Het volledige aquapark opent niet eerder dan half mei! Volgens de Grieken is open voor deze datum pas 1 keer gelukt in jaren.
Meld misbruik
De accommodatie is idd een beetje afgelegen, dus een auto huren is de beste optie als je iets van het eiland wilt zien. Een auto huren kostte ons in augustus 168 Euro voor 4 dagen. Mocht de gratis shuttle niet naar het strand of Corfu-City rijden (minimaal 15 personen is een vereiste), kun je met de openbare bus voor 2 Euro per persoon (heen) naar strand of stad. De bus stopt voor het hotel.
Meld misbruik
Ga op zijn laatst in september naar dit resort; weer vond ik tegenvallen.
Meld misbruik
je moet zeker sávonds een keer naar corfu stad. Ook een auto is aan te raden om het eiland te verkennen.
Meld misbruik
huur een auto en ga corfu verkennen.
Wij hebben in palokastrista een boottochtje gedaan en dat was erg mooi. Je zag de vissen in de rots en baaien zwemmen, als je wilde kon je worden afgezet op een bountystrandje maar dat is geen aanrader. Dit is namelijk een kiezelstrandje.
Het paleis van sissi viel ons een beetje tegen, het is niet buggy/ rolstoel toegankelijk en alleen de onderste verdieping viel te bezichtigen, wel een mooi tuin erbij die het bekijken waard is.
Meld misbruik
Een auto is zeker een aanrader. Deze kan je huren in het hotel of bij de reisorganisatie. Wil je een betere deal, met dezelfde voorwaarden kijk dan eens op de site van http://www.carrentalcorfu.com
Een net bedrijf en je auto wordt gebracht en gehaald bij Aqualand resort.
Meld misbruik
Wil je beveiligde stopcontacten, vraag het de receptie en het is geregeld!
Meld misbruik
Als je op Corfu bent moet je echt naar Achillion het "sissi" paleis. Je kunt er met de auto makkelijk naartoe rijden of met de bus via Corfustad. Het paleis is erg mooi en heeft mooie uitzichten over Corfu zeer zeker de moeite waard!
Meld misbruik
Als je het eten zat bent kun je ook gaan eten bij Aqualand, je moet wel betalen maar je krijgt bij de kassa 25% korting en je betaalt voor bijv. een hotdog of een hamburger 2.70. Prima te doen en erg lekker! Tip zeg wel bij de kassa dat je van het hotel bent want de ene medewerker let beter op dan de andere en anders loop je dus je korting mis, aan het eind van de rij kun je om mayonaise en ketchup vragen.
Meld misbruik
Wij hadden een auto gehuurd en zijn zelf gereden naar Paleokastritsa dat is echt zonder kaart gewoon te volgen met de borden. Je kunt het beste in de ochtend gaan en je moet doorrijden tot aan de baai.Daar kun je de boot pakken en kiezen uit twee, of je gaat alleen de grotten bekijken of je gaat de grotten bekijken en je wordt voor een aantal uur (kun je zelf aangeven)op een bountystrand afgezet, trek wel waterschoenen aan want je kunt daar echt niet lopen op die kiezels verder is het er prachti