Beoordelingen Appartement Sunrise****

19 mei 2013

Sunrise****
Beoordelingen Appartement Sunrise****
Agia Ermioni, 821 00, Aghia Ermioni
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Sunrise**** in Aghia Ermioni, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Sunrise**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Sunrise scoort een 7,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Sunrise**** in Aghia Ermioni, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Sunrise****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Sunrise**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Sunrise**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Chios. Vergelijk Appartement Sunrise**** met andere accommodaties in Aghia Ermioni.

11 beoordelingen over Sunrise****

3,5
6,5
met partner, Aug. 2008
"Super"
Jeroen
22-8-2008 chios is niet echt toeristisch maar zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken. Huur wel een scooter of een auto, want dat is echt wel een must!

met partner, Mei 2008
"Nooit meer"
koelemij
25-11-2008 nooit meer, geen aardige eigenaar, ronduit onbeschoft en dat heeft niets met talen te maken, hij ziet je liever gaan dan komen, in mei waren ze net een dag open, niets te krijgen, het appartement is wel schoon, weinig keukenspullen erg simpel allemaal, zwembad was leeg 13 dagen lang, je moet wel van erge rust houden , uitgestorven.

Rian
29-12-2007 Aghia Ermioni is een prachtig dorp voor de rustzoekers.
We hadden een zeer ruime kamer die ontzettend schoon was. Wij vonden de eigenaren juist bijzonder vriendelijk, al kan dat anders overkomen omdat ze weinig Engels spreken.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Sunrise**** bij:

met partner, Juli 2007
M van de Wiel
20-7-2007 Fijne week gehad in accomodatie Sunrise. Goede ontvangst door de hostess. Auto huren via onze touroperator is ook goed bevallen (voor herhaling vatbaar).

Gerard
17-8-2006 Chios is een erg leuk eiland, wij zijn er in juni geweest. Mooi ruim appartement maar toen wij kwamen zat er nog geen water in het zwembad ! Wel werd het netjes schoongemaakt maar de eigenaar is een norse man en eigenaresse eerst wel vriendelijk maar later veranderde dat. Als er iets kapot is in het appartement geven ze je er direct de schuld van. In ons geval was de afstandsbediening al stuk voordat wij hem wilden gebruiken, we moesten dus betalen. Kijk dus alles gelijk goed na als je aankomt. Verder een rustige en leuke vakantie gehad en 2 weken een scooter gehuurd, gaat prima en veel gezien van het eiland. Karfas is ook leuk om 's avonds te eten.

Arie en Corina
25-9-2005 Voor Griekse begrippen zeer schoon en net complex. De 2-kamer app. zijn zeer ruim. Barmogelijkheden bij complex helaas beperkt en zwembad is schoon, maar wordt door niemand gebruikt. Minimarket t.o. het complex (iedere dag incl. avond open) en diverse eetgelegenheden. Strand ligt op 5 minuten loopafstand in Megas Limnionas. Groter en mooier strand, inclusief (goedkoop) parasol- en bedverhuur op 3 kilometer afstand in Karfas. Met kinderen en/of als je van meer drukte houdt, kun je beter in Karfas zitten. Ons beviel de rust in Aghia Ermioni erg goed. Tip: ga eens wat luxer (maar nog steeds zeer betaalbaar!) eten in restaurant Atlantis in Karfas en ga eens wat drinken in La Notte, bij app.complex Dolphins op de heuvel bij Karfas. Spectaculair uitzicht! Huur een scootertje voor een paar dagen, daarvoor is het eiland zeer geschikt. Wel NL. rijbewijs meenemen!

Marianne
11-9-2005 Wij zijn net terug en genieten nog een beetje na .
Voor de rustzoeker inderdaad een heerlijk eiland . Appartement was erg ruim en schoon, heerlijk . eigenaren vooral erg zakelijk en bijna nooit aan wezig . Zwembadje groen uitgeslagen en de bar was vroeg gesloten . het strand ik Karfas is een aanrader . en de dorpjes Pirgi, Mesta ,Armiola echt een must.

Marieke en Karin
3-9-2005 Wij zijn vorig jaar (zomer 2004) op Chios geweest in dit appartement. Het appartement is prima: groot, goed verzorgd, leuk zwembadje. Geen goed strand op loopafstand: wel met de bus richting Chios-stad. Wel aan te raden een auto te huren. Chios is prachtig: mooie (verborgen) dorpen: anavatos, Pyrgi, Mesta etc. Ook chios-stad zelf is mooi en gezellig. Leuke vakantie dus, wel een zeer rustig dorpje (Ermioni)

willy Rohaan
4-7-2005 het is ons daar in 2004 zo goed bevallen dat wij dit jaar weer gaan.
We verheugen ons er op de familie weer te ontmoeten.

Anja Ros
30-3-2005 Dit is echt een schitterende vakantielocatie. Aan zee. Schitterende appartementen. Aardige familie.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit