6-9-2011
Ook net terug van 12 dagen vakantie op dit mooi, groen, verrassend eiland!
Neem idd eens een cruise(Parga, het vaste land, Paxos, heel mooi)of de eiland-tour. Sta op de dam, vlakbij de landingsbaan "in de zee" en ervaar van kortbij de landingen van de vliegtuigen, heel bijzonder.
Dit eiland kent vriendelijke mensen, nog steeds(terwijl je toch al op eind augustus zit)! Ben het eens met de positieve, goede beoordelingen van vorige schrijvers, over 't aparthotel, niet te groot, daarom ook "intiem" het is "gewoon goed" Ik val in herhaling, maar toch: Aardige mensen, Spiros, Angelica en natuurlijk de ervaren(horeca)Anna! M.n. zij is "in" voor een grap(ik ook)dan klikt het meteen! De bbq is leuk om eens mee te maken, zoals mijn "buikdansen"ha,ha, Anna als dronken zeeman,"je moet toch wat doen" zei ze tegen mij! Het ontbijt is idd sober, natuurlijk is het bed en de kleine douche niet zoals thuis. Komop niet zeiken, anders moet je thuis blijven!Jammer van de vele muggen en wespen(eind aug)
14-8-2011
We hebben hier een heerlijke vakantie gehad.
Het is een leuk, gezellig, kleinschalig hotel.
Supermarkt, autoverhuur, restaurantjes en het strand, allemaal op korte loopafstand.
Kamer zijn netjes en schoon. Bedden wel erg hard, maar dit went wel..
Auto en scooter huren is zeker een aanrader, het eiland is erg mooi!!
Ook een boottocht naar paxos is prachtig!!
De bbq op donderdag hebben wij 2x aan meegedaan. Is erg leuk en gezellig. Je leert mensen uit het hotel kennen op deze manier.
Anna is een nederlandse vrouw die in het hotel werkt. Zij is heel lief en behulpzaam.
De mannelijke eigenaar Spiros is een ander verhaal..
Op onze laatste dag, toen wij net onze kamer hadden verlaten, kwam hij ons kwaad halen. Er was iets kapot bij het raam, dit hadden wij gesloopt volgens hem, wij zouden de ramen ruw opengetrokken hebben.
Hij werd errrruug kwaad! We schrokken er van! Anna probeerde het te sussen en nam het voor ons op en uiteindelijk liep het goed af...