Ben je op zoek naar goed beoordeelde accommodatie voor je vakantie in Gibraltar? Hieronder vind je alle accommodaties in Gibraltar.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Gibraltar bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews
Afstand tot centrum

5 Accommodaties Gibraltar

Zoeken binnen de huidige resultaten:

Vakantie in Gibraltar

Hoewel de auto’s hier gewoon rechts rijden, is het dankzij de rode telefooncellen en dubbeldekkers wel duidelijk: Gibraltar hoort bij Engeland. Nog veel opvallender op dit schiereiland onder Spanje zijn de apen die Gibraltar onveilig maken en tegelijkertijd de belangrijkste toeristische attractie van het land vormen. Ben je gek op natuur en wil je naar een bijzondere

Gibraltar scoort een 7,1 uit 10, op basis van 29 reviews

Vakantie in Gibraltar

Hoewel de auto’s hier gewoon rechts rijden, is het dankzij de rode telefooncellen en dubbeldekkers wel duidelijk: Gibraltar hoort bij Engeland. Nog veel opvallender op dit schiereiland onder Spanje zijn de apen die Gibraltar onveilig maken en tegelijkertijd de belangrijkste toeristische attractie van het land vormen. Ben je gek op natuur en wil je naar een bijzondere bestemming die niet te ver weg ligt? Denk dan eens aan een vakantie naar Gibraltar.

Aapjes kijken: The Rock of Gibraltar

Als je het land binnenrijdt, zie je ‘m meteen: The Rock of Gibraltar. Op deze 443 meter hoge rots, waar Gibraltar omheen gebouwd is, leven honderden apen. De Engelsen zeggen dat het land in Britse handen blijft, zolang de apen op de rots leven. Deze dieren worden dan ook goed beschermd: je mag ze absoluut niet voeren, en ook op het aanraken van de apen staat een flinke straf of boete.

Tip: last minute naar Gibraltar

Vanuit Nederland is Gibraltar helaas niet (direct) te bereiken per vliegtuig, maar vanaf Malaga is het ongeveer een uurtje rijden, dus eigenlijk ben je er zo! Wil je tijdens je zonvakantie in Spanje een uitstapje naar Gibraltar maken? Het land is vanuit heel Andalusië gemakkelijk te bereiken met de auto. Een Last minute is een ideale en goedkope manier om naar Gibraltar te reizen. Betalen in Gibraltar tijdens je vakantie? Geld wisselen is niet nodig. Hoewel ponden hier betaalmiddel nummer één zijn, kun je ook gewoon met de euro betalen, wel zo handig!

Op Zoover vind je 5 Hotels in Gibraltar. Je kunt 128 vakantiefoto's van Gibraltar bekijken op Zoover. Daarnaast kun je 1 video van Gibraltar zien op Zoover. Populaire bestemmingen voor een vakantie in Gibraltar zijn Gibraltar. Kijk voor meer bestemmingen in de lijst hieronder of klik op het tabblad bestemmingen. Populaire dagjes uit in Gibraltar zijn The Rock Apes en Gibraltar's 100 Ton Gun.