Vraag & Antwoord Agios Gordios

1 2 3 4 volgende

Bedden (0 reacties)
Iris de Haes
17-5-2013
Kan iemand mij vertellen hoe de bedden zijn in dit appartement, de recensies zijn nogal wisselend.

parkeren auto (0 reacties)
Anke vd Nouland
11-5-2013
Mijn partner is slecht ter been. We willen dan ook een auto huren tijdens de vakantie. Mijn vraag is of het mogelijk is om bij het hotel te parkeren. Anke

Horren (0 reacties)
Bianca
3-5-2013
Hoi, Kan iemand ons vertellen of er horren aanwezig zijn in de appartementen? Alvast bedankt!!

hoe lang rijden (1 reacties)
marloes
16-4-2013
Weet iemand hoe lang de trip van het vliegveld naar het appartement duurt. Wij willen namelijk met ons zoontje van 2,5 hiernaartoe.

Ed
17-4-2013
Hoi Marloes Het is ruim 1:00 rijden met de bus maar het is wel een hele mooie tocht

Lopen (2 reacties)
Nel
14-3-2013
Hallo Ik ben niet zo goed ter been is dit dan misschien niet geschikt voor mij ? Alvast bedankt.

Ed
16-4-2013
Nee als u niet goed ter been bent is dit geen optie, app ligt op een sterk hellende weg en op het complex zijn veel trappen.

Nel
17-4-2013
Hartelijk bedankt voor de reactie,jammer voor ons maar we zoeken verder.

Koffiezet apparaat (1 reacties)
Appartement Panorama***
Esther Kortlever
7-3-2013
Weet iemand of deze aanwezig is in het appartement?

GiesL
5-5-2013
Hallo, nee die is niet aanwezig. Er is wel een fluitketel, oud koffiepotje en een filterzakhouder (voor op de koffiepot) aanwezig. Tevens is er een waterkoker aanwezig. Wij namen zelf oploskoffie mee. Succes!!!

Vervoer (1 reacties)
Appartement Lido Sofia*****
Bas
2-3-2013
Wij hebben vandaag via direct via zoover geboekt alleen nu kan ik nergens vinden of er vervoer is vanaf het vliegveld naar bestemming. Neem aan van wel?

anja van zoovertravel
4-3-2013
Beste Bas, Indien je bij ons een pakketreis hebt geboekt, zijn de transfers inclusief. Indien de transfer niet inclusief is, wat bijvoorbeeld vaak bij stedenreizen geldt, staat dit op de factuur gemeld. Wil je het zeker weten? Stuur je vraag onder vermelding van je boekingsnummer naar reizen@zoovertravel.nl of bel onze klantenservice op 0900-8085. Wij helpen je graag!

Muggen (0 reacties)
M.Smit
25-2-2013
Hoor verhalen over veel muggen. Geldt dit voor de gehele zomer periode of meer voor het najaar ?

Inlichting over Summer Dream/Agios Gordis/Corfu (0 reacties)
Appartement Summer Dream***
Vermaas
2-12-2012
Hoeveel appartementen bevat Summer Dream? Zijn deze app. geschikt voor oudere gasten/ Is de toegangsweg steil? Hoeveel treden naar het app.?

Goede restaurants (2 reacties)
Marian
17-8-2012
Waar eet je het lekkerst in AG? ervaringen van 2012 zijn zeer welkom!

geke van bruggen
30-9-2012
taverne sebastiaan

wil
7-10-2012
Sebastian, erg lekker, lieve mensen

vervoer (1 reacties)
Piet
16-8-2012
Wij gaan in oktober 6 dagen naar Angelica. Voor ons de 1e keer Griekenland. Hoe kunnen wij ons het beste verplaatsen als we het eiland willen verkennen bv openbaar vervoer of kunnen we beter een scooter huren.

P.Smits
16-8-2012
Een scooter is goed te doen maar dan wel op je dooie gemak. M.a.w. de wegen zijn op vele plaatsen niet al te best, veel verradelijke gaten. Doe je echter rustig aan dan is het op de scooter goed vertoefen mits in oktober de temperatuur nog goed is.

app. bijgebouw (1 reacties)
Brigitte
6-8-2012
Kan iemand mij vertellen hoe de app. in het bij gebouw zijn en hoe het uitzicht is?

Wolvers / Vos
16-8-2012
Het bijgebouw is gedateerd. De bedden zijn keihard en de douche is te klein. De ruimte is duidelijk aan renovatie toe. Daarentegen is alles wel schoon en netjes. Het uitzicht is op de weg en hotel en schuin zicht op zee (met enige moeite).

Kluisjes te huur? (0 reacties)
Louisa
31-7-2012
Zijn er in het appartement of ergens anders in Agios Gordios kluisjes te huur?

Aloha-bar (1 reacties)
Lia
30-7-2012
Kan iemand mij vertellen of de Aloha-bar aan het strand er nog is.? Wij hebben er in september 2011 genoten van heerlijk eten en prachtige zonsondergangen.

agios gordios fan
7-8-2012
aloha bar is er nog en het zit er goed vol i.v.m.het mooie uitzicht. ben er geweest juni 2012.

eigenaar (1 reacties)
lola
15-7-2012
Is de eigenaar echt zo onvriendelijk als je niet op het complex zelf eet ?

Fam. Hoeve
17-7-2012
wij hebben er ook niet heel vaak gegeten en hij was superaardig tegen ons en onze zoon. ligt ook een beetje aan jezelf denk ik, je kunt het ook verkeerd opvatten. wij vonden ze allemaal heel aardig..

Boottochten vanuit Agios Gordios (1 reacties)
Dansje
8-7-2012
Wie weet er hoe het geregeld is als je vanuit Agios Gordios een boottocht wil maken? Moet je dan eerst op eigen gelegenheid naar Corfustad gaan of word je met de bus bij je hotel afgehaald?

geke van bruggen
30-9-2012
excursie word je op gehaald met de bus

Kluisjes (1 reacties)
Hotel Aquis Agios Gordios****
john b
4-7-2012
Wie weet of er zowel kluisjes in de hotelkamers en in de bungalows beschikbaar (te huur) zijn of alleen bij de receptie?

Hanneke
8-7-2012
Kluisjes op de kamer te huur voor €3,- per dag, vond ik trouwens behoorlijk veel, wij hebben het niet gedaan. We hebben koffers die op slot kunnen en daar wat waardevolle dingen in gedaan. in bungalows weet ik niet. Als u nog meer wilt weten hoor ik het graag!

1 2 3 4 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?