Beoordelingen Bed and Breakfast Le Magnolia**

21 juni 2013

Le Magnolia**
Beoordelingen Bed and Breakfast Le Magnolia**
Route de Ruoms - Quartier Prassera, 07150, Vallon Pont d'Arc (Ardeche)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Le Magnolia** in Vallon Pont d'Arc (Ardeche), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Le Magnolia** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Le Magnolia scoort een 8,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Le Magnolia** in Vallon Pont d'Arc (Ardeche), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Le Magnolia**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Le Magnolia** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 156 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Le Magnolia** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Bed and Breakfast Le Magnolia** met andere accommodaties in Vallon Pont d'Arc (Ardeche).

2 beoordelingen over Le Magnolia**

9,7
3,2
4,7
4,8
5,7
"'nooit meer'"
pa
13-7-2011 wij zijn net terug van een kort verblijf in B&B le Magnolia en dit is tegengevallen. We verbleven er met onze 3 zoontjes en met een bevriende familie, ook met 2 kindjes. bij aankomst werd ons al snel duidelijk gemaakt dat de kindjes best 'binnen de lijntjes' konden lopen. Het terrein lag er niet echt proper bij, het zwembad wel. de kamers waren proper. het ontbijt viel op het eerste zicht nog mee, maar de tweede ochtend lagen nog net dezelfde koekjes en fruit op hetzelfde bord als de dag ervoren. geen beleg of eitje, wel een verse croissant en confituur. veel honden en katten die ook graag een hapje meepikken. drankjes kon je daar niet krijgen, die moest je zelf kopen in een nabijgelegen winkel. we werden echet niet hartelijk ontvangen en gaan zeker niet meer terug.

Sylvie
17-10-2007 Wij zijn hier een week geweest in de maand juli 2006 en dit beviel ons prima! Erg leuk huis. Het ontbijt is gezamenlijk aan een grote tafel en dat vonden wij wel gezellig. Lekkere pannenkoekjes die de eigenaresse bakt! Het ontbijt bestaat overigens wel alleen maar uit zoet beleg. Er is een zwembad en grote tuin bij waar je gebruik van mag maken. Om het zwembad is een hek (kindvriendelijkheid). Het huis ligt iets buiten het dorp Vallon Pont d'Arc. De eigenaren zijn heel erg vriendelijk! Ze staan altijd voor je klaar. In de omgeving is heel veel te doen zoals: zwemmen, kanoën, leuke dorpjes bezoeken etc.
Ook is er een koelkast en kleine magnetrons aanwezig in het huis.
Kortom: een aanrader ! Hier gaan wij zeker nog eens terug !

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?