Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)**** in Banjul Gambia beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)****

29 mei 2012

Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)**** Banjul

Beoordelingen Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)****

Mummar El Ghaffi Avenue, Banjul
Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)**** in Banjul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia. Vergelijk Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)**** met andere accommodaties in Banjul.

10 beoordelingen over Laico Atlantic Banjul (vh. Corinthia Atlantic)****

"Prima hotel!"
Ingrid
27-1-2009 Goed hotel met goede bedden. Neem een klamboe en ook muggenspul met Deet erin mee! Het eten: elke avond buffet. Er is altijd iets van sla, rijst en pasta. Het hotel ligt direct aan het strand, maar bij het zwembad liggen is ook prima. Tip: neem oudere kleding mee en laat dat achter. De schoonmaakster was hier erg blij mee en ook met de kleurpotloden uit Nederland. Je kunt bij aankomst (receptie) vragen om een kamer met uitzicht op het zwembad/de zee. Dit kost 23€ per week (de moeite). Je hoort dan alleen 't geluid v.d. shows, maar dat is om 22:30 meestal afgelopen. Naast het hotel ligt een stukje met bomen met mooie vogeltjes; neem 's de tijd om daar te kijken. Kortom; voor een weekje relaxen, mooie vogeltjes zien, boekje lezen, lekker eten etc. is dit een erg goed hotel. Voor een leuke tour; de early bird tour!

met partner, Jan. 2009
"Prima Hotel"
Jeannie en Rob Verv...
3-2-2009 Voor het 4de jaar in Gambia en voor het eerst in dit uitstekend hotel.
Het ontbijt was goed verzorgd en het diner in buffet-vorm met; voor ieder wat wils.
Elke avond een ander thema : De gambiaanse t/m de chineese keuken.
S'Avonds entertainment in de vorm van dans en muziek.
Komen volgend jaar beslist terug.
Tip: Maak eens een tripje met onze birdwatcher Lamin. Hij weet je veel te vertellen over de vele vogel-soorten.

"Super! Aanrader!"
Mel en Fred
25-12-2008 Een geweldig hotel.Goed ontbijt en elke avond een uitgebreid thema buffet.Bediening erg vriendelijk.Drinken en lunch voor Gambiaanse begrippen wat aan de dure kant maar voor Hollandse begrippen goedkoop.Ga de stad in met een officiele gids die buiten het hotel staan.€6 voor 4 uur.Je ziet enorm veel zonder dat je lastig gevallen wordt. De oversteek met de ferry is absoluut een beleving!
We zijn ook naar een schooltje geweest, hele ervaring en overal lees je om pennen mee te nemen maar ze hebben geen papier of schriften om op te schrijven. Volgende keer nemen we schriften en krijtjes mee!
In het hotel is er elke avond een show, de ene avond leuker als de andere maar dit is ook heel persoonlijk.
Kortom: Gambia is een super land om op vakantie te gaan, maar een goed hotel speelt hier een sterke rol in en Corinthia Atlantic is volgens ons een van de betere hotels.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Laico Atlantic Banjul (vh. ...

"Een echte aanrader, Gambia is fantastisch."
Rianne Klepper-van ...
19-12-2008 Wij zijn van 3 - 10 dec. '08 geweest. Hotel is rustig gelegen, verder uitstekend, mooi zwembad en direct aan zee. Gratis ligbedden, matrasjes, parasols en handdoeken. Eenv. kamers, schoon, geen ongedierte gezien.

Het eten is goed, veel keus, buffet. Het is heet, wat vaak anders is bij buffetten. Dessert was minder, wel elke dag lekker soort apfelstrudel met warme vanillesaus.

Als je excursie wilt doen, doe dit dan via plaatselijke touroperator. Voordeliger dan gidsen die door touroperators worden aangeboden, ook gaat dit geld naar Europa en zien Gambianen daar niets van. Een lokale gids brengt je waar je met een officiële gids nietgauw komt, deze gaan vaak met grote groepen over gebaande wegen.

met partner, Nov. 2008
"Wat een belevenis."
Guido en Tessa
28-11-2008 Helaas.. we zijn weer terug in het koude nederland.
Wat een heerlijk luxe hotel en wat een heerlijk land.
Het eten was super.. iets waar we toch een beetje bang voor waren. Veel variatie in het diner. Het ontbijt was wat minder gevarrieerd en ook behoorlijk aangepast voor de engelsen, maar dat vonden wij niet erg.

