Appartement Eriva in Acharavi Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Degelijk schoon appartement Eriva

Beoordelingen Appartement Eriva

ACHARAVI, 49100 CORF, Acharavi
Appartement Eriva scoort een 8,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Eriva? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Eriva in Acharavi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Eriva vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Appartement Eriva met andere accommodaties in Acharavi.

11 beoordelingen over Eriva

6,7
met vrienden, Juni 2011
"Ruim appartement"
annemarije
21-6-2011 Ruim appartement, alleen was er geen bank aanwezig. Alleen een keukentafel met 4 stoelen(niet lekker bij slecht weer). Wel 2 ruime slaapkamers. Druppende en lekkende kranen. Zeer veel muggen aanwezig. Jammer dat er geen horren waren geplaatst. Schoonmaak goed, maar verschoning handdoeken zeer onregelmatig. Buren moesten een week met dezelfde handdoeken doen (fooi vooraf doet wonderen). Verder een mooi complex met een leuk zwembad en veel bedden (voorseizoen). Vriendelijk personeel. GEEN WiFi, terwijl dit wel vermeld werd in de gids. Plaatsje stelt niet veel voor. Grote supermarkt en prima bakker met lekkere koffie en lekkere broodjes. Toch een prima vakantie gehad.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Rustige omgeving dicht bij keien strand"
NiLi
30-6-2011 App.Eriva in Acharavi is ons goed bevallen,we hadden 2 x een 3kamer app. naast elkaar met zeezicht op de verhoogde begane grond. Een gezellig en rustig plaatsje , zonder disco's .Leuke winkeltjes en restaurantjes. Engels georiënteerd ,niet hinderlijk. Een nadeel veel muggen maar daar hebben we anti mug spiralen voor gehaald en dat werkt prima.
Achravi heeft een keien strand, een half uur lopen dan kom je op het zandstrand van Roda, een leuke wandeling en een leuk plaatsje met allemaal gezellige winkeltjes. Sidari ook een leuke plaats, heeft een nog mooier zandstrand vooral voor kleine kinderen, daar kun je heel ver de ondiepe zee in lopen. Het is een half uur rijden vanaf Acharavi. We hebben het heel leuk gehad met stralend mooi weer. Mooie kloosters bezocht en met de glasboot de zee opgeweest ,leuk voor kinderen. Corfu is een prachtig groen eiland met z'n vele statige cipressen.
Alleen niet de griekse bouwstijl en sfeer van de andere eilanden, waar wij juist heel erg van genieten

met oudere kinderen, Juni 2011
"Jammer van die muggen"
Anjo
20-7-2011 Appartementen Eriva hebben een fantastische ligging. Wij hadden eerst een kamer boven het zwembad, maar vanwege de geluidsoverlast van de muziek bij het zwembad hebben wij een ander appartement gekregen met zeezicht. Appartement was ruim genoeg voor 3 personen, de inrichting stelt niet veel voor. Een tafeltje met 4 stoelen, een waterkoker en tosti-ijzer en een paar pannen en wat serviesgoed.We hebben inderdaad erg veel last van muggen gehad. De eerste ochtend hebben we er 52 geteld in onze kamer!!!!!! Hierop hebben we een fan gekocht, wat redelijk hielp.Wat we een minpunt vonden was de schoonmaak en het verschonen van de handdoeken. In principe wordt er maar 1x per week verschoond, afspraak met de touroperator. Bij temperaturen van 40 graden wil je je toch wel eens wat vaker douchen en moet je dus 5 dagen met dezelfde handdoeken doen.
Bij aankomst krijg je 1 wc-rol. Is die op, moet je zelf nieuwe kopen. De mevrouw bij de receptie was wel erg behulpzaam.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Eriva bij:

met jonge kinderen, Mei 2011
"Aanrader"
chantal
13-6-2011 Het is een klein keurig verzorgd complex. Je voelt je er snel thuis. Wij hadden een 2 kamer ruim appartement op de begane grond. Heeft een mooi groot terras. Appartement is ruim behalve de badkamer, erg klein, maar douche lekker warm dus geen probleem. In de keuken is niet veel, wel een waterkoker en tosti ijzer. Het is karig, maar wat heb je eigenlijk nodig. Bij de bar klinkt hele dag muziek. S avonds harder. Zit je in het pand vooraan bij het zwembad zoals wij, hou daar rekening mee. Wij vonden het wel gezellig, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen op zit te wachten. Er is ook een pooltafel en er is voor kids wat klein speelgoed (echt voor allerkleinsten) bij de bar. Zwembad mooi, kinderdeel is 70 cm diep en heeft geen rand dus kinderen kunnen er makkelijk in en uit. Het diepe loopt van 1.10 tot 1.75cm. Aanrader restaurant Maistro, zit aan het strand bij afslag 7 (Eriva zit aan afslag 6). Waterpark van Acharavi is te belopen en is ook leuk voor kleintjes vanaf 2,5.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima Appartement / Super Griekse vriendelijkheid"
A.Mennega
29-7-2010 Net terug van een heerlijke vakantie. Het appartement is voor Griekse begrippen ruim, 2 aparte slaapkamers. De bank uit de keuken, dat dient als 3e bed, hebben we verhuist naar een slaapkamer. Een thee-koffiepot ontbreekt en het serviesgoed is net toereikend, maar onze ervaring heeft geleerd hier vooraf al rekening mee te houden.´s Nachts is het warm, de gehuurde airco is dan prettig. ´s Avonds komen vele muggen je gezelschap houden, dat is het enige echte minpuntje. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De eigenaresse belde persoonlijk naar de luchthaven vanwege onze zoekgeraakte bagage.

