Beoordelingen Aparthotel Angelica**

22 mei 2013

Angelica**
Beoordelingen Aparthotel Angelica**
Spiros Pigis, GR-490 83, Agios Gordios
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Angelica** in Agios Gordios, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Angelica** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Angelica scoort een 8,7 uit 10, op basis van 111 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Angelica** in Agios Gordios, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Angelica**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Angelica** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Aparthotel Angelica** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Angelica** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Aparthotel Angelica** met andere accommodaties in Agios Gordios.

106 beoordelingen over Angelica**

"Een super hotelletje!"
Lvolkers
24-9-2012 Wij zijn er negen nachten verbleven en hadden spijt dat we niet één nacht langer hadden geboekt. Het is een schattig hotelletje, schone en ruime kamers. Alleen de douche is een beetje irritant omdat het douchebakje erg klein is en daardoor het gordijn (dat er omheen gaat) tegen je aanplakt als je eronder staat. Maar dit is dan ook het enige minpuntje, Verder is alles super!
Personeel is super aardig en behulpzaam. Echt hele hartelijke mensen!
De ligging was wat ons betreft super, want het ligt niet direct aan de 'drukke' winkelstraat van Agios Gordios maar wel erg vlakbij zowel de straat als het strand.

met partner, Sept. 2012
"Prima vertoeven in Agios Gordios"
Sanne
1-10-2012 Prima hotel, goede ligging. Eten van Angelica is helemaal super! Agios Gordios is een superleuk, gezellig dorpje aan het strand. Angelica ligt aan het einde van de ''winkelstraat'', dus prima ligging. Kamer werd elke dag schoongemaakt. En de complimenten voor de warme ontvangst van Anna! We hebben ons hier goed vermaakt.

"Geweldig"
Berlinda
1-10-2012 een heerlijke week gehad,het eten is zeer goed,kamers heel proper
de ligging perfect,overal vlakbij maar geen last vd drukte
Spyros,Angelica en Anna bedankt voor de heerlijke tijd,we komen zeker nog eens terug

met partner, Sept. 2012
"Zeer gastvrij en goede ligging!"
kim
9-10-2012 Heel erg naar ons zin gehad hier! Vooral contact gehad met Anna, spreekt Nederlands en is altijd in voor een praatje of om te helpen/tips te geven.
Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer schone kamers, wordt elke dag schoongemaakt. Alleen de douche is erg klein en de matrassen zijn hard. Verder helemaal goed.

Ligging is perfect. Dicht bij winkels, strand en restaurantjes/cafeetjes. Verder in het midden van het eiland, dus je kunt overal komen als je auto of scooter huurt.

Eten is heerlijk!

"Een aanrader"
Thomas
20-9-2012 We hebben genoten van een prachtige vakantie en het verblijf bij Angelica is uitstekend te noemen. De kamers zijn mooi ruim van opzet en worden dagelijks schoon gemaakt. Het personeel is zeer vriendelijk. Zowel de gastvrouw (Anna) als de gastheer zijn zeer behulpzaam. Het voordeel is ook dat Anna vloeiend nederlands spreekt.
De maaltijden zijn heerlijk en worden goed voorbereid door Angelica.
Wij zijn zeer enthousiast over het complex.

De ligging is goed t.o.v. het dorp en strand. Alleen voor mensen die moeilijk ter been zijn is het een lastige klim naar boven.

"Dit hotel niet meer..."
bas
3-10-2012 - Slechte service!
- Niet representatief personeel!
- Bedden erg slecht, en wanneer je vraagt om een andere krijg je een dek matras die de doorgezakte matras niet beter maakt.
- Wanneer je 1 keer om een schone handdoek vraagt krijg je nee te horen
- Vraag je om een pleerol, dan vragen ze is ie al op dan?
- WC, dus ook douche, stinkt naar urine en na een pot WC-eend ook nog, misschien niet de goede gekocht?!
- Prijs kwalitiet heb ik een tien gegeven, hadden we maar meer geld uitgegeven...

Boek een hotel aan de Oostkust!

