Beoordelingen Aparthotel Bijilo Beach***

21 juni 2013

Bijilo Beach***
Beoordelingen Aparthotel Bijilo Beach***
Senegambia Hwy, 4061, Bijilo
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Bijilo Beach*** in Bijilo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Bijilo Beach*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Bijilo Beach scoort een 8,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Bijilo Beach*** in Bijilo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Bijilo Beach***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Bijilo Beach*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Aparthotel Bijilo Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Aparthotel Bijilo Beach*** met andere accommodaties in Bijilo.

9 beoordelingen over Bijilo Beach***

met partner, Feb. 2013
"Heerlijk rustig hotel"
docter2521
26-3-2013 Heerlijk rustig hotel, veel ouderen.
Personeel super vriendelijk, we zijn zelfs een dag met de tuinman ceesay naar de markt in serrekunda geweest. Hij een extra zakcentje, wij veeeel goedkoper uit dan als dat we met de reisorganisatie gegaan zouden zijn.
Heerlijke fruitshakes op het strand bij Sherif, heerlijke massages op het strand bij het hotel door Ramona en Sally.
We hebben niet gegeten in het hotel, we aten meestal bij het familierestaurantje ernaast: Jama.
Ontbijt in hotel was goed, Engels georiënteerd.
Iedere avond hadden ze wel muziek oid bij het hotel, maar er waren maar weinig toeschouwers. Voor drukte moet je niet hier zijn, maar in Kololi.
We wilden eerst naat senegambia, maar daar was het super druk én het strand was helemaal weggeslagen, we waren blij dat we daar niet zaten.
Voor rust, zon, zee, strand, vriendelijke mensen etc was dit super!
Nagenoeg geen insecten, muggen etc gezien.
Wel veel irritante bumsters, maar hier zaten ook goeie bij.

met partner, Jan. 2013
"Heerlijk rustig hotel, 2 km van centrum."
Eric en Els
14-2-2013 Een aanrader !! Hotel prima, niet luxe maar gewoon goed. Ze wilden ons eerst in een gebouw achteraan stoppen maar dat moet je niet accepteren. Een super bestemming als je van lezen en uren wandelen langs prachtig strand houdt en dat alles met ca. 6 uur vliegen zit je midden in (arm) Afrika. Mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en "kleurrijk. Bespreek excursies bij de lokale gidsen dan komt het geld bij de mensen die zo nodig hebben. Maak ze blij met kleding/t-shirts/snuisterijen/slippers. Neem een taxi, spreek wel prijs af en ze brengen je overal waar je wilt. Steek de rivier over met de ferry, een belevenis! Of je midden in een film zit.

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk"
piet smits
9-7-2012 prachtig hotel met uitermate vriendelijk personeel.
goede keuken en uitstekend ontbijt.
men is erg gastvrij

met partner, Jan. 2011
"Prima vakantie"
Lena en Jurgen
13-2-2011 Hotel op prima ligging, rustig, vlak aan het strand, vogels om je heen. Heerlijk verse fruitdrinks en salades op het strand bij Steve (Siaka). Perfecte plaats als uitvalsbasis voor allerlei excursies Tip; neem contact op met Simon Tours (zie internet site) en stel je eigen tochten samen om meer van het echte Gambia te leren kennen.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Heerlijke vakantie gehad!"
Geeke Tinge
5-2-2011 Met twee kleine kinderen (1 en 3) was dit een prima vakantie. Zwembad, strand, zee en goed eten (vooral het dagmenu was altijd goed) Het personeel was super voor de kinderen. Elke dag verse sappen en fruit op het strand besteld voor de lunch, de 'fruitman' was erg aardig. Twee korte uitstapjes gedaan naar het nationale park en naar de krokodillenvijver. Dit was voor de kinderen meer dan genoeg. De familiekamer viel een beetje tegen, maar ach daar waren we toch nooit. De standaard kamers die er zijn schijnen wel erg goed te zijn.

met partner, Dec. 2009
"Rudtig gelegen hotel"
Theo en Karin
2-1-2010 Hotel personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Eten is goedkoop en prima. Masseuse is helemaal top.

alleenreizend
"Bijv. "Wat een topper" "
van wynendaele
27-12-2008 uitstekend hotel indien je van rust houd
indien je half pension neemt kies je s'avonds a la carte het eten is fantastisch
elke avond is er animatie
voor mij is dit hotel een aanrader

alleen spijtig dat dit hotel zo moeilijk tr boeken is voor 1 persoon

marij
11-5-2007 mooi hotel met ruime kamers en vriendelijk personeel.
Ontbijt is eenvoudig maar goed, houd er wel rekening mee dat je in africa bent want het kan zijn dat er een mier bij het jusorange aparaat rond wandelt. Je bent tenslotte in africa waar ze niet allemaal die strenge wetjes hebben zoals hier.
Hotel ligt wel ver buiten het drukke toeristen gebied. Als je van rust houdt zit je hier perfect.
Voor bij het hotel kun je een taxi nemen als je ergens naartoe wilt, maar houdt er rekening mee dat je van tevoren goed de prijs afspreekt.
Bij het hotel hangen prijsindicaties, je moet dus niet meer betalen als aangegeven prijs.

alleenreizend, Nov. 2006
Henny Loonstra
5-11-2006 Ik vond de service van het hotel slecht.
Waarschijnlijk verkeerde periode ingeschat. Tijdens Ramadan.
Stranden zijn slecht.
Kamers zijn goed.
Niet bang zijn voor insecten.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?