(Cruise)schip Freedom of the Seas***** in beoordelingen 9.6 | Zoover

_
(Cruise)schip Freedom of the Seas***** cruise

Beoordelingen (Cruise)schip Freedom of the Seas*****

cruise
(Cruise)schip Freedom of the Seas scoort een 9,6 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Freedom of the Seas*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Freedom of the Seas***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 79 vakantiefoto's van (Cruise)schip Freedom of the Seas***** vinden.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Freedom of the Seas*****

9,7
9,5
9,5
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Aanrader!"
Linda
22-4-2012 dit was onze eerste cruise, maar ze smaakt naar meer. een geweldig positieve ervaring.Dit schip is een juweel, en de service is fantastisch. Iedereen komt aan zijn trekken, jong -oud, rustzoekers-ambiancezoekers. Het eten is van uitstekende kwaliteit.Wij hadden een prima buitenhut op de 3de verdiep (zonder balkon) met een groot raam. Onze zoon van 13 heeft zich nooit verveeld (en wij ook niet). Wij hebben geen enkele uitstap voor de eilanden aan boord geboekt, maar telkens bij de plaatselijke bevolking, en spaarden hiermee toch wel wat dollars uit. Als je twijfelt...doen! Het is een echte aanrader zo'n cruise en zeker met de Freedom of the seas!!!

met partner, Mei 2011
"Fantastische reis"
fam van Zomeren
11-5-2011 Wij hebben de cruise naar Haiti, Jamaica, Cayman en Mexico gedaan. In een woord fantastisch. De Freedom heeft werkelijk alles wat je van een cruiseschip kan verwachtten. Heerlijk eten, hele goede service, veel luxe en toch voel je je erbij op je gemak.
De shows (inclusief een ice-show) en alle faciliteiten zijn geweldig. De promenade geeft je het gevoel dat je gewoon ergens aan land bent. Een aanrader voor iedereen. Oud/jong met of zonder kinderen

met partner, Jan. 2011
"After cruise depressie..."
AliceAalsmeer
29-1-2011 Met z'n tweeën (40+) de 7 day Western Carribean gedaan. Auto gehuurd op Orlando en later ingeleverd bij Port Canaveral (Dollar, Hertz, Avis etc). Hun shuttle brengt je snel naar het schip. Check-in voor de Freedom heel efficiënt, om 11.45 uur al aan boord. Rond 14.30 uur konden wij onze hut al in, je baggage wordt geleverd. Kun je het betalen, neem dan absoluut een hut met balkon! Elke dag Cruise Compass op je kamer met alle info en tips, ook op de tv. Sodapakket: Voor $6 per dag onbeperkt cola, spa rood, sprite, ginger ale etc incl. leuke drinkbeker (ook voor Labadee). Water, fruit punch e.d zijn incl. Animatie: Prima shows en gezellige, "wacky" Cruise Director Graham. My Time Dining: = vooraf je tips betaald en ergens dineren tussen 18 en 21.30 uur. 2 pers. tafel mogelijk. Staff is heel vriendelijk en het eten uitstekend en in overvloed. De eilanden: VOORAL zon, zee, en shoppen ;-). 2x gala avond in de week. Uit-checken opnieuw heel efficient. Een mooie ervaring en de moeite waard!

met partner, Sept. 2010
"Een waanzinnige huwelijksreis"
edwin meershoek
17-10-2010 Wij hebben onze huwelijksreis op de freedom gehad, we hebben de westelijke cruise door de carabbean gedaan .
en ik kan het iedereen aanraden om dit eens een keer mee te maken

