Aparthotel Gelina Village**** in Acharavi Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Gelina Village****

29 mei 2012

Aparthotel Gelina Village**** Acharavi

Beoordelingen Aparthotel Gelina Village****

S 12Th St 517, 49100, Acharavi
Aparthotel Gelina Village scoort een 7,5 uit 10, op basis van 210 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Gelina Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Gelina Village**** in Acharavi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 148 vakantiefoto's van Aparthotel Gelina Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Aparthotel Gelina Village**** met andere accommodaties in Acharavi.

184 beoordelingen over Gelina Village****

met oudere kinderen, 2011
"Geweldig!"
Maaike
22-12-2011 Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad bij Gelina Village. De kinderen hebben bijna de hele vakantie doorgebracht in de vele glijbanen van het aquapark. Het eten in het hoofdgebouw was erg lekker en hierdoor was het heel fijn dat alles all inclusive was. De zwembaden waren ook erg groot en de tuin erom heen maakte het heerlijk om tot rust te komen terwijl de kinderen lekker hun gang gingen. Onze kinderen zijn ook 13 en 15 dus gelukkig ging dat ook. De appartementen waren erg ruim dus we zaten ook niet zo op elkaars lip. Gelukkig besteed je de meeste tijd buiten, waardoor dit minder belangrijk is, maar toch was het fijn. Al met al een prima vakantie zeker voor gezinnen met kinderen. Ik zou het iedereen aanraden.

met jonge kinderen, 2011
"Hele fijne vakantie gehad"
Muri
22-12-2011 Wij hebben in totaal 2 weken doorgebracht bij Gelina Village en het was een goede tijd. Het appartement was ruim (dit is ook wel eens anders geweest bij andere vakanties). De schoonmakers zijn elke dag langs geweest en we hebben hier verder ook niets op aan te merken. Het eten was erg goed en we zijn niets te kort gekomen. Onze kinderen zijn vrij moelijke eters, maar gelukkig konden we elke dag wel wat vinden dat ze lekker vonden. Het complex is erg ruim opgezet en dit was fijn er waren erg veel Nederlanders, maar omdat er genoeg ruimte was zat je gelukkig niet met ze alle dicht op elkaar. Ook kon je makkelijk naar het strand dat ook erg fijn was. De kinderen hebben zich heerlijk in het aquapark vermaakt, echt een uitkomst. We hebben dus een hele fijne vakantie gehad!! Zeker een aanrader

met jonge kinderen, Sept. 2011
"OVERBOEKT"
De Smet Ronny
14-9-2011 Aangekomen in Gelina Village, weggebracht en gedropt in een aanpalend hotel wegens overboeking. Na een nacht terug naar Gelina Village, kamer nog niet klaar en uren wachten op de sleutel. Na ontvangst van deze sleutel naar de kamer gegaan en moesten we zelf onze bagage dragen. De kamer was nog steeds niet opgeruimd en na klagen bij de receptie hebben ze de kamermeiden gestuurd voor de opkuis. Niet zo propere kamers, airco functioneerde niet goed en de kamer was onvoldoende gekoeld. Eten was niet slecht maar te weinig variatie, vooral aan het dessertbuffet. Gebouwen en waterpark zijn echt aan een renovatiebeurt toe. Geen 4*, eerder 3*. We hebben het gezien, niet goedgekeurd en keren er nooit nog naar terug! Het eiland is wel mooi!

"Relaxt en mooi!!!"
Sandra
12-9-2011 Ruim opgezet. Met 3 zwembaden op het terein met badmeester!
Eten in het hoofrestaurant was goed. Veel keus en themavonden. Je mag 1 keer per week in de Penneloperestaurant eten. Dit is een kleiner restaurantje met Griekse specialiteieten. Aangezien op onze avond al het eten steenkoud was, zijn we gewoon weer lekker in het hoofdrestaurant gaan eten. Daar hebben we helemaal geen klachten over.
Personeel is erg vriendelijk.
Iedere dag een euro op je kussen doet wonderen. Ons appartement werd 7 dagen per weekschoongemaakt. Kleding van de kinderen lagen weleens netjes gewaaierd op het bed of op een keurig stapeltje gelegd. Ook 7 dagen het bed opgemaakt en eigenlijk op zondag geen handdoekenwissel, maar we kregen toch altijd 2 handdoekken extra.
Muggenstift is inderdaad geen overbodige luxe. Het ressort deed er zelf wel heel veel aan, om ze tegen te gaan. Zo zitten er overal horretjes in de ramen en wordt er 's avonds bij de bar en restaurant. Heel dag door veel te doen voor jong en oud.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Hou rekening met overboekt zijn"
Martin
5-9-2011 Als je dit hotel in het hoogseizoen boekt hou dan rekening met overboeking. Als je direct de juiste kamer krijgt is dat een uitzondering. Wij zagen dagelijks nieuwe gasten worden weggebracht naar andere complexen. Ook wij werden (net als iedereen in de bus) voor een dag (en sommige wel twee dagen) elders ondergebracht. Vervelend want het voelt of je een dag van je vakantie kwijt bent.

