24-7-2010
Goed appartement (uitrusting volgens Griekse standaarden en voor ons Griekenland liefhebbers genoeg), zeer goede bedden in tegenstelling tot de meeste bedden in Griekenland die hard zijn. Heerlijke warme douche, met een schoon douchegordijn.
Ontbijt en diner zijn mogelijk, heerlijk eten, goede prijs. Probeer de Pina Colada eens, de eigenaar maakt de beste (en goedkoopste) die we ooit gedronken hebben! Merendeel gasten zijn Duits (vriendelijke), maar ook Nederlanders en zelfs een Roemeens stel. Wij hebben diverse Nederlanders en Duitsers ontmoet die regelmatig bij Belvedere terugkomen.
Zeer vriendelijke eigenaar, die Duits, Engels en Italiaans spreekt en nu ook wat Nederlands. De eigenaar staat ook voor alle commentaar (positief en negatief) open.
Vanuit restaurant uitzicht op de baai en de zonsondergang. Zwembad: goede temperatuur, niet te koud en niet te warm.
Geboekt via TO, zij geven drie sterren aan. Prijs, kwaliteit en totaliteit heel erg goed!
26-8-2008
Wij zijn op 21 aug 2008 voor 8d op vakantie geweest via Sunweb en op hub site het hotel als een 4* genoteerd.
Tegenvaller:
- Aghios Gordios Hotel te Korfu is zeker geen 4* waard: kamer liet de wensen over, eten ondermaats, onvriendelijke resto personeel,.
- Eten (weinig variatie, smaak niet zo lekker, presentatie niet goed,...)
- Service in restaurant (te weinig personeel, vertrooide personeel, altijd maar "sorry to busy", altijd het bestek dat ontbrak,...)
- Onvriendelijke personeel
- Slechte organisatie excursies: bus 1 u te laat en ondertussen ontbijt gemist; buiten de haven improviseren hoe uitstappen uit de boot; iedereen moest zijn plan trekken om naar een verzamelplaats te gaan; vulgaire buschauffeur, luchpakket van hotel bestond uit 2 gebakjes!!!.
- Drukke strand : te klein!
- Te kleine zwembad
- Koud zeewater
Meevaller
- Omgeving is schitterend
Conclusie: Nooit meer Aghios Gordios Hotel en ik weet niet vanwaar Sunweb die 4* heeft geplukt.