4-6-2009
We zijn hier afgelopen winter geweest, was echt helemaal top. Het dorp is klein, maar van alle gemakken voorzien. De accommodatie is geweldig, aan de piste, schoon, ruim en je zou er een taart kunnen bakken, zo uitgebreid is de keuken met spullen. Wanneer je vooraf de parkeerplaats reserveerd, kun je de auto gewoon kwijt in de garage en anders moet deze verder naar beneden geparkeerd worden. Maar de auto gebruik je als het goed is de rest van de vakantie toch niet! Al met al een goede acco, leuk dorpje, en een fantastisch skigebied!
26-3-2009
We zijn van 14 tot en met 21 februari geweest met 3 bevrienden stellen. De inrichting vond ik leuk, veel aangekleder als dat wat ik gewend ben. Geen wit simpel servies bijvoorbeeld. En super schoon!
Het ligt inderdaad iets boven het dorpje dus even goed nadenken wat je mee moet nemen van de supermarkt.. Maar ik heb me daar niet aan gestoord. De mensen van de receptie zijn super aardig en behulpzaam.
Wat ik jammer vond is dat de receptie met faciliteiten (zwembad, pooltafel etc) dicht ging tussen 12 en 16 uur. Broodjesservice perfect!
Parkeren deden wij gewoon aan de straat, toch 100 euro bespaard.
Apres ski is niet veel maar we zaten sowieso in een rustige week. Niemand op de piste, die overigens geweldig waren. Skipas vond ik duur, € 203,- voor 6 dagen.
Kortom. als je niet te veel waarde hecht aan apres ski dan is dit erg leuk. Er zitten goede restaurantjes in het dorpje.
24-2-2009
Wij vorige week naar l'oree des Cimes geweest en wij vonden het geweldig. Dicht bij de piste. Mooie kamers waar inderdaad alles in zit wat je maar kan bedenken. Wij hadden ook een parkeerprobleem. De auto mochten wij ook niet bij de appartmenten zetten. Als onze auto in de garage had gekunt hadden we het ook zeker gedaan. Maar dat was ook het enige wat we kunnen bedenken wat ons tegenviel. Aprés-ski was erg gezellig in de week dat wij er waren. Vaak werd het ook inderdaad na tien uur pas echt druk. Beetje rare tijd voor apres-ski, maar wij hebben ons prima vermaakt. Maar je had dan ook wel schoolvakanties. Je moet niet de apres-ski zoals in sommige plaatsen in Oostenrijk erbij voorstellen. Een geweldig skigebied. Erg uitgebreid en prachtige geprepareerde pistes. Wij komen ook zeker nog wel een keer terug.
10-2-2009
Wij zijn net 3 dagen terug van loree des cimes en het is ons ontzettend goed bevallen. Prachtig appartement met alles er in wat je maar kan wensen. Enige nadeel is dat je buiten niet je auto kwijt kunt. Voor de appartementen mag je niet staan vanwege de brandweer, terwijl er genoeg ruimte voor is. Dus als je met een bestelbusje komt dan heb je een probleem. Weinig te doen voor de kleintjes. Er is geen echte plaats om lekker met de kleintjes te sleeen. Aprés ski is er bijna niet. Daar komen wij niet voor, maar voor degene die er wel van houden. Het schijnt dat het na 22.00 uur gezellig moet zijn in de apres skibar. Voor de rest een geweldig appartement en een super skigebied. Dicht bij de piste. Wij gaan waarschijnlijk zeker nog een keer heen.