Wij waren eerder in Acharavi geweest maar vonden het plaatsje in de loop van de jaren achteruit gegaan. Veel winkels staan leeg en sommige restaurants zoals Valentines bleken te zijn verdwenen.
Tip. Ga als je auto hebt naar Sidari. Daar wordt 's avonds een straat voor verkeer afgezet en is het dus leuk winkelen.
Ons appartement was netjes en ruim maar geen 4 sterren waard, mede gezien door de keiharde matrassen en slordige afwerking van stucwerk. Op het complex is voor kinderen van 15+ niets te beleven. Het strand is redelijk mooi, de eet en drink voorzieningen zijn goed alleen wat erg ver van elkaar.

"Aanrader -Super stukje Griekenland"
S, J, R & Z
29-8-2011 Wij zijn net terug van Gelina Village, niet overboekt echter de eerste 2nachten een 2ka ipv een 3ka apt.

Animatie Barkie kids club met Renske, Anke, Valerie, Bart en super met kinder disco, service bij de receptie van Dana en Natasja heel vriendelijk.

De bedjes waren idd moeilijk te verkrijgen omdat iedereen al vroeg een handdoek erop had gelegd.. verder 3x per week ook all inn bij het waterpark.

Het eten, elke dag een typisch grieks gerecht, en je kan ook eten bij het penelope (?) restaurant als je daarvoor een reservering maak.

Voor de kids waren er life guards die alles goed in de gaten hielden.
Helaas ook veel last gehad van de muggen... maar verder een super vakantie!!

"Nooit meer!!!!!!!!!"
De Bruyn
23-8-2011 overboekt: naar ander hotel op 8km gebracht waardoor je de eerste en tweede dag een halve dag verliest met wachten op kamer en vervoer + enorm veel muggen!!!!!!!
eten: ok
kamers : bedden dagelijks opgemaakt, behalve op zondag.
zwembaden en waterpark: super

"Leuke plek/goed hotel/leuk waterpark"
Henk
24-8-2011 Uiteraard waren wij ook overboekt. Gelukkig zaten we aan Gelina Mare. Na drie dagen overgeplaatst naar de juiste kamer. Het eten is goed te noemen. Het is uiteraard wel buffet-vorm. En ja elke week hetzelfde (maar dat weet je als naar een all-incl. hotel gaat). Dames aan de receptie zijn erg servicegericht (in ons geval) en hebben voor de laatste dag met veel moeite een kamer voor ons kunnen regelen tot 18.00 uur. Verder een leuk park en de kamers zijn schoon. Zes dagen per week schone handdoeken en wordt de kamer schoongemaakt (zondags niet). Zeker een aanradar voor mensen met kleine kinderen en iets oudere kinderen. Wel hebben wij een auto gehuurd om de omgeving te bekijken. Kortom: wij gaan zeker nog een keer terug ondanks de overboeking. Wel muggenspray (met Deet) meenemen.

"Prima complex voor fijne vakantie met kids"
Lucia
16-8-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Gelina Village in een keurig 3 kamer appartement. Vriendelijk personeel en gevarieerd en lekker eten. Jammer van alle met badlakens bezette bedden bij zwembad en strand, daar zou wat mij betreft wat aan gedaan mogen worden door badpersoneel. Als je niet (heel!) vroeg een handdoek legt heb je nooit een bedje. Komt ook door de grootte van het complex maar verder zie je al die mensen niet terug, dus prima. Onze 3 kids van 14, 12 en 4 hebben zich prima vermaakt, ook bij de Barkie club en vooral de minidisco 's avonds bij de piratenbar aan het strand was een succes. Show in het theater van hoog niveau en erg vermakelijk. Verder is het waterpark natuurlijk super. Kortom, wat ons betreft een aanrader maar neem wel anti-mug spulletjes mee!

"Over boekt"
de ridder
25-7-2011 een dag voor vertrek vernomen dat het van de 2 weken verblijf de 1e week was over boekt voor alle nederlandse reizergers van onze touroperaror. werden naar een 5 km verder complex gestuurd met de beschikbaarheid van een auto de 2e week konden we er wel in.
de kamers zijn ruim,schoon,de zwembaden zijn ook schoon,de ruimte rond het zwembad is super met gras en palmbomen,het eten is oke,de nederlandse animatie(barkie kidsclub) was samen gegaan met de belgen ,was erg leuk en goed,de verdere anamatie in het complex is erg duits gericht,wel oke.
het reisburo had nog 2 weken voor vertrek een mailtje gestuurd dat we zouden verblijven,toch overboekt,dikke pech want het is een leuk en mooi complex met een aantal dieren en een strand aan het park veel kinder toestellen ,erg jammer van het overboeken,dat is hier toch echt een probleem,boek je voor een week later is het super.