Vakantie Beoordelingen Banjul Gambia vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,5

30 mei 2012

Banjul

Beoordelingen Banjul

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Banjul. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Banjul. Ben je zelf op vakantie geweest naar Banjul? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Banjul scoort een 7,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 7 Hotels in Banjul. Op Zoover vind je bovendien 82 vakantiefoto's van Banjul. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Banjul. Bekijk ook andere accommodaties in Gambia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gambia.

17 beoordelingen over Banjul

5,7
met partner, Mrt. 2011
"Mooi land"
jos
Sfeer
11-7-2011 vriendelijke mensen, criminaliteit is laag, als je weet wat voor straffen er zij snap je het wel, min. 6 maanden opvoedkamp.
ben 2 x gewest in maart was het het lekkerste in aril wordt het al wat vochtiger benauwder.
veel gezien ook met een lokale vriend(en) in serakunda geweest. alleen n de souk moet je 4 ogen hebben. lijf aan lijf lopen.

met vrienden, Feb. 2011
"Echt Afrika"
machiel bode
Sfeer
12-3-2011 Prachtige vakantie bestemming in een mooi land met vriendelijke mensen en lekker weer

met partner, Okt. 2010
"Hoofdstad van Gambia"
Chris
Sfeer
6-11-2010 Banjul, de hoofdstad van Gambia, is gelegen op een eiland, gescheiden van het vasteland door een zijtak van de stroom. De stad werd in 1816 door de Britten gesticht als handelscentrum voor slaven. Nu zijn de meeste van de 50.000 inwoners in de pindanoten-industie te werk gesteld, het nationale exportproduct van Gambia.
De Albertmarkt is het levendige centrum van de stad. Bij het binnenkomen van de stad staat de 35 meter hoge boog die werd geplaatst als herinnering aan de staatsgreep op 22 juli 1994.
Vanuit de haven van Banjul vertrekt de ferry naar de noordelijke oever van de Gambia.

met partner, Nov. 2008
"Prima ga nog een keer"
MR Maliepaard
21-7-2010 Heel mooi hotel en stranden aardige mensen
Mooi natuur en excursies

majoor
Stranden
19-2-2008 prima hotel goed eten voor ieder wat wils, heel aardige mensen geen stres,
min puntje al de excursies worden door de afrikanen gedaan wel in het engels maar daar versta je niet alles van, je betaald er wel genoeg voor

met partner, Feb. 2008
W. van Hoeij
Stranden
6-4-2008 Buiten het hotel zie je vrijwel geen toeristen.
In Banjul zijn 2 restaurants waar je als toerist kunt eten verder alleen wat kraampjes op de markt maar dat zou ik niet aanbevelen.
Je het wel wat last van huslers en bumpsters, op eenm vriendelijke manier kom je er niet van af.
Dus dan maar onvriendelijke zeggen dat dat ze moeten opsodemieteren, dat werkt echt wel. In Banjul is een drukke markt, de Albert Markt, je moet wel op je spulletjes letten, het is heel druk.
Dit is de plaats waar de bevolking alles koopt, echte winkels zijn er eigenlijk niet

met partner, Mrt. 2007
Lisette de Jong
Stranden
17-1-2008 Een erg mooi strand met heel veel schelpen en heel vriendelijke mensen. Heerlijk weer, Prachtige natuur en leuke en informatieve culturele excursies.

met een groep, Feb. 2007
guus schampaert
Stranden
14-2-2008 wij vinden het een prachtig land met grote verschillen tussen rijk en arm,rijk aan natuur en eenvoud. je krijgt respekt voor de mensen hoe ze leven en zijn met heeeel weinig tevreden.Ook de schooltjes heben onze aandacht getrokken en wij waren blij dat we veel spullen hadden mee genomen om iets te kunnen doen(voor een schooltje). een fantastisch klimaat. een aanrader voor mensen die een juiste indruk willen op doen van het land. een zeer vriendelijke bevolking.

met vrienden, Dec. 2006
"Een heerlijke zonvakantie"
cszuidwijk
14-11-2008 De ideale plaats om kerst en oud en nieuw te ontvluchten!

met vrienden, Okt. 2006
Me
Omgeving
19-2-2007 Banjul, een verschrikkelijke stad. Smerig, onveilig en geen sfeer. We hebben een nachtje overnacht in een klein hotel bij de veerpont. 's avonds hebben we een poging gedaan om wat te gaan eten, er was niets open en werden belaagd door mannen die je een heel onveilig gevoel gaven.... De markt was met name druk, vies en weinig sfeer. Voor de duidelijkheid we zijn erg reislustig en ook naar onderontwikkelde landen, maar zo onveilig als we ons in Gambia gevoeld hebben, hebben we nog nooit!