25-8-2012
Er is weinig toe te voegen aan onderstaande positieve reacties! Wij hebben twee weken genoten met onze kinderen van 1,5 en 4,5. Vooral de kleinschaligheid en de gemoedelijkheid was heel fijn. Leuke sfeer. De kids hebben genoten van het zwembad en de waterspeeltuin. Het enige negatieve dat we kunnen bedenken, is dat het onderhoud van gebouwen, zwembad ed wel beter mag. Het zou jammer zijn dat daardoor de kwaliteit van de camping op den duur achteruit zou gaan. Verder jammer dat de speeltuin voor de hele kleintjes zich achter het restaurant bevindt. Wij komen zeker nog eens terug!
21-8-2012
We zijn al vaker in vallon pont d'arc of Ruoms geweest, maar deze camping was voor ons toch de beste tot nu toe, het is een mooie kleine camping, het is er rustig, zwembad is goed, lekker dobberen op de rivier, sanitair is schoon, personeel is vriendelijk, animatie was goed voor de kids, het is zeker een camping waar wij weer naar toe gaan. De omgeving blijft altijd mooi, leuke plaatsjes om over de markt te lopen.
18-8-2012
Alle moeite is gedaan om onze wensen te vervullen. We hadden een kapotte ventilator vd camper en alle hulp werd geboden om ons weer naar huis te helpen. Camping is heel kindvriendelijk en schoon. Animatie was gezellig, restaurant heeft goed personeel en leuke kaart.
19-11-2012
Een heerlijke, niet te grote camping met een gemoedelijke sfeer. Hopen hier volgend jaar voor de 3e keer naar toe te gaan, dus dat zegt genoeg! Onze tieners van 13 en 11 hebben hier genoten. Vooral de rivier is hier geweldig. Grote karpers gevangen! Zwembad niet groot, maar nooit te vol. Ook altijd genoeg ligbedjes te krijgen. Geen "handdoekje leggen" mentaliteit! Mooie grote plaatsen. Campingwinkel klein en helaas weinig groenten en geen vlees.
Liddl en Intermache op 5 min. afstand. Vallon pont d'arc makkelijk aan te lopen in een kwartier tijd. De fijne sfeer op deze camping zijn wij nog nergens tegengekomen....