Aparthotel Lena Mare*** in Acharavi Griekenland beoordelingen 8.9 | Zoover

Aparthotel Lena Mare*** Acharavi

Beoordelingen Aparthotel Lena Mare***

Acharavi, 49081, Acharavi
Aparthotel Lena Mare scoort een 8,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Lena Mare***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Lena Mare*** in Acharavi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Aparthotel Lena Mare*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Aparthotel Lena Mare*** met andere accommodaties in Acharavi.

10 beoordelingen over Lena Mare***

"Leuke week gehad"
Ed en Agnes
4-10-2011 Vanuit Lena Mare hebben we 1 week fietstochten gemaakt door Noord-Korfoe. (via Cycletours) Lena Mare is zeer rustig gelegen, ca. 450 mtr vanaf het centrum, en het is er goed toeven. Schone, nette studio (cat. B) met zeezicht. Behalve op vrijdag en zondag is Elsa er elke dag, die de schoonmaak verzorgt. In de buurt zijn restaurants genoeg, m.n. The Pumphouse en Odysseus zijn de moeite waard. Wij hebben er in ieder geval een heerlijke week gehad. Ook Korfoe-stad, oftewel Kerkyra, is gemakkelijk met de lijnbus te bereiken, reistijd ca. 1 uur. (Prachtige tocht door de bergen /Eur 3.60 p.p. enkele reis)

"Mooie en rustige plek net buiten het centrum."
Rudi
8-9-2011 Mooie en rustige plek net buiten het centrum.
Goede tijd gehad in lenamare, aankomst was badkamer niet schoon werd gelijk opgelost verder werd het appartement 3 keer schoon gemaakt in 8 dagen.
Inrichting was prima en verzorgt, airco aanwezig erg lekker voor ´s nachts kun je met alles dicht slapen heb je ook geen las van muggen.
We hadden een 2 kamer appartement op de beneden verdieping, je had weinig privacy op je terras dat vond ik wel wat storend je keek gewoon bij elkaar op het terras.
Ook is het wel redelijk gehorig.
Het wordt bezocht door veel buitenlanders dus als je geen Nederlanders wil ontmoeten is dit een goede plek, ik vond het wel wat jammer.
Bedden waren aan de harde kant maar dat lijkt normaal te zijn in Griekenland.
Een 9,2 vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant maar een dikke voldoende is het zeker waard.

met partner, Aug. 2010
"Goed!"
Ernst en Maud
4-10-2010 Het is een heel leuk appartement. Het zwembad erbij is ideaal! Na een dagje uit, hoef je niet 20 minuten naar het strand te lopen, maar kun je zo een duik nemen! Maistro aan het strand is ideaal! Zo heerlijk eten! We hebben er vier keer gegeten, doen we normaal nooit!

Neem wel strandschoentjes mee. Aan het strand is het namelijk alleen maar stenen. Als je eenmaal in zee bent is het alleen zand, maar met naar zee lopen zijn schoenen aan te raden. Als je naar het strand loopt heb je ook een goedkope tent voor allemaal strand spullen. Luchtbedjes en schoenen voor €5!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Voor herhaling vatbaar?"
JAJ
28-7-2010 Ja, zeker voor herhaling vatbaar! Maar niet als je met een enig kind van 7 jaar een appartement in Lenamare hebt geboekt. Wij hadden het geluk dat er in onze vakantie een Nederlands stel was met twee kinderen in dezelfde leeftijdscategorie, met wie het vanaf dag 1 super klikte en het in en rond het zwembad 1 groot feest was. Voor de rest waren er alleen maar Finnen, waar je overigens totaal geen "last" van hebt; ze zijn lekker rustig :-) De 2e week waren er meer Nederlanders (met oudere kinderen) dan Finnen en was het nog steeds lekker relaxed. Het zwembad is aan de randen niet zo diep is als in het midden. De 8 voor ligging is puur subjectief. Voor ons had het wel wat minder rustig gemogen. 5 minuten lopen naar de hoofdstraat, 15 minuten naar het strand. De appartementen zijn heel ruim, heel schoon en heel luxe (voor Griekse begrippen). Personeel (m.n. Maria) is ongekend vriendelijk. Geen schoonmaak op vrijdag en zondag. Fantastisch complex. We komen met z'n tweeen nog wel eens terug!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Rustig gelegen, behulpzaam personeel"
S. van den Brand
27-7-2010 De circa 20 appartementen liggen in een zeer rustig gedeelte; geen verkeer,muziek ed. Aansluitend aan het complex staan een aantal gebouwen in aanbouw. maar zonder activiteit toen wij er waren. Wel jammer van het aanzicht. De appartementen zijn ruim en hebben redelijke opbergmogelijkheden. Bedden zijn erg goe'; ook de bedbank. Schoonmaken is prima verzorgd. Ons appartement 202 had geen airco in de slaapkamer, wel in woon/slaapkamer. Dit verschilde per appartement. De beschikbare hoeveelheid keukenspullen laat het maken van een chinese rijsttafel niet toe. Erg basic en beperkt geschikt om zelf te koken. Vraag wel bij receptie (Maria) als je wat mist. Personeel (Maria en barman) is bijzonder vriendelijk. Let op bij app 203, want deze heeft geen schaduw op het balkon!
In Acharavi een heel aantal eettentjes. Zie andere reacties. Het strand is hier niet mooi. Alleen kiezen. Ga dan naar Roda, Spiridonas of naar de westelijk gelegen standen, waarvan Paleokastritsa verreweg het mooist is.