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastisch"
Marijke
16-8-2010 Nu 2 weken terug van de Freedom of the Seas cruise. Als je ooit de gelegenheid hebt om een cruise te maken zeker met de Freedom of the Seas DOEN. Eten en entertainment is geweldig mijn zoon van 14 jaar heeft zich prima vermaakt zowel overdag als 's avonds.
Gaan in de toekomst zeker nogmaals een cruise maken. Cruise dag op zee is niet vervelend is genoeg te doen met een gezellige band aan het zwembad. Haiti Labadee is leuk voor wat watersport activiteiten of te luieren. Jamaica de watervallen beklommen en een kleine rondtoer op het eiland gemaakt. Grand Cayman zelf een toer geboekt met een taxi en een schildpadden farm bezocht. In Cozumel met de dolfijnen gezwommen
In woord GEWELDIG

met jonge kinderen, Mei 2010
"Wij willen nog een keer!"
Paula
4-8-2010 Het is alweer weken geleden dat wij een cruise gemaakt hebben met de Freedom en het was in 1 woord : FANTASTISCH !!!!!
De zeedag was heerlijk, ons zoontje heeft zich prima vermaakt bij de zwembaden.
Op Labadee hebben wij genoten van het prachtige strand en heerlijke zee. De verzorging van het eten door de rederij was erg goed. Wij hebben gebruik gemaakt van het soda-pakket en op Labadee konden we ook onze drinkbekers laten vullen met cola of sprite.
Op Ocho Rios hebben we een eiland-tour gedaan. Dit had ik geregeld via Nederland en niet via de rederij. We hebben de watervallen beklommen.Dit was erg leuk en aangenaam verkoelend.
Op Grand Cayman hebben wij een piraten-boot-tocht gedaan,wel geboekt via de rederij. Dit was heel leuk,zeker voor ons 6-jarig ventje. Het dek schrobben met nagelborstels en nog lachen!!! Op Cozumel zijn we naar het Chankanaab-Marine-park gegaan. Gewoon zelf een taxi genomen. Het park is heel leuk.
3/4 pers hut:2 bedden komen uit plafond.Zat ruimte!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Wereld vakantie"
Rianne Vermeulen
20-5-2010 Van 2 mei tot 10 mei 2010 verbleven wij op het cruiseschip the freedom of the seas.
We vertrokken vanuit Port Canerveral(Florida) naar Labadee(Haiti), Jamaica, Cayman eiland en Cozumel(Mexico). Op Jamaica hebben we gezwommen met dolfijnen, een fanatastische ervaring. En tevens een waterval beklommen. En op Cozumel hebben we gesnorkeld in de zee. Op het schip was het personeel echt ontzettend vriendelijk. Het eten was fantastisch. Je kon de hele dag door eten. Voor onze kinderen was er ook voldoende te doen op het schip. Er waren 3 zwembaden, een klimwand, een schaatsbaan, een floyrider, een midgetgolfbaan, een basketbalveld en eem game room, enz. Iedere avond kon je naar een show toe.
Kortom het was een wereld vakantie. We raden iedereen aan die de mogelijkheid heeft om een keertje een cruise te gaan maken. Het is een hele belevenis.

"Wat een topper SUPPER"
HERMAN
30-11-2009 Super,ik heb al met de voyager en de mariner geweest.Deze schepen zijn allemaal SUPPER,ben al aan het kijken om met de oasis te vertrekken.Als ik cruise ga ik alleen met royal caribean.Ik vind deze rederij SUPPER.

alleenreizend, Sept. 2009
"Beste cruiseschip ter wereld gewoon!!!"
kevin
11-11-2009 Ik heb nu al een paar cruises achter de rug ook. Maar de Freedom stak er echt bovenuit. Het schip is groot en toch heb je niet het gevoel dat je met zoveel bent. Het personeel is bijzonder vriendelijke. En het eten is gewoon van top kwaliteit en mooi verzorgd. Gewoon weg gezegd royal caribbean geeft hier weer eens het beste van zich zelf met de freedom klasse :-)

met jonge kinderen, Juli 2009
"GEWELDIG"
brigitte
27-7-2009 Geweldig wat een schip wat een luxe aan alles is en word gedacht voor ieder wat wils.Toch blijven we hollanders de excursies die er zijn erg toeristisch en soms te duur.Tip probeer bij sommige eilanden zelf wat te organiseren de bevolking is overal toe bereid om je ergens heen te brengen(niet op Haiti doen kan ook niet)
Was minpuntje Haiti aangezien op dit eiland een deel gekocht was door de rederij zie je niet echt de cultuur.
Maar goed al met al een dikke 10

1 2 3 4 5 volgende