Hotel Benovias*** in Karfas Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Benovias*** Karfas

Beoordelingen Hotel Benovias***

Buchanan Street 185, 82100, Karfas
Hotel Benovias scoort een 8,2 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Benovias***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Benovias*** in Karfas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Benovias*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Chios. Vergelijk Hotel Benovias*** met andere accommodaties in Karfas.

29 beoordelingen over Benovias***

met partner, Mei 2012
"Net en rustig hotel !"
Teus
23-5-2012 Net hotel met vriendelijk personeel cq eigenaar.
Ontbijt is prima, ben niets tekort gekomen.
Broodjes enz werden steeds bijgevuld en was vers.
Schoonmaak ( iederdag muv zondag ), badlinnen was prima.
Sliepen recht boven de bar en hoorden met open ramen natuurlijk wel wat, maar was niet hindelijk. Van feestjes van George hebben we niets gemerkt.
Al met al goed naar ons zin gehad en kan niet echt iets negatiefs melden.
Prettige bijkomstigheid is dat alle ramen zijn voorzien van horren.

"Aardig hotel"
Paul Braem
10-9-2011 Hotel Benovias ligt op een heuvelflank. Karfas stelt niet veel voor. Het zandstrand is leuk, en er zijn wat restaurantjes in de kleine commerciële straat.
Er is een hotel bij Benovias, en er kunnen appartementen worden verhuurd. Wij verbleven in het hotel. Propere en zeer ruime kamer, behalve op zondag goed onderhouden. Airco wordt niet standaard aangeboden. Op zaterdaggnacht 2x serieus last gehad van luide muziek van een bruiiloft, tot 4u 's morgens. Ontbijt lekker en gevarieerd. Minpunten: ontbijt start pas om 8u30. Zeer dure drankjes op het gezellige terras. Positief: familiaal hotelletje, zeer vriendelijk onthaal door eigenaar.

met partner, Aug. 2010
"Een aanrader"
w.mels
16-9-2010 Het appartement was eenvoudig, maar het terras riant, met een prachtig uitzicht op het dorp, de baai en aan de overkant van de zee Turkije. Eigenaar en personeel vriendelijk en gastvrij.
Het ontbijbuffet is naar Griekse begrippen goed. Het dorp Karfas is niet groot, maar was gezellig druk. Van lawaai hadden we in ons appartement geen last.

"Geweldig hotel"
Ed
11-6-2010 Van het onderstaande bericht klopt niets !
George is heel behulpzaam, mooi hotel, schone kamers, goed ontbijt en ga zo maar door.

met partner, Juni 2010
"Grieks op zijn best!!"
koot
16-6-2010 Wij zijn al regelmatig op Griekse eilanden geweest, maar zoals je hier wordt ontvangen is zeldzaam. Vriendelijke mensen die het je graag naar de zin maken en hier veel voor over hebben. Je wordt heel gemakkelijk opgenomen tussen de Grieken die hier zelf ook komen relaxen. Heb je hier geen behoefte aan dan is het ook prima.
Als je aankomt dan straalt het hotel af een goede sfeer uit, de terrassen onder de bomen zijn heerlijk om lekker voor je uit te staren of een boek te lezen, op de schommelbanken kun je lekker slapen en de stilte is soms oorverdovend!!
De ligging van het hotel is prachtig, het uitzicht adembenemend! Mits je goed ter been bent, maar met een auto kan je er ook prima komen, en een auto huren is momenteel niet duur op Chios.
Je kan er alleen een ontbijt gebruiken dit is uitgebreid en goed verzorgd.
De kamers hebben alles wat je nodig hebt, met een geweldig mooi balkon.
Voor kinderen is dit niet het meest geschikte hotel.
Het zwembad bij het hotel is prima.

"Nooit meerr""
G Veldhuisen
23-5-2010 nooit meer,je kunt pas om 8.30 uur ontbijten maar meestal is het nog niet klaar. Erg gehorig hotel, de eigenaar zit tot diep in de nacht met grote groepen Grieken buiten te schreeuwen.
niet altijd warm water. het is ook niet echt schoon.TV is niet naar te kijken zo slecht beeld.!!!!!!

"Aanrader !"
Ed
19-9-2008 Wij waren hier in september 2008 voor de tweede keer. Een heerlijk hotel met vriendelijk personeel en een aardige en behulpzame eigenaar George.
Kamers zijn mooi gerenoveerd en voorzien van tv, pc, airco en koelkastje. Vanaf de kamers een schitterend uitzicht over Karfas.
's ochtends ontbijten onder de olijfbomen van een van de terrassen.
's avonds gezellig voor een drankje.
Klim naar het hotel valt mee als je de route neemt via Seaview Resort.

Familie, Sept. 2008
"Prachtig, bijna on-Grieks mooi appartement"
Bert en Christien
18-10-2008 Wij zijn laatste twee weken van september in een appartement van Benovias geweest. Heel goed verzorgd, schoon en ruim. Als je aan het aanrecht stond had je een fraai uitzicht over de baai. Alle ramen voorzien van horren, alles strak in de verf, groot balkon met houten ligbedden, stoelen en tafel, keuken met grote koelkast, lcd-tv op slaapkamer met BVN, ruime badkamer. Aandacht besteed aan schilderwerk en kleine details in het appartement (bloemetje en kaarsjes op tafel). En een goede service. Als je iets vroeg, kwam de eigenaar direct in actie.

Klein zwembad, maar heel erg leuk. Twee gezellige terrassen onder de bomen met schommelbanken. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Wij hebben een paar keer ontbeten, niet gedineerd.

Het is inderdaad een bestemming die niet geschikt is voor mensen met een slechte conditie of die slecht ter been zijn. Maar voor alle andere mensen die op zoek zijn naar een leuke accommodatie in een gezellig, intiem dorpje is dit een aanrader.
Meer dan 3 sterren!

met partner, Juli 2008
"Superleuk hotel!"
Remco Scheenjes
2-7-2008 Benovias is een erg leuk familiehotel in Karfas, tegen een heuvel gebouwd. Er zijn ook appartementen, nog iets hoger. We hadden kamer 3, met uitzicht over Karfas, de zee en Turkije. De kamer was nieuw, schoon en met een prachtig groot balkon. De mensen zijn erg aardig en het ontbijt heerlijk (lopend buffet). Een absolute aanrader!
Karfas is aardig, al zijn de restaurant niet best. Zorbas aan het eind van de boulevard links vonden wij het best. Het strand is prima. Chios is schitterend. Tips: Mesta, Pyrgi, Nea Moni, Anavatos, Fotini Beach, met daar vlakbij het klooster Agios Minas.

Marcel en Carla
1-7-2008 Vorige week teruggekomen van een heerlijk weekje Chios. Vriendelijke mensen. Met de scooter er op uit geweest. Prachtige vergezichten en mooie dorpjes gezien:Pirgi,Mesta(zuiden),Anavotos(richting noorden)
Zeer rustige wegen en goed berijdbaar.
Benovias straalt nog echt Grieks uit. Het is kleinschalig met een heerlijk terras onder de olijfbomen.Schoon zwembad. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Chios stad is druk en vies.Karfas heeft een leuk zandstrand en veel restaurantjes.
Het enige wat wij een beetje misten was dat je 's avonds nergens gezellig met leuke griekse muziek erbij wat kon drinken. Wij hebben het erg naar ons zin gehad op Chios en in Benovias.