Hotel Sunset Beach*** in Kotu Gambia beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Sunset Beach*** Kotu

Beoordelingen Hotel Sunset Beach***

Kotu Stream Road, 5237, Kotu
Hotel Sunset Beach scoort een 8,2 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunset Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunset Beach*** in Kotu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 127 vakantiefoto's van Hotel Sunset Beach*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Sunset Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Hotel Sunset Beach*** met andere accommodaties in Kotu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Sunset Beach***

"MY SECOND HOME"
nee
28-2-2012 Wij zijn dit jaar voor de zesde keer met reisorganisatie naar Gambia hotel Sunset Beach geweest! Wij zijn er 4 weken geweest en hebben weer heerlijk genoten van alles zeker van de lieve mensen daar.
Het is voor ons het tweede huis geworden. Wij willen ook heel zeker geen ander hotel.
Dus volgend jaar weer terug!

met partner, Jan. 2012
"Een zeer goed hotel erg gezellig !"
Diana Hollander
16-1-2012 16 januari 2012

Een heerlijke vakantie gehad ,we hebben de eerste week rustig aan gedaan lekker geluierd aan het zwembad en aan het strand.
Het is een prima hotel , nette kamers ,leuke bediening in het restaurant erg vriendelijke , behulpzaam.
En het eten is prima.
We zijn aantal keren op stap geweest met een jongen Bas van de het restaurant / bar.
Was erg gezellig we zijn met hem naar senegal geweest . Het is vriendelijke , betrouwbare jongen , die je goed de weg wijs maakt.

met partner, Jan. 2012
"Volgend jaar de voor de zevende keer"
Jan&Ellen
3-3-2012 Wij hebben 4 ontzettende fijne weken gehad in Sunset Beach. Mooie kamers met mooie tuinen. Lekker eten.
Zeer vriendelijk personeel! Lekker ontbijt.
Mooie entertement elke avond!
volgend jaar weer terug maar alleen naar Sunset Beacht hotel. Fa voor massage niet naar het strand maar ga naar de salon in het hotel.

met partner, Dec. 2011
"Prima hotel aan het strand"
Shanna
27-12-2011 Hotel is netjes en schoon. Douche is een beetje basic maar voldoende om te douchen. Eten in het restaurant is prima te doen. Ontbijt is een beetje eentoning maar voor een week prima te doen!

Mensen in het hotel waren vriendelijk. Wat ons opviel is dat er bijna geen insecten aanwezig waren. Het hotel sprayt iedere donderdag met insecten verdelger op het terrein en het kamer meisje sprayt iedere dag nog een keer voor ze uit je kamer gaat. Wij hebben geen mug gezien! Zwembad is wel erg klein, vooral het kindergedeelte. Maar toen wij er waren was het nog niet druk in het hotel en dan is het voldoende om even een frisse duik te nemen.

Op het strand aan de rechterkant zijn blauwe hokjes. Hier kun je vers fruit en verse vruchtensapjes bestellen. Dit is veilig en moet je zeker doen! Vers glas jus voor een euro! Bestel ze bij de rasta man Omar. Een vriendelijke man die je ook nog mee kan nemen op een tour voor weinig geld. (en zeg dan gelijk gedag tegen Dr marley de hond)

met partner, Dec. 2011
"Gambia 2011"
B.Bosmans
28-1-2012 Wij zijn in december 2011 2 weken in sunset beach geweest.
Keurig hotel zeer vriendelijke medewerkers, voor kinderen en
volwassenen iedere dag wat te doen. Iedere avond live muziek.
Hou er alleen rekening mee dat er voor de airco 12 euro per dag betaald
moet worden.

met een groep, Nov. 2011
"Aanrader"
B. Roos
24-11-2011 Met een groep van zeven vriendinnen een week te gast bij Sunset. Van de toegezegde kamers was er door overboeking 1 niet beschikbaar, maar dit euvel is naar tevredenheid opgelost. Vriendelijk personeel. Ontbijt op terras grenzend aan het strand/zee is geweldig. Goede uitvalbasis voor trips.

met partner, Nov. 2011
"Ervaringen"
karma
2-12-2011 Bij aankomst overboekt. Later onze boeking papieren zoek Receptie maakte onprofessionele en onvriendelijke indruk.
Rest personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Hotel en kamers schoon. Kamers 3 sterren niveau. Badkamer erg simpel.
In restaurant paar keer 60 minuten op eten gewacht wat we van de kaart hadden besteld. Half pension is vaak buffet. Voorkomt lange wachten.
Muziek overdag en animatie s avonds geeft wat overlast. M.n. voor kamer dicht bij zwembad.
Mooie, verzorgde tuin. Geef het personeel en tuin mannen ( elke dag) een "tip". Ze verdienen weinig en stellen dit zeer op prijs.
Neem zaklamp mee. Stroom valt nog wel eens uit.
Airco moet per dag betaald worden!

"Prima hotel"
Rob
6-10-2011 We begonnen niet goed. Bungalow A02 kijkt tegen een muur met prikkeldraad en dat is niet fijn. Een kwartier later hadden we zonder problemen een bungalow aan het zwembad. Personeel is allemaal even vriendelijk. De airco is in september/oktober hard nodig maar veels te duur (450 dalasi per dag, 11 euro) en niet onderhandelbaar. Zwembad is klein maar schoon. Ontbijt niet heel ruimgesorteerd, maar voor een 3 sterren hotel prima. Kamer was schoon, bed was ruim en goed, maar badkamer klein en beetje 1 ster waard. In het restaurant is voor het geld uitstekend te eten. Soms is er wel eens iets niet, maar dat is eigenlijk een goed teken. Dan wordt er vers ingekocht.

met partner, 2011
"Erg goed verblijf gehad"
jose
12-9-2011 Gisterochtend terug gekomen van een heerlijke vakantie hier.
Was niet druk (laagseizoen), personeel is erg vriendelijk en willen je overal mee helpen (misschien soms te). in tegenstelling wat ik hiervoor heb gelezen een schoon zwembad wat elke avond werd gereinigd, avondeten erg goed en zoals op de kaart, parasols zeer zeker beschikbaar en kreeg zelfs nog een matras op het ligbedje.........
een nadeel is dat je nog best wat voor de airco moet betalen, ruim 10 euro per nacht, voor 2.50 heb je wel een fan maar dat voldeed niet bij ons

"Mooi hotel"
d.deguelle
4-10-2011 Ons verblijf in sunset beach is ons super goed bevallen. Personeel was zeer vriendelijk. Ook de kamer werd goed schoongemaakt. Ligging van het hotel is ook prima, direct aan het strand.
Het eten in het restaurant is lekker en goed verzorgd.

Het enige nadeel is dat je extra moet betalen voor de airco, dit is ook best veel geld.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende