Bed and Breakfast Les 2 M in Venosc Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Bed and Breakfast Les 2 M Venosc

Beoordelingen Bed and Breakfast Les 2 M

Le Courtil, 38520, Venosc
Bed and Breakfast Les 2 M scoort een 9,1 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Les 2 M? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Les 2 M in Venosc, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Les 2 M vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Bed and Breakfast Les 2 M met andere accommodaties in Venosc.

9 beoordelingen over Les 2 M

met vrienden, Sept. 2011
"Super plek"
Herman de Groot
13-9-2011 geweldige plek om te verblijven. mooie kamers met uitzicht op de bergen. Zwembad, sauna turks stoombad en jacousie. bijna te veel om op te noemen. Super verblijf gehad
Zeer gastvrij, heerlijk gegeten

"The Place to be"
Chris Willems
21-8-2011 Wakker worden met een prachtig uitzicht.
Heerlijk ontbijten in de sfeervolle huiskamer.
De dag doorbrengen op de piste, een wandeling in de bergen, paragliden over het dal of gewoon relaxen aan het zwembad/sauna/turksstoombad/whirlpool.
Daarna de dag afsluiten met een heerlijk 3-gangen diner
Het kan allemaal

Er is maar 1 woord voor een verblijf in Les2M: Magisch

"Een onvergetelijke vakantie!!!"
Lotte Nipshagen
14-8-2011 Een fantastische plek om vele activiteiten te ondernemen in de prachtige omgeving, of om gewoon lekker te relaxen aan het mooi gelegen zwembad. Absoluut de moeite waard om eens naartoe te gaan. Het idyllische dorp (Le Courtil) maakt niet voor niets kans om in de top 10 van de mooiste dorpen van Frankrijk te komen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Les 2 M bij:

"Zeker voor herhaling vatbaar."
Stini Ames van den ...
6-7-2011 Ontzettend leuk, gezellig, vriendelijk, verrukkelijk eten.
In een woord een topper.
We zijn er vanwege de Alpe d'HuZes geweest en komen zeker terug in 2012.

met jonge kinderen, 2010
"Zeer prettig verblijf"
Arno
6-10-2010 Les2M is een in 2010 geopende accommodatie van een zeer vriendelijke en gezellig Nederlands stel.
Zij doen erg hun best om je een aangenaam verblijf te bezorgen en hebben goede tips voor uitstapjes in de omgeving waar je prachtige wandelingen en fietstochten (o.a. beklimming van Alpe d'Huez) kunt maken.
In de zomer en winter is er een skilift (cabine) geopend die je snel en comfortabel van Venosc naar het skigebied van Les Deux Alpes brengt, zodat het een uitstekende basis voor je wintersportvakantie is.
Het stel verzorgt ook heerlijke diners.

met partner, Sept. 2010
"Prachtige omgeving"
Hugo
5-10-2010 Het was een prachtige omgeving maar de prijzen op de website kloppen niet. Informeer naar de kosten van het diner en eventuele drankjes zoals koffie dat loopt aardig op. Wij schrokken echt van de eindafrekening. We zullen de volgende keer ook iets zoeken waar niet zoveel overdadige luxe is waar je uiteindelijk toch geen gebruik van maakt. Eten was zeer verrassend!

met partner, 2010
" aanrader om nog een keer te boeken "
Abel Smulders
17-8-2010 Wij zijn in juni geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. De eigenaren zijn gezellig en je voelt je echt thuis. We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving. Fietsen is meer voor de echte sportievelingen onder ons.En s`avonds is het erg gezellig op de binnen plaats als de lampjes branden en de buitenhaard. We gaan vast nog een keer.

met partner, Juni 2010
"Een echte aanrader"
Eelco
17-6-2010 Bed and Breakfast Les 2 M in Venosc is de ideale plek voor een weekje vakantie. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. De kamers en de gemeenschappelijke woon- en eetkamer zijn mooi ingericht en geven een gevoel van intimiteit. Wij waren er in het voorjaar en hebben heerlijk gewandeld en gefietst en 's avonds op de binnenplaats gegeten. Het driegangen menu verraste ons iedere dag weer. In de winter gaan we weer terug, maar dan om te skien. En dan wil ik ook in de sauna, want dat is er nu helemaal bij in geschoten.

met partner, Mei 2010
"In sfeervol B&B ontspannend genieten"
G.Schilperoort
20-6-2010 Net een paar weken terug van vakantie in deze chambre d'hote. De enthousiaste jonge eigenaren hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken.Onze kamer was ruim en gezellig en had een balkon met prachtig uitzicht op dorp en bergen (waar nog heel veel sneeuw op lag). Het avondeten was heel goed! We hebben prachtige wandelingen gemaakt en aan het aantal fietsers te zien is dit hiervoor ook een prima locatie.Het marktje van Bourg d'oisans op zaterdag is een aanrader.Jammer dat de lift nu nog niet geopend was, maar die nemen we wel als we terugkomen voor de wintersport