Kies een internationale website
19 juni 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Stenakas**
Megas Limnionas
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Stenakas** in Megas Limnionas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Stenakas** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Stenakas
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Stenakas** in Megas Limnionas, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Stenakas**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Stenakas** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 30
vakantiefoto's
van Appartement Stenakas** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Griekenland
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
met oudere kinderen
met jonge kinderen
met een groep
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(54)
ALL
"Nooit weer"
I. Slijkhuis
5-9-2011
Appartement Stenakas in Megas Limnionas in Chios is een verwaarloosd complex met achterstallig onderhoud, zeer onverzorgd, ook voor Griekse begrippen!
Zwembad niet schoon en in kinderbad bevindt zich geen water, dit lege bad is niet adgeschermd. Er is geen bediening in verouderde en onverzorgde snackbar.
bijzonder ongezellig, slecht verzorgd appartement
"Schitterende plek"
Diana Venis-Kerkhov...
26-7-2011
Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in Stenakas op Chios.
Het zwembad is heerlijk, de appartementen (wij zaten op nr. 8 en 9) waren prima.
Er werdt voor de kinderen (3 kinderen) zelfs een paard en wagen rit gedaan, helemaal geweldig voor de kids natuurlijk !!!
Dat de wc en de inrichting wat sjofel is, is logisch, dat is gewoon in Griekenland.
Ik vind de kwaliteit/prijs prima in orde !!
Wij proberen zeker volgend jaar weer terug te gaan naar Stenakas !!!!
met vrienden, Mei 2011
"Mooie ligging"
bert
10-6-2011
de plek en eiland chios is perfect maar de accomodatie is hier en daar wat achter stallig onderhoud wij zaten in app nr 13 en nr 12 badkamer was wc niet goed (door trekken van wc) en maar 1keer per week werdt er schoon gemaakt en 2xnieuwe lakens gehad in 2 weken
weinig de eigenaar gezien want die werkte ergens anders zei ze
het positieve is wel we hadden met 4 man 1 app geboekt hadden een 2 kamer voor 4 perss maar die was te kein hebben we een exstra appartement gehad
2kamer app niet geschikt voor 4 persoonen
wel waren we twee weken alleen verder geen gasten geweest
als er een verbouwing zou komen zal het een perfecte appertement zijn geweest
maar alles is gewoon te oud (de kamers en badkamer )
met partner, Aug. 2010
"Eenvoudig"
Edwin en Maxine
Bekijk foto's
26-8-2010
Een zeer eenvoudig toegerust appartement. Je moet wel elke dag uit eten, de keuken is onbruikbaar omdat er gewoon niets is. Ook was de schoonmaak onder de maat, en bij aankomst was het eigenlijk niet goed schoon. Het is wel een prachtige plek, en het complexje ziet er heel sfeervol uit. De eigenaresse heeft het veel te druk, maar doet toch erg haar best om alles op te lossen. We zijn wel gek van Chios en ook de omgeving van Stenakas was mooi, met genoeg restaurantjes. Vooral het nabijgelegen dorpje Thimiana had een goede bakker en een erg leuk restaurant. Scooter/motor is een must!!!!
met een groep, Mei 2010
"Geweldige uitvalbasis"
Schippers
Bekijk foto's
18-7-2010
Wat verlang je voor deze prijs. Onze verwachtingen waren niet hoog, maar werd wel overtroffen.
Klein schalig en rustig complex.
Meubelair is eenvoudig maar je leeft veel buiten.
Mooi zwembad, met schaduwrijke plekken.
Eigenaresse heel behulpzaam. Heeft een heerlijke maaltijd voor de gasten verzorgd.
Je kunt geen gebruik maken van fietsen van het complex, zoals in sommige folders wordt vermeld
Buslijndienst onregelmatig, brom/scooters aan te beleven.
Kunt er prachtig wandelen naar de Kámpos. Mooi groen eiland.
