote kamers, voor hotel begrippen, met een koelkast. Je kan een koffiezetapparaat huren zodat je zelf je ontbijt kan verzorgen, dat is allemaal geen probleem. Heerlijk eten, de prijs is daar ook wel naar. Direct aan het strand, de strandbedden kan je huren, er is korting voor hotelgasten. Prima vakantie gehad!

met vrienden, Aug. 2009
"Aanrader!"
Marieke
24-8-2009 Geweldige vakantie gehad. Mooie ligging, rustige kamers, direct aan zee en in het dorp. Maar, de gastvrijheid van de familie Pangalis maakte de vakantie zeer bijzonder. Erg genoten van deze open, hartelijke, warme mensen, die elke heerlijke maaltijd en elk drankje tot wat speciaals maken. Met woorden is niet uit te drukken hoe prettig deze mensen in de omgang zijn, maar in Nederland is deze gastvrijheid een zeldzaamheid.
Een aanrader voor iedereen die wil genieten van een heerlijke vakantie, lekker eten, mooi uitzicht, echt Griekse kamers en bijzondere mensen!

" "Wat een topper" "
anita ijpelaar
5-6-2009 Wij zijn net terug van onze geweldige vakantie uit Korfoe, agios gordis en wel het super super verwennerij hotel
"Romantic Palace" wat hebben wij genoten en zijn wij in de watten gelegd door de eigenaren en hun kinderen!
Een geweldige keuken....waar Anna de lekkerste Griekse maaltijden bereidde!
En Michel elke maaltijd tot een feestje maakte!
Heerlijk ontbijt.....een aantal meters en we lagen op het strand!
Niet de modernste kamers, maar brandschoon!
Hier gaan we zeker terug een hotelletje met 13 kamers wat zijn naam eer aan doet en waar de klant koning is!
Dank je Anna, Michel, Stella, Akkiche en Lina voor jullie gastvrijheid!!!
We komen zeker terug.