Het zwembad is prima onderhouden, heerlijk water. Er zijn net nieuwe bedjes gebracht die gratis beschikbaar zijn. De bar serveerd zowel drankjes als maaltijden en er zijn regelmatig avondprogramma´s. Het kiezelstrand is vlakbij. Uit eten kun je in de talloze restaurantjes voor 12 euro p.p. , vooraf-hoofdgerecht-drankjes.

Verwacht niet de hoofdprijs, maar voel je toch een winnaar

met jonge kinderen, Juli 2010
"Uitstekend"
Fam. M. Jacobs
2-8-2010 Twee weken op dit fantastische plekje op aarde is een aanrader. We hebben een heerlijke vakantie gehad. We, zijn: Ouders en Zoon van 11 jaar, dochter van 7, en twee oma's. De appartementen zijn ruim voldoende en als er iets niet naar wens was werd er alles aan gedaan om het mankement te verhelpen. Zo kregen we een andere lamp (kapot) en een andere keukenkraan (lek). Inventaris is voldoende en daar is alles mee gezegd. De gehuurde airco van 4 euro per dag is een uitkomst. Verder een kluis in de slaapkamer bedienbar via een unieke cijfer combi. Het complex is zeer, zeer verzorgd evenals het zwembad en poolbar. Barman Andreas met vrouw Natalie (engels/grieks stel) zijn heel lief en vinden alles goed. 's Avonds tijdens eten wel veel muggen in Acharavi. Het Kiezelstrand op 100 meter vanaf het complex was voor ons een tegenvaller. Zeewatertemperatuur is wel zeer aangenaam. Binnen een straal van 10 minuten lopen zijn 10 tot 15 restaurants. Voor kids van ca.15 jaar en ouder is er niet veel.

met jonge kinderen
"Een echte aanrader"
T.HUYSDENS
26-5-2010 We zijn met de hele fam. in eriva geweest, 11 personen,waarvan 5 kleine kinderen.App. zijn ruim,inrichting wat sober maar schoon,
Dicht bij strand,winkels en restaurants,Woody`s is zeker aan te raden,echt goed grieks en niet duur.
s`morgens vers brood van de bakker,heel goed.
Het zwembad was heerlijk,ook voor de kleintjes, `n apart kinderbad.
Kiezelstrand in Acharavi,zandstrand in Roda,half uurtje lopen.
We hebben allemaal ontzettend genoten en zouden zo weer terug willen.
Als je van stappen houd,moet je niet in Acharavi zijn.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Geweldig genoten, een aanrader!"
Huysdens
21-5-2010 Mooi app.complex, dichtbij het strand gelegen aan doodlopend verhard straatje. App. van binnen zijn erg sober en hebben wat achterstallig onderhoud, maar wel schoon. Zwembad is geweldig, met apart kindergedeelte, erg schoon maar geen chloorlucht. Misschien wat klein tijdens het hoogseizoen. Eigenaren zijn zeer aardige en behulpzame mensen. Betoverend zijn de vuurvliegjes 's avonds!

Kiezelstrand op 100 meter, voor een zandstrand moet je een half uurtje lopen. Geprobeerd naar Sidari (en Canal d'amour) te fietsen, maar moesten langs drukke, zeer steile en gevaarlijke weg. Met een georganiseerde bustrip (€7 pp, kids gratis) was het goed te doen.

Bijzondere vermelding voor restaurant Woody's, aan het Acharavi strand. Echt fantastisch, authentiek grieks eten. Het duurt lang voor je het eten hebt, maar het is het wachten waard. Voor 11 pers. (6 volw+5 kids) incl. drinken max €90.

Centr van Acharavi is weinig bruisend, The Lemon Garden is wel leuk, ook voor kids. De bakker is goed

met jonge kinderen
"Prima appartement"
Fred
20-10-2009 Mooi appartementen complex, rustig gelegen dicht bij het strand en het centrum van het dorp.
Appartementen zijn voor Griekse begrippen goed ingericht en zeer ruim.
Veel appartementen hebben 2 slaapkamers wat natuurlijk interessant is voor gezinnen met kinderen.

Eigenaar Spiros en zijn vrouw zijn prima mensen.

met partner, Aug. 2009
"Sober maar schoon"
j. nelisse
26-8-2009 een beetje gedateerd, maar schoon. Ingericht voor engelsen wel een tosti ijzer ,maar geen koffiezetautomaat, ook geen koffie of thee kan.
Kranen lekten, er kwam net zoveel water van onder als vanboven, op verzoek werd douchekraan na het weekend gerepareerd. Vriendelijke mensen.
geweldige ligging rustig en overal dichtbij.
ok hier de beruchte handdoeken op de bedden, terwijl er bedden genoeg zijn, de engelsen kwamen er voor uit bed en waren 's avonds ook soms luidruchtig. Strand en strandtenten super vooral Alex en Afros, vriendelijk en lekker eten ook een dagje bij roda op het strand is goed te doen(halfuurtje lopen)