Appartement Pelagos** in Agios Gordios Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Appartement Pelagos** Agios Gordios

Beoordelingen Appartement Pelagos**

Mosside Blvd 2750, 49084, Agios Gordios
Appartement Pelagos scoort een 8,3 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Pelagos**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Pelagos** in Agios Gordios, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Appartement Pelagos** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Pelagos** met andere accommodaties in Agios Gordios.

37 beoordelingen over Pelagos**

6,3
met partner, Mei 2011
"PELAGOS, het was weer FANTASTISCH"
familie Veltman
23-6-2011 Wat hebben we weer een heerlijke vakantie gehad in dit schitterende, superschone complex.
Bij aankomst op de luchthaven van Corfu stond Mary ons al op te wachten met onze huurauto. De prachtig onderhouden tuin was weer een plaatje en vanaf onze balkons was het iedere dag weer genieten van het uitzicht en de stilte.
De bevolking van Agios Gordis is erg vriendelijk en bij TOP-restaurant Argo hebben we weer heerlijke Griekse maaltijden gegeten.
Inmiddels zijn we al 6 x op Corfu geweest (4 x in dit complex). Dit eiland is zo groen en bloemrijk in deze periode, het is vast niet de laatste keer geweest

alleenreizend, Sept. 2010
"Perfecto"
Jan Goedbloed
10-10-2010 Schitterende plek. Centraal gelegen op het eiland. Ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen aan de goede strandkant (west) van het eiland. Het is aan te raden een auto te huren. De dochter van de eigenaar, Mary kan je daar verder mee helpen. Zij is verder erg behulpzaam. Het complex is dacht ik vorig jaar gerevoveerd. Pico bello in orde en goed schoongehouden. Er is warm water, een koffiezetapparaat en er ligt zelfs een theedoek. Voor de ramen zijn overal jaloezieën en horren om insecten buiten te kunnen houden. Beneden in het dorp en aan het strand zijn verschillende taveernes. Echt grieks links beneden aan het strand de één na laatste taveerne.
Mooi strand is verder het Pelekas strand een kilometer of 5 naar het noorden. Goed winkelen kun je in de hoofdstad Kerkyra.
Goedkope boodschappen kun je doen in de supermarkt langs de hoofdweg als je Kerkyra uit rijdt. Bijvoorbeeld bij Diellas.
Ik had hier een top-vakantie. Er is veel te zien in Corfu.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig"
J.Stravers
29-8-2010 Mensen,schroom niet om dit appartement te boeken want het is in 1 woord geweldig.
Inmiddels is er in tegenstelling tot vorige berichten wel warmwater in de keuken.
Het is er erg rustig omdat er geen zwembad en bar aanwezig is.

met partner, Mei 2010
"We komen HIER zeker terug!"
familie Veltman
15-6-2010 Ons 2-kamer appartement zag er fantastisch uit!
Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, prima warmwatervoorziening, nieuwe matrassen, horschuifdeuren bij de 2 balkons en alles was opnieuw geschilderd.
We hebben de laatste jaren nog niet zo'n luxe, ruim appartement gehuurd en hebben genoten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang vanaf het grote of kleine balkon.
Het is een superschoon complex en heerlijk rustig gelegen.
Voor wie de afstand naar het strand of dorp bezwaarlijk vindt is er nog altijd de mogelijkheid om een auto of scooter te huren, maar na een heerlijke maaltijd beneden in het dorp (Restaurant Argo) is het ook fijn om nog even een lekkere stevige wandeling naar het appartement te maken.
Kortom: we hebben een fantastische vakantie gehad en komen HIER zeker terug!

"Voor rustzoekers(buiten het strand) een aanrader"
yvonne
31-8-2009 Het is een mooi appartement met mooi uitzicht en goede bedden.
Geen warm water in de keuken maar het went.
Mensen moeten goed ter been zijn en in goede conditie om zonder auto het strand te bereiken.
Jammer dat je met de kuiten tegen de toiletpot staat om je tanden te poetsen. Het werd goed schoongehouden en wisseling van bedlinnen en handdoeken was prima.

Familie, Aug. 2008
"Prachtig uitzicht !"
Anke, Inge en Ruben
26-8-2008 Een mooi en rustig gelegen, ruim appartement met geweldig uitzicht van ons balkon (3e verdieping). Wel flink steile weg naar het dorp (maar na twee weken bouw je wel conditie op!) Je moet niet vreemd opkijken als er af en toe een aantal uur geen water uit de kraan komt of een hele avond geen stroom beschikbaar is, dat schijnt er allemaal bij te horen. Ook jammer dat er geen warm water in de keuken beschikbaar is. Wel een waterkoker aanwezig. Schoonmaakster komt drie maal per week. Bedden zijn erg hard, beddengoed (kussens) en handdoeken van mindere kwaliteit. Inrichting degelijk en goed. Zwembad van appartement Lido Sofia op loopafstand. waar het goed toeven is (ligbedden en parasols staan voor je klaar).
Dorpje zelf gezellig, veel goede eetgelegenheden in alle prijsklassen. Om eiland goed te bekijken is huren van een auto of scooter wel aan te raden.

met partner, Aug. 2008
"Goed"
jo
23-8-2008 Mooie locatie. lekker rustig. Schitterend uitzicht. daar valt niets op aan te merken. Je moet wel een beetje conditie hebben om heen en weer te lopen naar het strand en Agio Gordis zelf. maar dat is zeker te doen via de hoofdweg. De tussendoor weggetjes. Tja dat is een ander verhaal. Niet ver van het zwembad van Lido Sofia. Waar je ook lekker kunt eten. Alleen het hokje waar je de koffers kwijt kunt vor vertrek en de douche die daar is is geen aanrader. tip: haal je koffers op en douche dan de laatste dag bij Lido Sofia.. Veder zijn de appartementen ruim en schoon.
en wat heb je nou nodig in de zomer in de zon op vakantie?

met partner, Juli 2008
"Goed"
Roos
9-7-2008 Ruim appartement, schoon, uitzicht op zee. Alleen een flinke heuvel oplopen om er te komen, wel goed voor je conditie :-)

Karoline
29-6-2008 Wij zijn net terug uit Corfu. Mijn man en ik hebben genoten van het prachtige balkon met uitzicht. Je kunt bij de bijzonder aardige eigenaar een auto huren voor een hele goeie prijs.De weg is erg steil daarom is een auto een uitkomst. Corfu is een prachtig eiland en beneden aan het strand zijn heel veel leuke tavernes.

Karoline

met partner, Juni 2008
"Mooie rustige locatie"
Johan
26-6-2008 Pelagos is een mooi kleinschalig complex. Wij hadden een ruim twee kamer appartement met dubbel balkon. Inrichting is eenvoudig maar goed. Schoonmaak prima.
Enige nadeel: steil pad naar zee. Wij hebben uiteindelijk een auto gehuurd.