Appartement Benovias*** in Karfas Griekenland beoordelingen 8.8 | Zoover

Appartement Benovias*** Karfas

Beoordelingen Appartement Benovias***

Karfas Beach, 82100, Karfas
Appartement Benovias scoort een 8,8 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Benovias***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Benovias*** in Karfas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Appartement Benovias*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Chios. Vergelijk Appartement Benovias*** met andere accommodaties in Karfas.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Benovias***

alleenreizend, Aug. 2011
"Geweldige Appartementen!"
wsteijger
7-9-2011 Benovias is schitterend gelegen, je kijkt vanaf een riant terras over de baai van Karfas! Een zeer mooie badkamer, leuk keukentje en een mooie slaapkamer! Geen bestemming voor mensen die slecht ter been zijn. Via Seaview, loop je naar boven. Ik had 2 weken een scooter gehuurd en scheurde de heuvel makkelijk op en af. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kon gratis internetten beneden in de eetzaal. De bedden waren hard zoals bijna overal in Griekenland, went na 2 dagen. Schoonmaak was prima. Douchen ging ook goed, het water werd ook goed heet! Dit is zeker een plekje om naar terug te keren!

"Beslist een aanrader !!"
fam. Jacobs
15-8-2011 de stijlvolle appartementen hebben enorm grote balkons (terras) met luxe tuinmeubilair en een overweldigend uitzicht over het dorp, strand en zee. Consequentie hiervan is dat men een aardige klim heeft van 5 minuten, maar is goed te doen >> niet geschikt voor slecht ter been zijnden. Het is een kleinschalig appartementen/hotelcomplex met een klein, maar luxe zwembad en op 5 minuten van het strand.
Men heeft een zeer mooie beschaduwde tuin met verschillende gezellige terrassen.
De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed en voor degenen die niet houden van een massaal hotel is dit zeker een aanrader

"Geweldige plek met schitterend uitzicht"
Ron
4-7-2011 Zijn net twee weken op Karfas geweest. Eenvoudig appartement maar met een geweldig uitzicht over de baai en plaats Karfas. Hadden geboekt incl ontbijt wat aan te raden is alleen al om het feit dat je buiten zit te ontbijten onder de olijfbomen.Karfas zelf heeft een mooi zandstrand en alleen wat restaurantjes/barretjes + 3 kleine supermarktjes, Hebben zelf voor 4 dagen een auto gehuurd om het eiland te verkennen wat zeer de moeite waard is geweest. Enig klein minpuntje kan zijn dat het een hele klim is naar het appartementencomplex toe, maar je krijgt er iets moois voor terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Benovias*** bij:

met oudere kinderen, Mei 2011
"Heerlijke vakantie"
ja
11-5-2011 Net terug van een voorjaarsvakantie in Benovias met ons gezin (kinderen 12 en 13 jaar). Heel erg goed gehad. Fijne appartementen helemaal bovenin (kinderen hadden een apart appartement, naast ons) waar we ons meteen thuis voelden. Prachtig uitzicht, heerlijke balkons, leuk zwembad, mooie lounge en lekker ontbijt. Eigenaar Yiorgos heel gastvrij. Karfas aardig dorp: niet te groot, niet te klein, voldoende keuze uit restaurants. Vriendelijke en behulpzame mensen. Fijn strand.
Wij hebben het eiland voornamelijk verkend met scooters. Het zuiden is mooi groen, en in deze tijd van het jaar stond alles nog in bloei. Wij vonden Mesta fraai (middeleeuws vestingdorp in het binnenland) en verder Kataraktis (dorpje aan de kust met mooi haventje), Komi (goed strand, leuke restaurants).
An, Tessa, Tamar, Ton

met partner, Sept. 2010
"Prima app. geweldig uitzicht"
M.W. van Lienden
12-1-2011 App. is niet groot, maar balkon is enorm. Schoon en netjes. Wij zaten bovenin. Totaal 3 app. naast elkaar. Wel privacy. Prima zwembad om af te koelen, netjes schoon met ligstoelen/parasols. Niet druk. Eigenaar doet erg zijn best je tevreden te stellen. Kwam op ons verzoek de volgende dag al met wandelmogelijkheden. Wandelmogelijkheden vanuit app. in de Kambos, voor overige wandelingen is auto noodzakelijk. In het uiterste Noorden, wandeling erg heftig. Men moet een goede conditie hebben om app. te bereiken. Strand Karfas perfekt (zand en langzaam aflopend). Diverse restaurants op loopafstand. Deze waren gezellig druk.

met partner, Aug. 2010
"Mooi ingerichte appartementen bovenop een heuvel!"
Femke
31-8-2010 Uitstekend onderhouden en met smaak ingerichte ruime appartementen. Groot terras/balkon met veel stoelen/ligbedden.
Bovenop een heuvel dus wel steeds een flinke klim. Aardige mensen.
Sfeervol terras met normale (horeca)prijzen voor drankjes.
Zwembad is niet al te groot en heeft geen kindergedeelte. Ligbedden, parasols en stoeltjes eromheen. Afstand tot het kleine centrum van Karfas is goed te doen (via het pad naast Sea Vieuw naar beneden lopen!).

"Een erg fijn verblijf!"
Trees en Arnold
27-8-2010 Zeer aardige eigenaar en familie die echt hun best doen het je prima naar de zin te maken. Ons appartement had een geweldig groot balkon met ligstoelen en eeen prima uitzicht op het fraaie zandstrand van Karfas. Er is geen sprake van massatoerisme en ladderzat vakantiepubliek of discoherrie. Wel veel en goede tavernes waar je echt goedkoop uit een ruime sortering gerechten kunt kiezen. En niet duur!
Het aanwezige zwembad, voorzien van genoeg tafels,ligstoelen en parasols werd elke dag schoongemaakt. Het eiland Chios biedt veel fraaie stranden, baaien en cultuur.
Met de auto hebben wij het eiland doorkruist. Met name Pyrgie, Mesta, Anavatos en Avgonyma zijn zeer de moeite waard. Je vindt er veel cultuur en nog fragmenten van het traditionale Griekse leven terug. Voor de stad Chios hoef je geen hele dag uit te trekken. Het beste is er met de bus naar toe te gaan. Dat is prima te doen.

"Fantastisch"
Jan en Jacqueline H...
8-9-2010 Net terug van twee weken in Benovias/ App. Het is een hele klim naar boven!! Maar wat een uitzicht vanaf het balkon. Prima app.Lekker zwembad en heerlijk ontbijt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan en Jacqueline.

"Prima appartementen"
Daniëlle
29-8-2010 We hebben een prima tijd gehad in Benovias. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam. Appartementen liggen rustig met een mooi uitzicht. Om de dag schoonmaak en schone handdoeken. Het zwembad is niet al te groot, maar gezien het aantal gasten groot genoeg. De keuken was voor griekse begrippen redelijk voorzien; genoeg bestek en servies. Het grote balkon is zeker een plus. Het enige nadeel is de steile klim van het appartement naar het strand.

met partner, Juni 2010
"Fantastische accommodatie"
J. Beunk en E. Vavi...
6-7-2010 Wij sluiten ons volledig aan bij alle lovende woorden van de anderen. Een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Mooie en schone accommodatie, schoonmaak en wisselen handdoeken en linnengoed om de dag! Vriendelijke eigenaar. De dagelijkse klim naar boven viel niet altijd mee (je moet niet alleen goed ter been zijn maar ook een goede conditie hebben), maar het uitzicht vanaf het balkon maakte alles weer goed!
Mooi zwembad met ligbedden en het strand van Karfas op loopafstand.

1 2 3 4 5 volgende