Verder mooi weer, mooi groen eiland met mooie strandjes.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Heerlijk hotel, in een heerlijke strandplaats"
Fam. Koekkoek
28-8-2012 mooie plek, vlakbij prachtig strand, vlakbij levendig dorp met veel restaurants en winkels, vriendelijke mensen.

Wij hadden alleen logies: ruime schone kamers, goede bedden, goede douche, alles aanwezig om zelf te koken. Eén van de kamers had mooi uitzicht op zee en zonsondergang.

We wensen de eigenaars, medewerkers en het hotel veel succes en geluk.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Gewoon: Gaan!"
Susanne de Jong
11-9-2012 Aparthotel Angelica is een fantastische plek om je vakantie door te brengen. Wij hadden een heel ruim tweekamerappartement, dat dagelijks schoon werd gemaakt door erg vriendelijke schoonmaaksters. Het zwembad is schoon, en ruim genoeg met voldoende ligbedden en parasols. Het uitzicht vanaf het zwembad en het terras is echt heel mooi.

Wij vonden de ligging perfect. De bushalte naar Corfu-stad en de eerste supermarkt liggen onderaan de heuvel op 50 meter afstand. Dat is ook gelijk het begin van het gezellige Agios Gordis. De weg door het centrum loopt dood in zee, waardoor er niet veel autoverkeer is. Er zijn veel restaurants, winkeltjes en supermarkten. De gezellige drukte sprak ons erg aan.

Wat wij ook erg leuk vonden, was de barbecue bij Angelica. Een hele avond vermaak met lekker eten. Het personeel deed er alles aan om er een sfeervolle Griekse avond van te maken.

Wij hebben echt van onze vakantie genoten en kunnen het iedereen aanraden om hierheen te gaan.

met partner, Aug. 2012
"Aanrader voor een kort verblijf"
Wolvers / Vos
16-8-2012 Angelica is een leuke verblijfplaats. Het personeel doet over het algemeen goed hun best. De kookkunsten van Angelica zelf zijn uitstekend en Anne, onze van origine Nederlandse gastvrouw deed ook goed haar best om het verblijf plezierig te maken middels een praatje en advies over het eten.
De eigenaar zelf vond ik iemand om rekening mee te houden. Hij kwam soms wat nors over, maar kon ook weer uitermate vriendelijk zijn.
Wij verbleven in de Annex (bijgebouw). Dat was wel even aanpassen. De bedden waren keihard en de douche was wel erg klein. De ruimte was zeer gedateerd. De badkamer kan zeker een flinke renovatie krijgen.
Voorts was alles wel schoon en netjes. De airco hebben we niet gebruikt aangezien het gebouw redelijk beschut ligt en we op de benedenverdieping verbleven. Tegen de muggen zelf maatregelen nemen.
Het plaatsje Agios Gordis is klein en vriendelijk. Voor ons een ideale mix om daar te zijn , maar ook om er lekker tussenuit te gaan om het eiland met auto te verkennen.

met partner, Aug. 2012
"Culinaire topper"
P.Smits
16-8-2012 De wat donker kijkende maar wel erg vriendelijke eigenaar Spiros runt o.a. samen met zijn vrouw Angelica dit complex.
Angelica is een koningin in de keuken, wat zij ook klaarmaakt het smaakt allemaal even lekker.
Naast dit echtpaar is er Arnhemse Anne, een hardwerkende, vrolijke meid die altijd in is voor een praatje of een geintje.
Ook geeft Anne tips en advies over alles wat je maar weten wil in en rond Agios Gordis. Je mag zeker stellen dat Anne de spil is in het hele gebeuren. In de 35 jaren die ze inmiddels verblijft op Corfu heeft ze de nodige kennis opgebouwd.
Als extra hulp was er ook Marina, een leuke vlotte meid, ook altijd in voor een dolletje.
Het complex ligt mooi ingesloten tussen de heuvels, het is er erg rustgevend en ligt centraal voor een bezoek aan de winkels,restaurants of aan het mooie strand. .Wij hebben er een week vertoefd en ontzettend naar de zin gehad.
Enig minpuntje is de verzorging van de lakens en handdoeken, daar zijn ze nogal karig in.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit