Hotel Grecian Castle**** in Chios Stad Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Grecian Castle**** Chios Stad

Beoordelingen Hotel Grecian Castle****

Enosseos Avenue 6, GR-82100, Chios Stad
Hotel Grecian Castle scoort een 8,5 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grecian Castle****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grecian Castle**** in Chios Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Grecian Castle**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Chios. Vergelijk Hotel Grecian Castle**** met andere accommodaties in Chios Stad.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Grecian Castle****

6,7
met oudere kinderen, Juli 2010
"Wij zijn hier geweest van 6 tot 14 juli 2010"
veteraan60
15-7-2010 De kamers die wij hadden 411 en 413 waren netjes, hoewel de tv en airco niet meer van deze tijd zijn. De badkamer was ook niet meer van deze tijd v.w.b. de kranen/douche/toilet
Deze 2 kamers hadden ook nauwelijks daglicht. Over andere kamers kan ik niet oordelen.
Toch is dit een fantastisch hotel , met goede service en vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt en een goed restaurant.

"Mooi hotel met matige ligging"
Jannie, Gerard, Ben...
27-9-2009 Hoewel het gebouw al oud is, is het een mooi en goed verzorgd hotel. Het ontbijt is uitgebreid en goed.
We zijn geen strandgangers dus daar kunnen we niets van zeggen. De ligging aan de drukke weg is niet zo mooi maar wel weer redelijk dicht bij de stad. Wij hadden de kamer aan de kant van een bouwmaterialenhandel, hetgeen het uizicht er niet beter op maakt. Lawaaioverlast hadden we echter niet.
Al met al is het ons prima bevallen in het hotel en ook is het eiland Chios een aanrader.....

met partner, Aug. 2009
"Prachtig eiland"
Carine
18-8-2009 Mooi hotel maar spijtig genoeg ligt het aan een hele drukke baan waarvan je toch wel veel hinder ondervindt als je aan het zwembad bv.een boek wilt lezen. Ook spijtig dat er de hele dag schreeuwerige muziek opstaat.
Het avondeten is gewoonweg fantastisch!! Het personeel is heel vriendelijk!!Het eiland is heel mooi en helemaal niet toeristisch. Huur een brommer en trek het binnenland in!

met partner, Juli 2009
"Fantastisch mooi eiland heerlijk ongerept"
Sanne van Nunspeet
12-8-2009 Grecian Castle Hotel is een echte aanrader, mooie kamer met uitzicht op de binnentuin, rustig gelegen met een groot balkon. Airco en minibar op de kamer, iedere dag schoon linnen en handdoeken. Ontbijt is fantastisch, enorme keuze en de lekkerste frappe's van het gehele eiland.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Een echte aanrader"
Colinde de Nijs
8-8-2009 De authentieke stijl van het hotel is mooi, het zwembad heerlijk, het ontbijtbuffet smaakvol en de kamer klein voor 4 personen met wel comfortabel en zeer schoon.
Wij verbleven hier met 4 personen en voelden ons erg verwend. Zeker een verblijf waard! Wij zouden hier zo weer terugkomen. De ligging aan de snelweg is niet helemaal optimaal, er wordt hard gereden, maar verder heb je er geen last van. De busaansluiting is tegenover het hotel, maar let net te veel op tijden....

met vrienden, Sept. 2008
"Prima hotel,prima personeel"
J.Kuster
17-9-2008 Alles prima onderhouden, uitermate welwillend en vriendelijk personeel, ligging ongeveer 12 minuten lopen van het echte centrum van Chios.
Het eten in het restaurant is van prima kwaliteit, er zouden alleen war meer "griekse"gerechten op de kaart mogen.
Ontbijfbuffet geweldig.

Familie, Sept. 2008
Wilma
15-9-2008 Voor alle toekomstige bezoekers van dit hotel is er goed nieuws. Vanaf eind deze maand (september) is er geen last meer van de naastgelegen discotheek. De eigenaar (Fegoudakis group) heeft de discotheek aangekocht en gaat er in de toekomst nieuwe kamers bijbouwen. Jullie kunnen dus op beide oren slapen....geen herrie meer.
Genieten in dit prachtig hotel met uiterst bekwame en vriendelijke manager Yannis en zijn voltallig personeel.

""Overweeg je keuze!!""
Gonnie en Wim
25-8-2008 Het hotel op zichzelf is goed. De kamers zijn eenvoudig maar wel netjes. Het ontbijtbuffet is uitgebreid en goed verzorgd. Het personeel is erg vriendelijk. Een heel GROOT minpunt is de naastgelegen discotheek/nachtclub die tijdens ons verblijf 4 nachten per week open was. Dit betekende harde muziek van 12.00 uur 's nachts tot 6 uur 's ochtends.

Gonnie en Wim

"Goed verzorgd"
yvo
21-8-2008 kamers worden op verzoek: elke dag schoongemaakt, nieuwe handdoeken, bedden opgemaakt, nieuwe glazen enz enz. zowel aan receptie als in restaurant als in ontbijtzaal vriendelijk personeel. bushalte voor de deur en supermarkt op 5 min. lopen. er is alleen naast het hotel een openluchtdicotheek maar deze is alleen op zaterdag avond open geweest dit wel tot 6u. 's ochtends

"Redelijk hotel"
Rob
8-8-2008 Bij aankomst bleken wij geplaatst te zijn in een zogenaamde promo kamer. Dit hield in: kleine kamer, geen balkon, kleine badkamer.
Hotel ziet er verder goed uit, prima zwembad. Het hotel is echter meer toegespitst op zakenmensen dan toeristen.
Buffetontbijt was goed verzorgd, veel keuze. Diner hebben we een keer gebruikt in het hotel, was wel goed. Bediening liet wat te wensen over, maar misschien had de chagrijnige ober zijn dag niet. Voor de rest was het personeel vriendelijk.
Ligging aan de doorgaande drukke route vanuit Chios stad kan een probleem zijn, niet voor ons.
Brommer en auto gehuurd, zodat we de rest van het eiland konden verkennen, op zoek naar stranden die bij Chios stad niet echt aanwezig zijn.
Gevonden, vooral aan de zuid- en westkant van het eiland.

1 2 3 4 5 volgende