Appartement Sundowners Gambian Villas** in Kotu Gambia beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Sundowners Gambian Villas**

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Sundowners Gambian Villas**

Kotu
Appartement Sundowners Gambian Villas scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sundowners Gambian Villas**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sundowners Gambian Villas** in Kotu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Sundowners Gambian Villas** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Appartement Sundowners Gambian Villas** met andere accommodaties in Kotu.

2 beoordelingen over Sundowners Gambian Villas**

Jaap
23-3-2008 Een klein maar geweldig guesthouse, met 2 bungalows en 4 appartementen, een heel gaaf zwembad met terras en ligstoelen.
Een Engels stel wat werkelijk alles voor je wil doen om het verblijf nog aangenamer te maken.
Pick upp service, winkeltje vlakbij en op loopafstand van Kotu beach en voor 50 dalasi met de tax naar het Kololi uitgaanscentrum.

met partner, Mrt. 2008
Jaap en mary
23-3-2008 Wat een prachtig guesthouse, en de gastvrijheid die wij mochten ontvangen. Als gambia gekken nu eens geen hotel, en als het aan ons ligt nooit meer.
Het Engelse stel deed werkelijk bijna alles om ons verblijf aangenaam te maken. Prachtig zwembad, pick upp service, dag- en nachtwacht. Wij hebben ons nog nooit zo verwend gevoeld in gambia.