Hotel Almyros Village Resort**** in Acharavi Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Almyros Village Resort****

29 mei 2012

Hotel Almyros Village Resort**** Acharavi

Beoordelingen Hotel Almyros Village Resort****

Acharavi, 49100, Acharavi
Hotel Almyros Village Resort scoort een 8,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Almyros Village Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Almyros Village Resort**** in Acharavi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Almyros Village Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Corfu. Vergelijk Hotel Almyros Village Resort**** met andere accommodaties in Acharavi.

13 beoordelingen over Almyros Village Resort****

6,4
Familie, Aug. 2008
"Leuk hotel maar erg duits"
astrid
13-8-2008 leuk hotel heerlijk eten mooi zwembad kamer was prima met airco die uitstekend werkte
strand was helemaal niets ligt overal ver van af, als je kinderen hebt die wagen ziek worden ben je wel verplicht om op het park te blijven, waar in principe niets mee mis is. wijhebben een heerlijke vakantie gehad, niets doen heerlijkzwemmen, het eten was lekker, en drinken was er ook genoeg.
jammer dat dit park helemaal duits gericht is, als je kinderen hebt die geen duits kunnen, passen zich dan moeilijk aan. weinig nederlandse gezinnen, de animatie is ook helemaal duits.
als je naar corfu wil, zou ik een hotel kiezen dichter bij een grote stad en waar ze een mooi strand hebben, want die zijn er op corfu wel, waar wij zaten jammer genoeg niet.

Dirk & Petra
31-7-2007 Op het oog een mooi park met leuke huisjes en een mooi zwembad. Er is helaas weinig keuze in het eten en drinken. De kwaliteit hiervan liet ook te wensen over. Het is een erg mooi eiland maar er zijn betere plekken op het eiland om je vakantie door te brengen. Aanrader een auto huren en het eiland verkennen en natuurlijk corfustad bezichtigen.

Familie
Fam.van der Pijl
21-7-2007 het hotel was erg luxueus qua inrichting,sávonds lekker even ploffen in de leren bankstellen en volop animatie ,evenals de kamers,heel ruim,mooie badkamer op een kleine lekkage nagelaten,maar dit zijn ws kinderziektes,airco op de kamer fantastisch(zelf te regelen en geruisloos)personeel en animatie was supervriendelijk.eten was lekker maar wat engels gericht en veel gestoomd. wij misten een lekker gegrild hapje en het echte griekse eten, het was wel gevarieerd maar met zo een mooi restaurant, binnen en buiten is er denk ik iets meer van te maken

Familie, Juli 2007
@nnemieke
29-7-2007 Wij zijn medio juli 2007 geweest en het viel ons wat tegen. Het hotel verdient in mijn ogen geen 4 sterren. De grootste reden hiervoor is het eten en de eetaccommodatie. Het kwam voor dat er te weinig tafels waren en de sfeer is niet echt gezellig. Het eten op zich kent weinig variatie en de keus is ook niet echt optimaal. De bediening wordt hoofdzakelijk door Tjechische studenten gedaan. Zij waren aardig en werkten hard maar hun poloshirts zagen er vaak vies uit. Ook hebben wij de Griekse sfeer in het hotel gemist. De animatie was gezellig en deed goed haar best. Op zich is het allemaal wel schoon, de kamers zijn niet klein maar 4 sterren vind ik teveel van het goede.

Naomi en Hans
20-5-2007 Na een foutieve boeking kwamen wij hier terecht. Prima hotel. Aardig personeel. Goed eten, animatieteam vol op dreef begin mei al. Vooral Duitse klanten. Met een kind van drie hadden wij een goede kamer met bubbelbad en een vide (extra bed boven in het dak). Heerlijk strand, goed wandelen in omgeving naar Agios Spyrdion en Acharavi stad langs het strand bijvoorbeeld. Huurauto is wel aan te raden gezien de ligging.

