Hotel Mansea Beach** in Kololi Gambia beoordelingen 5.9 | Zoover

aap bij het zwembad

Beoordelingen Hotel Mansea Beach**

Post Box 4068, Bakau, 18702, Kololi
Hotel Mansea Beach scoort een 5,9 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mansea Beach**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mansea Beach** in Kololi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Mansea Beach** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Hotel Mansea Beach** met andere accommodaties in Kololi.

37 beoordelingen over Mansea Beach**

6,3
met vrienden, Jan. 2012
"Voor ons niet meer!"
janneke_jellema
29-1-2012 We zijn maar 3 dagen in Mansea geweest totdat we naar een ander hotel zijn gegaan. Ik was samen met mijn moeder in Gambia, en mijn moeder was hier al eens geweest toen het nog wel goed was. Dit was mijn 3e keer in Gambia en ik weet wat ik kan verwachten, alleen dit niet! Nu was alles vervallen, de kamers waren smerig en stonken, we hadden de 3e kamer in 2 dagen, de bedden lagen door en het ontbijt was bijna niks. Zwarte stukjes op je eieren en worstjes, en geen beleg. Het zwembad sloeg groen uit dus daar zwom niemand in en we hebben 3 dagen lang om toiletpapier moeten vragen totdat ze een rol gingen kopen. Dus ik zou dit hotel niet meer aanraden, het is helemaal vervallen en je krijgt het gevoel dat je in een spookhotel beland. Gelukkig heeft touroperator het super goed voor ons opgelost en zijn we na 3 dagen naar een ander hotel gegaan waar het wel goed was. Wat wel leuk was waren de apen bij het ontbijt, maar alleen daarvoor zou ik er niet heen gaan.

met vrienden, Mei 2010
"Mooie locatie maar vergane glorie"
Camiel
31-5-2010 We hebben van de 14 dagen er maar een paar nachten geslapen omdat we in het land zijn gaan werken, maar het slapen was lastig in verband met de herrie van een bar, strandparty of in het hotel tot 4 uur s nachts.
personeel is erg vriendelijk en bereid je ye helpen. alleen hebben ze onvoldoende begeleiding door het management, weinig glazen, geen wisselgeld. Kamers zijn er sober, maar wel schoon, prima voor gambia, maar hebben echt een opknapbeurt nodig. Je zit erg dicht bij het strand en restaurants dat is prima.Kortom als je hier 2 weken zou zitten, niet doen.

met oudere kinderen
"Geweldig! kom er zeker terug!"
Noortje
26-8-2009 Het is echt een geweldig hotel!
Je hebt een vaste schoonmaker elke dag, Ansu is geweldig. Elke dag schone handoeken, leg je af en toen een briefje met wat fooi neer, krijg je de volgende dag grotere handdoeken enz. Leuke activiteiten bij het zwembad. ''waterpolo'' alleen in het ondiepe stuk van het zwembad want het afrikaanse personeel kan niet zwemmen! Maar dat maakt het erg leuk.
zwembad personeel is top! ze komen steeds naar je toe of je wat wil drinken enz. Ik kom sowieso nog een keer terug. oo wat mis ik het daar..

Noortje

"Heel dierbaar"
jet van bruggen
26-3-2009 we hebben het management aangeraden echt iets aan het onderhoud van de kamers te doen. De organisatie gaat op z'n afrikaans maar het personeel is superaardig, de tuin prachtig en we vonden het heel prettig te weten dat het een gambiaans hotel is en dat het geld dus in het land blijft en niet naar Zwitselland of Koeweit verdwijnt.

"Leuke vakantie"
sjakie
10-3-2009 zeer leuke vakantie, leuk hotel mooi vernieuwd zwembad, het is nu 2 jaar geleden dat ik er geweest ben en nog bijna dagelijks denk ik ernaan om terug te keren!

met partner, Mrt. 2009
"Nooit meer"
Melanie
10-3-2009 Ben er een week geleden geweest, we kwamen aan in onze kamer, gelijk zagen we het overal schimmel, toen gingen we douchen heel de slaapkamer stond blank, deuren sloten niet goed zat geen gordijn voor het raam niks.
Dus geen aanrader, je betaalt een hoop geld voor een smerige kamer.

"Goed hotel"
V.hopman
18-12-2008 Wij vonden het juist heel klantvriendelijk, tis maar hoe je je opstelt!!
Goed hotel, leuke mensen!!

alleenreizend
"Nooit meer !"
E.W. van Loon
12-12-2008 Onvriendelijk personeel achter de balie. Van onbeschoft tot erger.
Eten erg slecht!
Tuin ziet er mooi uit.
Bedienend personeel OK.
Zwembad in slechte staat.
Ik weet dat het Afrika is maar heb heel veel beter gezien.
Zeker geen aanrader zindt eer gij begint

met partner, Dec. 2008
"Goed"
R
13-1-2009 ALs je naatr Gambia moet je niet te veel verwachten. Helemaal niet als je naar een budget hotel gaat als Mansea Beach.

Het viel ons erg mee. Vriendelijk personeel, schoon en een lekker zwembad. 4 min lopen naar het lekkere strand waar van alles te beleven is. En 10 min lopen naar het gezellige centrum van Kololi.

Als je er niet te veel van verwacht en je een avontuurlijk type bent die de humor er een beetje van inziet dan is het prima. Ben je iemand die alleen luxe wil en gewent bent ga er dan niet heen!!

met partner, Dec. 2008
"Zeer slecht hotel"
ria
4-1-2009 kamers zijn heel armmoedig slechte bedden
personeel is heel vriendelijk maar wij vonden het een slecht hotel in kololi zelf kan je heel goed eten en gambia is echt een bijzondere ervaring voor al als je een excurcie het binnenland in maakt wij hebben een twee daagse tour gedaan dat is echt de moeite waard en goed geregeld maar ik zou niet weer naar gambia gaan het was leuk om een keer te zien maar dat vonden wij ook genoeg mede door het slechte hotel