Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)**** in Aghios Yannis / Agios Ioannis Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.787 bezoekers online
Home > Griekenland > Corfu > Aghios Yannis / Agios Ioannis > Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)****

Beoordelingen Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)****

10 februari 2012

6,6
Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)**** Aghios Yannis / Agios Ioannis

Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 752 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)**** in Aghios Yannis / Agios Ioannis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 274 vakantiefoto's van Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Aparthotel Aqualand Resort (vh Aqualand Village)**** met andere accommodaties in Aghios Yannis / Agios Ioannis.

740 beoordelingen over Aqualand Resort (vh Aqualand Village)****

met jonge kinderen
Heerlijke vakantie!
Pam
17-1-2012 We zijn afgelopen augustus 10 dagen geweest en hebben nu weer geboekt voor komende zomer. Ruime en schone familiesuite en je zit overal dichtbij. Het animatieteam van het park was super, vooral ook overdag met alle sporten die je kunt doen. Je kon enorm met ze lachen. 's Avonds hebben we ons ook goed vermaakt en in het appartement hadden we geen last van lawaai. Zwembaden waren top, zeker ook het waterpark. De kinderen van 1, 6 en 9 vermaakten zich perfect. Met elkaar, andere kinderen en het team van Kidsworldclub.

Verder: vriendelijk personeel en het eten was oké. Als je het ontbijt of de lunch gemist had, kon je bij het zwembad nog zelf tosti's maken of friet etc. opscheppen.

We hebben niet snel dat we ergens een tweede keer naartoe gaan, maar hiervoor maken we graag een uitzondering!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Voor de tweede keer dit jaar lastminute :)
gezin met oudere ki...
17-10-2011 In augustus jl. hebben we zo van het Aqualand resort genoten dat we er vorige week met een lastminute aanbieding weer zijn geweest. Het eten vonden we weer prima: warm, heel veel keus en lekker. Het personeel was vriendelijk, de kamers schoon, het park superschoon. Vergeleken met augustus was het minder druk in het restaurant, met 24 graden overdag was het uitstekend vertoeven aan het zwembad (zwembad wel koud vergeleken met augustus). Met de gratis shuttle naar het Glyfada-strand en naar Corfu-City (mooie stad en vriendelijke mensen). Als het aan ons ligt, gaan we volgend jaar weer, want we hebben nog lang niet alles van het mooie eiland Corfu gezien.

Leuk park voor de kids
fam koster
3-10-2011 Veel mensen schrijven erg negatief over dit park maar wij hebben er een week genoten. Er zitten ook wel een paar negatieve kanten aan zoals het ontbijt dat echt engels is, en de douchecabine die lekte, 's'nachts een rioolgeur in de douche maar dat zijn alleen de achterste huisjes op het park. maar dat kon de pret bij ons niet bederven.
personeel vriendelijk en goede service.

We missen wel een babyzwembadje op het park of in het aqualand. Het water was namelijk vrij diep voor de hele kleintjes. Ze kon zich nu vermaken aan de waterkant.
Jammer vonden we dat er al een hoop niet volledig / of gesloten waren zoals het treintje en springkussen.

De huisje waren schoon en we kregen elke dag schone handdoeken en om de 2 dagen beddengoed.

Het eten was er lekker en ja in andere restaurants kun je beter eten volgens anderen maar wij vonden het lekker. Thuis kook je toch ook niet zoveel.
en bij het zwembad was altijd toasti's, ijs en drankjes. Nou wij hebben gesmuld hoor.

Aanrader!
WV
25-9-2011 Wat kunnen sommigen toch ontzettend zeuren! Inchecken vanaf 14 uur is volgens mij heel normaal (zeker in het hoogseizoen), een rioollucht die je af en toe ruikt is inderdaad vervelend maar komt vaker voor in landen aan de Middellandse zee en als je het aanbod eten in Aqualand nog eentonig kan noemen ben je naar mijn idee veel te kieskeurig. Wij zijn net terug van een supervakantie en raden dit park zeker aan! Prachtig aangelegd (inderdaad afgelegen, maar dat had je ook kunnen lezen in de brochure), mooie appartementen (als je gewoon leest wat er op de site geschreven staat kun je zien dat alleen de grote familiesuites een aparte slaapkamer hebben), vriendelijk personeel (een eigen vriendelijke opstelling werkt altijd), goede schoonmaak en een leuk animatie/team. Eten zeer uitgebreid: iedere dag keus tussen aardappels, frietjes, pasta (met 5 verschillende sauzen), rijst, 10 soorten salades, vlees, vis, diverse groenten, fruit, etc: ik vraag me echt af wat mensen dan nog missen! Top!