Jaen Scanteie
11-12-2005 ik vond het een hele leuke hotel, alleen der is voor de jongeren van 15 tot 18 jaar niet zoveel te doen 'savonds dan moet je naar de stad acharvi en daar heb je alleen maar een kroegjes. Wij zijn geweest de laatste week van jullie tot en met de eerste week van augustus. Het klopt wel dat er voor de engelse echt een goeie ontbijt is. Maar wij hebben niet geklaagd want wij namen gewoon elke ochtend een bakkie yoghurt met vruchtjes of met stukjes ananas erg lekker!! Ondanks dat er geen discotheek was hebben we alsnog wel vermaakt en hebben we veel vrienden gemaakt.Ik vond het die twee weken echt wel waard dat wij zijn geweest vooral de drank was ook gratis tot 0.00 mooier kan je het niet hebben alleen na twaalf uur moet je wel gewoon betalen
Ik hoop dat wij ook volgend jaar weer gaan.

Cornetto's
11-9-2005 Nieuw hotel, ziet er netjes uit maar hier en daar Grieks afgewerkt. Mooi zwembad met apart kinderbad (zout water)en gelegen aan een klein strand met veel keien. Het eten is goed, maar wel vrij standaard en weinig variatie. Personeel is erg vriendelijk en de schoonmaak was goed. Airco was geruisloos en deed het goed. Nadeel is dat het erg ver afligt van Acharavi. Met een buggy is het bijna niet te doen over de 80 km weg en al helemaal niet over het strand. In Acharavi zelf is het ook niet echt bruisend. Al met al wel een hele leuke vakantie gehad in een goed hotel met vriendelijk personeel en een kei goede animatie.

barbara
31-8-2005 wij hadden geboekt bij Touroperator voor 8 dagen.vertrokken sávonds laat naar corfu en vertrokken sóchtens vroeg vanuit corfu dus we hadden maar 6 dagen.verder het hotel voor all in en het geld wat je betaalt is het niet waard.slechte service, slechte schoonmaak,personnel niet vrolijk,veel kakkerlakken,geen handdoek service bij zwembad enzo.....
hotel en kamer zag er prima uit zwembad ook.alleen we waren met zn 3en in 1kamer en ik moest op een in klap bed slapen.maar we hebben er het beste van gemaakt dus uit eindelijk was het heel gezellie.

J en F
17-8-2005 Het hotel zag er mooi uit. De afwerking was minder, wastafel zat wat los, kranen niet helemaal afgewerkt. Mooi zwembad met voldoende bedjes en parasols. Engels animatieteam deed erg hun best! Eten kon je in een grote zaal, mooie aankleding en airco. Je kon ook heerlijk buiten eten. Het eten zelf was vaak hetzelfde. Eén keer in de week griekseavond, lekker! Ontbijt erg engels en helaas weinig variatie in brood. Kamer was verder prima, ruim, bubbelbad en als je boven zit leuk balkon. Airco geruisloos. TIP: Als je 's avonds pas vertrekt en om 12.00 uur je kamer uitmoet, heb je de mogelijkheid om 12.00 uur je koffers in een aparte ruimte te zetten en je in te schrijven om te douchen. Hier hoef je NIETS voor te betalen. Als je je kamer aanhoudt, betaal je 40 euro!!
's Avonds zijn er veel muggen. Neem goed spul mee om de muggen te weren!!

M.arco
16-8-2005 Prachtig nieuw complex. Eten: Slappe hap (stomen?) wel met smaak. Veel pasta weinig variatie. Speeltuin: Plastic, stort in. Toestellen staan niet vast en in zand..HEET. Veiligheid: In onze vakantie op hotelstrand in zee 1 man verdronken, 2 bijna,wordt niets over vermeld. Geen gevaars info op het strand. Slechte EHBO. Strand: Alleen zwemmen en zonnen. Vriendelijkheid/bediening personeel: Wisselend, matig tot zeer goed. Zwemgelegenheid: Minder geschikt voor kinderen tot 3. Uitstraling/sfeer: perfect.