Hotel Sarges (vh Tafbel)*** in Kololi Gambia beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Sarges (vh Tafbel)*** Kololi

Beoordelingen Hotel Sarges (vh Tafbel)***

Route 38 W 531, 08052-1607, Kololi
Hotel Sarges (vh Tafbel) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sarges (vh Tafbel)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sarges (vh Tafbel)*** in Kololi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Sarges (vh Tafbel)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Hotel Sarges (vh Tafbel)*** met andere accommodaties in Kololi.

36 beoordelingen over Sarges (vh Tafbel)***

6,4
6,6
met een groep, Dec. 2011
"Fantastische hotel"
Kady
31-12-2011 hotel sarges is aan te raden de mensen heel vriendelijk super vakantie gehad ook de gids die we hadden is echt een aanrader een gambiaanse gids maar is al 15 jaar aktive in het toerisme en het voordeel is hij spreek heel goed nederlands wat voor veel mensen een uitkomst is een echte aanrader neemt echt overal de tijd voor dus volgend jaar zeker weer deze gids bedankt Ismaila voor de super excursie's

met partner, 2010
"Gezellig eenvoudig hotel"
paco en elisa
21-5-2010 goede service, gezellig animatie team en perfecte ligging in het centrum.

"Goed hotel"
Wout en Janny
1-9-2009 wij waren in januarie dit jaar in sarges het is ons heel goed bevallen het ontbijt was minder.maar je kan een gekookt eitje/of gebakken bijbestellen tegen betaling.het Hotel staat midden in het dorp wat erg gemakkelijk is.het Hotel is in de nacht erg gehorig .Mensen praten erg hard als ze thuis komen.Wij hebben een hele goede 3weken gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sarges (vh Tafbel)*** bij:

"Verzorgd hotel "
Filip en CIndy
2-3-2009 Wij vinden dit een prima hotel !Het ontbijt is oké : geroosterd brood en pistoleetjes, ham, kaas, confituur, .. voor een eitje betaal je een meerprijs. De kamers zijn beetje verouderd, maar proper.Ze wordt elke dag schoongemaakt. Wij hebben het hier erg naar onze zin gehad en zouden er teruggaan. Voordeel is vooral dat je midden in het centrum bij de restaurantjes bent, wat gemakkelijk is om 's avonds uit eten te gaan, .. . Vermijd de zogenaamde hustlers/bumpsters niet, maak een praatje met hen, ... het zijn vriendelijke jongens, ... ook als je niets van hen koopt of zo, .. ! Toeristen worden veel te bang gemaakt op niets. Wij hebben bijna al onze excursies gedaan met hen en dat is heel goed meegevallen. Ik betaal liever hen, dan de grote touroperators !

met partner, Jan. 2009
"Super!"
rebeccasmidt
12-2-2011 2 jaar geleden hier een week geweest.
Prima hotel, warme douche, goede bedden en lekkere toast met jam als ontbijt.
Welke luxe wil je nog meer?
Dichtbij het strand en midden in het centrum(pje) met lekkere restaurants.
Ook het monkeyforest op 500 meter afstand, GEWELDIG!

"In januari voor de zeventiende keer naar Sarges"
Didy
25-11-2008 Nu al 16 keer in Sarges Hotel geweest en elke keer na volle tevredenheid. Een goed bed en schoon en dat is voor ons het belangrijkste. Overdag leven we buiten. Hotel heerlijk in het centrum, genieten van de mensen. Vele restaurants in de buurt zoals ons favoriete Ali Baba.
Voor ons geen ander hotel dan Sarges, zijn hier echt kind aan huis.

met partner, Mrt. 2008
"Goed om lekker bij te komen!"
j.f.alberts
9-7-2008 prima bevallen,goede ligging .eten was simpel maar voldoende,mensen erg vriendelijk.
al met al een prima.
lekker ruwe zee maar wel met 30 graden heerlijk.
kom zeker nog eens terug.
JF/SB

met partner, Mrt. 2008
KM en JP
2-4-2008 Een eenvoudig hotel gelegen in het centrum van Kololi. Kamers zijn redelijk te noemen, wanneer je een up-grade wilt...tegen betaling is een comfortabeler bed + airco te regelen. Verwacht van sanitair niet teveel. Is zeer eenvoudig, maar werkt wel! Personeel is vriendelijk. Wat het ontbijt betreft...evenzo eenvoudig. Af en toe een "ontbijtje doen" in naburig hotel Senegambia...is een ware verwenning. Leuk om te doen! Gasten mogen gebruik maken van dit hotel, het strand is fantastisch, strandbedden en parasols zijn vrij voor gasten van Sarges. Goede service. De wandeling naar 't strand door hotel Senegambia is ook geweldig, 't hotel heeft een prachtige tuin.
Een nadeel van Sarges; het is in het centrum dus je valt onmiddelijk ten prooi van de vele hustlers en bumbsters die in Kololi hun slag willen slaan. Hier moet je wel tegen kunnen.
Conclusie van ons; een redelijk oké hotel, mits je je verwachtingen niet al te hoog stelt!

Marco Janse en Truu...
26-2-2008 Wij zijn ook net terug, en is zeker een aanrader, je kunt dit hotel bij verschillende touroperators boeken en er zitten flinke verschillen hierin. Q-international is het goedkoopst. En de kamers verschillen nogal, en als je kamer niet bevalt, ga je naar de receptie en dan krijg je een andere kamer. Een centralere ligging als dit hotel kun je zeker niet krijgen. Het ontbijt is beperkt, maar het stokbrood is vers. Een aanrader dus.

alleenreizend, Feb. 2008
C DE BAAN
29-2-2008 Sfeerloos en kil hotel met veel lawaaioverlastin de late uren. Steeds meer kemers zonder airco; in blok C hebben nog slechts 3 kamers airco. Ontbijt maar overgeslagen, zeer karig en zonder variatie: zelfs een eitje kan erer niet vanaf. Stukje zeep is in de badkamer is blijkbaar te kostbaar: zelf meebrengen. Bijzonder irrritant hotel.