Heerlijk en tegen een redelijke prijs uiteten geweest bij "Het Anker"
"Spartaans ingericht, vriendelijke mensen"
Aad en Tineke
27-12-2008
Kapotte tegeltjes, gebroken toiletpot en gescheurde tegels overal, een bed van een paar losse planken, en een "keuken" met een koekenpan, twee bordjes en een paar mokken. Maar wat een sfeertje! Gezellig zwembad, alles heerlijk kleinschalig, eindeloze rust, en de zee, een paar restaurantjes en olijfgaarden op loopafstand.
"Niet meer naar "stenakas"
saskia en karl
27-9-2008
wij zijn net terug van 2 weken chios, een heerlijk en bijzonder eiland. we verbleven in app.complex "stenakas"wat er op zich erg leuk uitziet, maar wat wel wat te wensen overlaat.we hadden een pan, een koekenpan, en daar moesten we water in koken voor een koppie koffie,je word vanzelf wel een beetje creatief! ook wij hadden hele erge last van beestjes, en het waren geen muggen!! we zaten onder de bulten, en hebben medicijnen gehaald bij de apotheek. ook de schoonmaak liet zeer te wensen over, en het beddengoed en de handdoeken zagen er goor uit! we hebben een heerlijke tijd in chios gehad,ondanks het tegenvallende app.
"Matig"
Jos en Stieneke Jan...
25-9-2008
wij waren 3 weken geleden voor de 2 de keer in Stenakas.
Het complex ziet er mooi uit,mooi zwembad met ligstoelen.
Het 2kamerappartement vonden wij groot genoeg alleen het stond te vol.
De eigenaaresse was vriendelijk.
Alleen vonden wij de schoonmaak slecht en dat was 2 jaar geleden altijd goed.
wij hadden ook last van beestjes en het waren geen muggen want het springt.en wij waren niet de enige op het complex.
Wij vinden dit erg want het is een mooi complex om te zien en ook de liging was perfect.
Verder hebben wij een hele leuke vakantie gehad.
Wij gaan zeker volgend jaar weer naar Chios maar niet meer naar Stenakas. Wij zijn nu maar vast op zoek naar een ander appartement voor volgend jaar.
Wij vinden het heel erg jammer maar het is zo.
Familie
Birgit en Bart Wijm...
4-6-2008
Erg leuk kleinschalig app. complexje.Met het echte griekse gevoel. Heerlijk zwembad met zeer gezellige zitjes onder bomen en de mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Voor kinderen is het ook erg leuk er zijn erg veel trapjes en een klein plaatsje waar ze kunnen spelen. Verwacht niet al te veel luxe, maar de voorzieningen zijn prima.
met partner, Mei 2008
Bert en Jeannette S...
6-6-2008
We zijn 2 weken bij Stenekas geweest en hebben een heerlijke vakantie gehad! Toen we aankwamen was het zwembad nog niet helemaal klaar, Heleni wachtte op materiaal voor de afwerking van het zwembad. Door een staking bij de scheepvaart was het nog niet geleverd. Daarom zijn we het eerste weekend door Heleni getrakteerd op een heerlijke barbecue!! Dat was ontzettend gezellig en een prachtige manier om kennis te maken met elkaar. We hebben geiten uit de olijfboomgaard gehaald en gemolken :-) eieren geraapt en heel veel gelachen.
Er zijn prima strandjes op Chios, waaronder een mooi kiezelstrand bij Agia Fotini. Door het tijdelijke gemis van een zwembad hebben we daar gezwommen in het kristalheldere water. Ons studio-appartement was schoon en zoals gebruikelijk in Griekenland sober ingericht. Stenakas is ideaal voor rustzoekers, er is (gelukkig) in de wijde omgeving geen disco te vinden. Aan het eind van onze vakantie hebben we ook nog in het zwembad gezwommen! Kortom een supervakantie!
volgende
Kaart Megas Limnionas
Foto's Megas Limnionas
Video's Megas Limnionas
Vraag en Antwoord Megas Limnionas
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie