Appartement Stroubis** in Megas Limnionas Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Stroubis**

29 mei 2012

stroubis aan de voorkant met links ons appartement

Beoordelingen Appartement Stroubis**

Küchengasse 7, 4051, Megas Limnionas
Appartement Stroubis scoort een 7,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Stroubis**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Stroubis** in Megas Limnionas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Stroubis** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Chios. Vergelijk Appartement Stroubis** met andere accommodaties in Megas Limnionas.

7 beoordelingen over Stroubis**

"Heerlijk genoten"
Noa Gent
17-2-2012 Vorig jaar hier geweest en dat is mij prima bevallen. Het complex is kleinschalig en netjes ingericht. Het strand is op loopafstand. Hier gelukkig geen massa toerisme maar rust en het echte Griekse leven. Ik heb ook een paar dagen een auto gehuurd zodat ik het eiland een beetje kon verkennen. Chios is klein en overzichtelijk en een echte aanrader voor de Griekenland liefhebber.

met partner, Sept. 2010
"Prachtig appartement!"
Truus en Dora
20-9-2010 App. heel mooi, prachtig zeezicht, goede service, 3x per week schoonmaak, minibar wordt steeds aangevuld, dus geen gesjouw met flessen water.

met partner, Juni 2010
"Om als uitvalbasis te gebruiken is het oké."
Tineke Gresnigt
22-7-2010 Wij waren hier begin juni en toen was het zo goed als leeg. We zaten in het tweekamer appartement waarvan we in eerste instantie dachten dat het een receptie/kantoor gebouwtje was. Het is namelijk een aanbouwtje op de begane grond, gelukkig wel met zeezicht! De inrichting is op z`n grieks maar dat heeft juist wel wat(uitgezonderd de bedden). Toen wij er waren hoorden we echter wel regelmatig een haan kraaien en een hond blaffen, die in hokken vlakbij het appartement zaten. We hebben hier uiteraard over geklaagd en de eigenaar zou hier wat aan gaan doen(zei hij). We hadden het zwembad meestal voor ons alleen maar de zee is ook dichtbij. Ons viel het strand en Megas Limnionas wel tegen dus zijn we op onze gehuurde scooters naar andere heerlijke strandjes op het eiland geweest. We hebben op die manier veel gezien en genoten van de mooie middeleeuwse stadjes en alle andere dingen die het prachtige eiland te bieden heeft. Chios is echt nog niet zo toeristisch en dat vonden wij heerllijk!

alleenreizend, Mei 2010
"Prima plekje"
Ellen
7-6-2010 Een prima appartement, alle balkons hebben prachtig zeezicht. Natuurlijk is de keuken inrichting zeer grieks, dus minimaal. Maar dat hoort bij Griekenland.

Ik zat er in het voorseizoen, misschien is dat de reden maar in het dorp is NIETS te beleven. Je moet dus van rust houden en een auto of brommer huren zodat je mobiel bent, dan is het echt genieten! Het is sowieso aan te raden om vervoer te huren want het eiland is een eiland om te ontdekken, leuke oude dorpen, mooie natuur. Als je een strandvakantie wil moet je niet naar dit plaatsje gaan.
Volgens de gids van TO ligt er nl. een zandstrand op 50 meter, dit is onjuiste info. Er is een klein kiezelstrandje, kiezels mét zeewier.. er zijn geen stoelen of parasollen. Dus voor een lekkere stranddag heb je vervoer nodig!
Maar als je rust en ruimte zoekt dan is stroubis een aanrader. ook voor de alleenreiziger (er zaten er meerdere toen ik er, ook alleenreiziger, was.

met partner, Aug. 2006
Loeske
5-9-2006 Wij zijn hier deze zomer geweest voor 2 weken vakantie. Het appartement is erg simpel, voor luxe moet je hier niet heen gaan. Wij hebben het hier prima naar ons zin gehad. Eigenaar spreekt geen Engels, maar verder geen problemen mee gehad. De gammelheid van de scooters valt reuze mee. Ze zijn ook goedkoper dan de andere, het is dus wat je wil. Wij hebben een auto gehuurd (van te voren op internet boeken scheelt zo'n 15 € per dag.) Het dorpje zelf is erg leuk, wel klein. Maar met een auto ook vaak lekker ergens anders gegeten. Prima plek om te zitten wanneer je niet op luxe uit bent en op massa toerisme! groetjes

henkJ en Ferdau
20-7-2005 Wij zaten in het appartement die aan eva's studio vastzat (stroumbis). Mooi gelegen en ruim appartement.Paar vervelende incidenten gehad: eigenaar verhuurt oude gammele scooters en neemt het je kwalijk als je ergens anders huurt: scooter mag niet op zijn terrein.Een groep van ca. 60 studenten kwam 4 dagen op bezoek met alle overlast die daarbij kwam.
Onterecht beschuligd van vernieling kreeg via de hostess te horen dat we 10 EUR moesten betalen, terwijl we hem 5 minuten daarvoor nog gesproken hadden. Niet gedaan uiteraard!
Wij zijn al 5 jaar achtereen in Griekenland op vakantie geweest, maar nooit zo'n slecht service gehad. Mooi appartement maar waardeloze eigenaar wat ons betreft

wendy
14-2-2005 Een leuk, kleinschalig appartementencomplex, echt Grieks. Er heerst een gezellige, gemoedelijke sfeer. Voor vragen staat de familie open en ze helpen graag.
De appartenmenten zijn netjes, ruim. De douche is soms wat behelpen maar vormde voor ons geen probleem.
Wij hebben het er reuze naar onze zin gehad!