27-2-2011
Dit is echt te klein, voor 4 personen (daar stond het appartement voor aangeschreven), we moesten elke dag de woonkamer verbouwen, om het bed te kunnen uitklappen. De ligging was wel ideaal, 50 meter lopen van de piste (wel een redelijk stijl paadje). Bij aankomst was het appartement niet schoon. Après-ski gelegenheden hebben we geen problemen mee gehad.
5-3-2008
Waardeloos appartement. Piste als het centrum zijn zeer slecht bereikbaar vanuit het appartement. het 2-kamer appartement voor 4 pers. niet functioneel en degelijk ingericht. V.B.: glazen eettafel, die 'savonds op het balkon gezet moet worden om plaats te maken voor het bed! Dat is normaal volgens de receptie. De balkondeur komt tegen de plasma-tv aan wanneer de deur op doet. Je stoot je hoofd aan de lamp, die te laag hangt. Weinig ruimte om je (kleding) spullen op te bergen of uit te hangen.Oftewel een groot drama! Gelukkig kon de reisleider van Touroperator een ander appartement regelen in een ander complex. Wij wilden hier geen hele week in door brengen. MIjn advies boekt dit appartement niet. Er zijn veel betere appartementen in Val Frejus, die centraler liggen, functioneler zijn ingericht en zelfs goedkoper zijn.