Het personeel was super vriendelijk. Soms kwa bediening wat traag maar als je af en toe gewoon zelf naar de bar loopt is er niets aan de hand.

Alles wordt op rekening gezet en klopte op de dallasis nauwkeurig.

Leuke, typische afrikaanse avond entertainment. In het zwembad wordt overdag ook genoeg georganiseerd (11:00 water aerobic, 16:00 water basketbal)
Het viel ons op dat het nooit druk was in het water bij het zwembad. Heerlijk lekker baantjes trekken dus. Ook zijn er ruim genoeg ligbedden met heerlijk zachte kussens.

Tip: de 2 daagse excursie. Wat een belevenis! Echt ongelooflijk wat een indruk dat op je maakt.

We gaan zeker nog eens terug :)

w.j.a. van de bunt
28-2-2008 28.2 atlantic is ook corinthia atl.Kluis € 17.p wkHanddoek€18 p.w. Lunchbon 7,25 p dg Diner 16,- Ook a la carte bij HP een gratis lunchbon.Het hotel ligt in Banjul aan het strand bij Alberts markt en de Veerboot.Geen vertier in de buurt.Gratis stoelen en parasols!Kamers netjes met koelkast en gratis airco. Animatie eenvoudig stopt om 23 u.overal. Excursies bij reisbureau of gids voor het hotel. Nooit savonds zonder gids. Drankjes in hotel redelijk.Leuk land vriendelijke mensen aanrader voor wie van rust en avontuur houdt.
rustige kamers aan de straatkant.

W. van Hoeij
6-4-2008 Prima hotel, erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hier en door wat gebrekkig onderhoud maar dat heb je overal in Afrika

Frans en Corinne
6-3-2008 Jammer we zijn weer teruggekeerd naar Nederland,waar het behoorlijk koud is als je een week van 27-02-08 tot 05-03-08 hebt rond gelopen in +/- 37 graden.Hotel Corinthia is een goed hotel om eens lekker tot rust te komen aan het strand of aan het zwembad,bediening is goed (af en toe dan wel wat aan de trage kant),eten is goed aan het lopend buffet,maar ook gewoon in het restaurant.Pas wel goed op als je iets wilt gaan doen buiten het hotel want als je alleen loopt wordt je behoorlijk achterna gezeten door de lokale bevolking,advies is dan ook om een van de gidsen van het hotel mee te nemen deze geef je dan ongeveer 3 a 4 euro en zij zorgen er dan voor dat je niet wordt lastig gevallen(best handig al zeg ik het zelf).
Maar al met al een aanrader om een keer naar toe te gaan.( en vergeet vooral de excursies niet).

groetjes

frans en corinne

w.j.a. van de bunt
28-2-2008 corintia atlantic = atlantic dus ****/ Fijn hotel erg vriendelijk personeel. Ligging aan de zee. Bij Alberts Market en de haven. Geen vertier buiten hotel. In het hotel bescheiden animatie tot 23.00 uur. Daarna is elk hotel in Banjul en omg. uitgestorven. Keurige kamers met airco en koelkast(gratis) Badhandd. €17 p.wk Kluis €18 p.wk. Leuke excursies. Als je gaat wandelen een gids nemen zeker s'avonds (ook voor excursies) . Hotelprijzen redelijk met bonnen lunch voor €7.25 en A la carte redelijk bij HP krijg je dan Lunchbon.Service in hotel prima, water 1.5 ltr en fris €1.20
weinig toeristen, ideaal voor rustzoekers. Ik heb een superweek gehad!

g.zuidema
29-1-2008 Wij zijn van 8 janauri tot 21 jan geweest een geweldig hotel. Vriendelijke bediening een heerlijk strand. Zeker een aanrader. Een tip neem vooral voor een uitje of een dag weg de goene taxi. Wij gaan zeker terug.