Voor kinderen fantastisch
QB-Travel
4-10-2011 erg jammer dat z'n kind vriendelijkpark niet gebouwd is op buggy's, hier moet je een aantal trappen mee op. Kids world animatie is leuk voor de kleinere omdat het Nederlands is, maar hotel heeft zelf ook hele goede animatie. Eten is goed en uitgebreid wel een hoop mensen in een relatief kleine zaal. Zwembaden zijn super, stel je alleen niet te veel voor bij het aquapark want kinderen tot 4 mogen weinig en het water is super koud! Verder goede service en vriendelijk personeel. Fijne gratis shuttle service naar de stad.

Heerlijke vakantie!!
Fam van dijk
1-10-2011 Vandaag terug gekomen van een heerlijke vakantie. Wij zijn geweest met twee jonge kinderen. 22 maanden en 5 maanden. Personeel heel vriendelijk, vooral naar de kinderen toe. En een beetje moeite om gedag te zeggen levert al vaak een leuk gesprek op. Eten was goed, warm en keuze genoeg. Kamers werden dagelijks (behalve zondag) schoongemaakt. Zwembaden erg leuk. Kortom voor ons een geslaagde vakantie.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Met gierende banden naar huis.
roger, maartje, ric...
24-9-2011 Het eten en drinken is zo slecht dat het hele park naar beneden gehaald wordt. Elke dag hetzelfde smakeloze en koude/lauwe eten. Het eten wat overblijft bij de lunch wordt gewoon opgewarmt voor het 'diner'. Het ontbijt bestaat voornamelijk uit eieren, oud brood, worstjes en witte bonen in tomaten saus. Het is niets anders dan een vreetschuur. Alle soorten van dranken incl. koffie smaken naar water met een flauw smaakje. Zo jammer van zo'n paradijs voor kinderen. Het park zelf ziet er leuk en sfeervol uit en wordt goed schoon gehouden. De appartementen zijn op zich goed. Alleen door het ontbreken van een airco op de vide is het niet te doen voor de kids die daar slapen. De schoonmaak is bijzonder goed. Het eiland is super mooi. Ons advies is huur alleen een appartement en ga lekker uit eten in Gouvia in restaurant Filipas. Super eten en super bediening.
Deze vakantie was onnodig duur doordat we zelf onze boodschappen hebben gedaan en elke avond uit eten moesten met de auto!!

Voor herhaling vatbaar!
Jansen
6-10-2011 Van te voren hadden we de reacties ook gelezen op Zoover en waren wel een beetje huiverig, maar éénmaal daar; het was toppie! Het appartement was mooi, netjes en erg schoon, het eten in het restaurant was heerlijk en veel variatie! Het zwembad was ook erg leuk, wij zijn niet van het park af geweest. Het Aqualand viel wel wat tegen, de glijbanan zijn echt aan de goede onderhoudsbeurt toe en het water was zeer koud en op de leuke grote glijbanen mag je niet met kleine kinderen af...er zijn in totaal 4 glijbanen waar de kids wel met een ouder vanaf mogen...
Verder zagen de tuinen van het resort er zeer verzorgd uit, het personeel was erg vriendelijk en er zijn eigenlijk heel weinig minpunten...er is maar 1 bar buiten waar je drinken en snacks kunt halen, dat is een minpunt en de snacks stelt niet veel voor...de cake is echter we lekker, maar de snacks koud (friet, vissticks etc.)!
Wij willen zeker wel weer terug, hebben een heerlijke luier vakantie gehad met onze kids van 3 en 1...

Fijne vakantie gehad!
miranda
29-9-2011 oke je kunt overal over zeuren...eten bedden omgeving temperatuur...zullen we dan ook zeuren omdat het regende en alles dicht was voor 2 dagen? Het is een hotel, all inclusive en het is niet het slechtste wat we ooit hebben gehad ergens..maar ook niet het allerbeste. Goed te doen met kinderen! Jongere kinderen misschien iets minder om te vermaken als iets oudere kinderen. Waar ik wel over te spreken ben...en nu mee bezig...we waren knuffel kwijt geraakt!! en die sturen ze nu op omdat hij gevonden is....super service toch?

met vrienden, Sept. 2011
Zeker voor herhaling vatbaar
Fam Tresselaar
22-9-2011 Wij zijn net terug gekomen van een heerlijke vakantie!!
We hebben ontzettend genoten van dit hotel met het schitterende waterpark ernaast.

We waren enigzins sceptisch vorrdat we vertrokken na het lezen van de negatieve beoordelingen.
Wij hebben niets daarvan mogen ervaren.
Je bent op je kamer om te slapen en te douchen en daarvoor was het keurig netjes in orde.
de kamers werden elke dag behalve zondag schoongemaakt.....
De zwembaden zijn zowel voor de kinderen als voor de volwassenen geweldig.
Het eten was goed en uitgebreid en werd continue aangevuld!

Kortom wij hebben een top vakantie mogen ervaringen met onze kleine meid en zouden zo weer terug gaan!!!

6,6

met een groep (4)