met partner, Juni 2010
"Geweldige studio, en wat een uitzicht"
mirriam delmee
29-6-2010 We zijn hier na onze fietstocht 1 week geweest. Wat een prima locatie. En Maria die altijd voor je klaar staat. De locatie ziet er modern uit,zeker voor Griekse begrippen. Er wordt ook erg goed schoongemaakt,zowel de kamer als het zwembad. Wij hadden de beschikking over een ontbijt,maar dat zou ik de volgende keer niet meer nodig vinden,omdat de Bakker even beneden is.
We hebben heerlijk gegeten bij restaurant Maistro aan het Strand, wat een heerlijk eethuis. Normaal eten we nooit 2 maal bij het zelfde restaurant,maar hier hebben we 4 x genoten van een heerlijke maaltijd. Ook de pumphouse is een aanrader,maar qua plek iets minder. We we hebben een heerlijke tijd gehad op deze plek, zeker na onze eerste week toen we gefiets hebben, en nu even heerlijk konden uitrusten. Sidari is zeker geen plaats om naar toe te gaan, allemaal Engelse en weg is de rust. De bevolking hebben wij als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren. Kortom als je naar Korfoe gaat dan is Lena Mare zeker een aanrader.

met partner, Juni 2010
"Heerlijke vakantieplek"
Janny Ketting
15-6-2010 We hebben een heerlijke vakantie gehad in app. Lena mare. Mooi en rustig gelegen en toch slechts enkele minuten verwijderd van winkeltjes, eetgelegenheden en strand. Overdag superverzorging door Maria en 's avonds een drankje van Vasilis. Schoonmaak en handdoekenwissel prima. Aan te raden restaurant "Monolithe", 2 km bergop, maar even een telefoontje naar eigenaar en hij komt je gratis halen en brengt je ook weer terug. Al met al een fantastische week gehad in Acharavi.

met partner, Mei 2010
"Mooi, rustig gelegen en tòch alles op loopafstand."
jklumpers@gmail.com
10-6-2010 Lena Mare heeft 20 grote en mooie appartementen, tuin, bar en zwembad. E.e.a. is goed onderhouden en er wordt zichtbaar geinvesteerd in renovatie en "up to date houden" van het complex. Schoonmaak (5x/wk), handdoeken- (3x/wk) en bedlinnenwissel (2x/wk) is OK. De tweekamer appartementen zijn echt twee alsaapkamers waarvan één met keukenhoek; geen woonkamer/slaapkamer dus.
Voor de zelfkokers: de keuken is slechts karig ingericht met een tweepitter, oven en nèt genoeg borden, kopjes en bestek voor het aantal personen. Geen waterkoker bv en een koffiezetter met opgiet-filter. Gelegen in een rustige omgeving (automatische wekker: de school achter het complex gaat om ca. 08.00 uur aan; de schoolvakantie is van medio juni tem medio september) en op loopafstand van de hoofdstraat (300m) en het strand (600m). De manager Maria is supervriendelijk en zeer bereid om aan redelijke wensen tegemoet te komen.
Nog vóór hoofdstraat ziet u het restaurant van Christo Theritas, wat wij u zeer aanbevelen!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super vakantie!"
Lars
14-8-2009 Wij zijn van 27 juli tot 10 augustus verbleven in het prachtige appartementencomplex lenamare. Wij hadden geluk met een prachtig uitzicht op zee en zwembad. Aan de hoofdweg in Acharavi zijn vele leuke eettentjes te vinden, van Grieks tot Italiaans. Zeer goede eettentjes met goedkope menu's waren: odysseus, the pumphouse en da gino (italiaans, alleen lang wachten voor een pizza maar is het zeker waard). Lemon Garden ziet er opzich leuk uit, maar je betaalt veel te veel voor wat je krijgt opgedient. Naar het strand lopen duurt ongeveer 15 minuten. Het appartement is zeer volledig met (goede)airco, tv en electrische kluis. Alleen voor de kluis hoef je nog te betalen als je die wilt gebruiken.
Zwembad wordt zeer goed onderhouden. Het ziet er keurig en verzorgd uit. Het enige minpuntje is dat er meer Finnen dan Nederlanders aanwezig zijn in Lenamare.

Ik zeg jullie dat dit echt een aanrader is in Acharavi als je van kleinschalige appartementen houdt in een rustige omgeving!

met partner, Aug. 2008
"Geweldige appartementen"
I & B
15-9-2008 In één woord SUPER! Kleinschalig app.complex met zo'n 20 appartementen. Mooi zwembad ('s avonds mooi verlicht) met ligstoelen en soort van lounche-/relaxbanken + klein grasveldje.

LenaMare bevindt zich ietwat bergopwaarts; vanaf de hoofdweg 5 minuten lopen. Beslist geen stevige klim ofzo! Doordat het niet in het centrum van het dorp ligt is het heerlijk rustig, maar als je de drukte op wilt zoeken is het maar 5 minuutjes lopen.

App worden elke dag schoongemaakt + 2x pw nieuw beddegoed. Gastvrouw Maria is HEEL erg vriendelijk; je hoort maar weinig mensen je met zo'n vriendelijke toon je een 'good morning' begroeten. Ze is ook erg behulpzaam met allerlei goeie tips om dingen te bezichtigen of te ondernemen.

Als je geluk hebt (en dat hadden wij op onze huwelijksreis!), krijg je een app met uitzicht op zee. Het dorp bevindt zich tussen LenaMare en zee, dus je kijkt over het dorp naar de zee (ongeveer 600m); prachtig uitzicht en nog mooiere zonsondergangen vanaf je app en/of balkon