Hotel Laico Atlantic***** in Banjul Gambia beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Laico Atlantic***** Banjul

Beoordelingen Hotel Laico Atlantic*****

P.O Box 296, The Gambia Marina Parade, Banjul, Banjul
Hotel Laico Atlantic scoort een 8,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Laico Atlantic*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Laico Atlantic***** in Banjul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Hotel Laico Atlantic***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Hotel Laico Atlantic***** met andere accommodaties in Banjul.

16 beoordelingen over Laico Atlantic*****

met vrienden, Feb. 2011
"Leuk hotel met goede prijs kwaliteitverhouding"
machiel bode
12-3-2011 Hotel Atlantic is een prima hotel met een goede prijskwaliteit verhouding. Kamers zijn in orde, mooie tuin met veel vogels. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Uitgaansleven rondom het hotel is beperkt, maar de aktiviteiten vanuit het hotel maken dat wel weer goed. Met een lokale gids Banjuls in is een aanrader even als de veerboot overtocht naar Barra. In Banjuls is het restaurantje Ali Baba een aanrader. Excursies van touroperators zijn te duur voor wat je er voor krijgt. Ga met een lokale gids op pad en je ziet het echte Gambia en ook Senegal is dicht bij. Leuke vistrips gemaakt op zee en op de rivier met "Pa" die op het strand voor het hotel waterscooters verhuurt, ook leuk om eens te doen.

met vrienden, Mrt. 2010
"Voor een weekje, hooguit twee, een heerlijk adres."
Gé Derkx
28-3-2010 Hotel Atlantic is een zeer goed hotel, het personeel is erg vriendelijk en het eten is er uitstekend. Er zijn gratis kluisjes op de kamers en er is een gratis handdoekenservice. Van 17.00 u tot 18.00 u is er happy hour. 's-Avonds animatie, omdat je eigenlijk nergens naar toe kunt. Wij waren er drie weken, maar dat is te lang. Als je wat van het land wil zien kun je excursies boeken. Excursies via touroperator zijn af te raden, slechte organisatie en slecht materieel. Prijs/kwaliteiteisverhouding slaat nergens op. Ga liever via lokale mensen, gezelliger en goedkoper.

met partner, Feb. 2010
"Fijn hotel met goede service"
Jan en Rinie
11-3-2010 Wij zijn gisteren terug gekomen en hebben een fijne vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Weer goed, hotel schoon, lekker eten en altijd de Gambianse lach (zie je overal)
Het personeel is vriendelijk. De bediening kan wel eens eventjes duren, maar ach, het is vakantie.
Dat je buiten het hotel of op het strand wordt aangesproken is waar, maar het is maar net hoe je daar mee om gaat. Wij hadden er geen problemen mee, en voor een paar Euro laten ze je veel zien en krijg je veel informatie.
Wij zijn verschillende keren met een local op pad geweest, en hebben meer gezien dan de meeste mensen die met de toch wel vrij dure tour mee gaan.
Atlantic vinden wij best een aanrader, hoewel het geen luxe resort is. Maar het is maar net wat je zoekt, toch?

met partner, Feb. 2010
"Erg fijn hotel"
Hans Verdonk
11-3-2010 Fijn hotel met zeer aardig personeel! Ligging aan het strand en wanneer ik de reakties terug lees vraag ik mij bij sommige mensen af of ze niet gewoon beter naar Spanje kunnen gaan. Drankjes duur? omgerekend 1,40 euro voor koffie of frisdrank lijkt mij zeker niet te veel betaald. sterke drank rond de 3 euro, als dat te duur is blijf dan thuis.

met oudere kinderen
"Een goed Hotel"
Helena Van der Gies...
31-12-2009 Wat een fijn Hotel ,heel gastvrij en vriendelijk,eten was prima als je dit eenzijdig vindt,moet je je schamen.
kijk naar de mensen daar, ze zijn arm ,maar ze lachen altijd kunnen wij nog van leren ,met al onze rijkdom.
onze gids was Asan wat een fijne gids niet opdringelijk en we voelen ons veilig.

R. van Dijk
6-4-2008 Het weer en de zon maken alles goed.
Hotel vond ik geen 4 sterren waard. het eten weinig gevarieerd, watersport was er niets. De fitness had wel apparaten maar allemaal kapot. de airco in de kamer maakte erg veel herrie.
Tot 23.00 uur herrie van optredens buiten.
Je zit in een stad maar kunt onmogelijk zonder locale, betaalde, begeleiding rondlopen want dan wordt je belaagd door allerlei mensen. Je zit dus in een soort gevangenis.
De mensen zijn lief, maar erg arm. Heel begrijpelijk maar ze willen allemaal wat van je. Dat voelde heel onvrij.
Wat het fijn maakt, je gaat met sneeuw weg en hebt een hele week geweldig weer

Familie, Mrt. 2008
L Bloemhard
25-3-2008 Het hotel is overprijst, met name de drankjes en het eten zijn veel te duur. Bovendien is het eten (hoewel er een behoorlijke hoeveelheid bij het buffet voorhanden is) weinig tot niet gekruid (volgens de vele Engelse gasten is hier rekening met hun smaak gehouden) en eigenlijk smaakloos. In de omgeving bevinden zich twee restaurants op loopafstand (Billy's en Michels). De fitness is sterk verouderd en een aanfluiting. Elke ochtend vroeg op om bedjes bezet te houden dmv handdoeken, anders geen plek die dag. In de omgeving is enkel de Albert Markt een leuk uitje, verder ligt het hotel vrij afgelegen en zijn de taxi's duur. Het personeel is vriendelijk de kamers worden goed schoongehouden. Als je met een kind reist, boek dan een suite (er zijn er 4, deze bestaan uit een woon- en slaapkamer); de reguliere kamers zijn hiervoor te klein. Verder maakt het hote een slecht onderhouden, 'vergane glorie' indruk.

met partner, Mrt. 2008
ria en gerard janse...
21-3-2008 Corintia is een goed hotel.Aardige bediening en goede service.Aanrader is het abuko park. Vlakbij de arch22 is een schooltje voor bezoek.De kinderen zijn gek op pennen en ballonnen.Neem zelf handdoeken mee.Bij het hotel kost het 18euro per week voor zwembad en strand.Over het strand kan je lopen naar het centrum en de albert markt.Bezoek ook het museum vlakbij de moeite waard.Vervelende gasten snel afschudden of gids nemen voor 50d per uur. Groene taxi voor 500d per halve dag.Vraag naar Sis is goeie kerel. Veel plezier..

met partner, Jan. 2008
Astrid
27-2-2008 Een bijzonder goed hotel. De mensen zijn zeer vriendelijk. Het eten is niet goedkoop, maar zeker erg goed. Wanneer je niet voor het grote massatoerisme kiest, zit je in dit hotel echt heel goed. Het entertainmentteam probeert een ieder te plezieren. Wij kunnen niet anders zeggen dan: een tophotel!

met partner, Jan. 2008
H. Jorritsma
6-2-2008 Het hotel is zeer gezellig,je voelt je er snel thuis.
Buiten het hotel is niet veel te doen.
De hoofdstad valt tegen.