Chalet La Vigie**** in Valfréjus Frankrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Chalet La Vigie**** Valfréjus

Beoordelingen Chalet La Vigie****

Rue du Cheval Blanc, 73500, Valfréjus
Chalet La Vigie scoort een 9,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet La Vigie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet La Vigie**** in Valfréjus, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Chalet La Vigie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Chalet La Vigie**** met andere accommodaties in Valfréjus.

9 beoordelingen over La Vigie****

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Ruimte, gezellig, luxe en comfort"
Mirjam Horemns
28-2-2012 Een heerlijk ruim, luxe en degelijk gebouwd chalet met een gezellige inrichting en een prachtig uitzicht. Iedere slaapkamer een eigen badkamer, fantastische bedden. De skiruimte is ingericht met oa een droogmachine voor de skischoenen zodat we iedere ochtend in droge schoenen konden stappen. Iedere avond de houtkachel aan, zo gezellig! De gastvrouw ter plaatse was goed bereikbaar en zeer vriendelijk. De keuken is super uitgerust, keukenlinnen, vaatwasblokjes, vuilniszakken, kruiden, mixer etc etc. Allemaal dingen die ik normaal zelf meeneem die waren er. Ook is er een washok met wasmachine en droger. Bij thuiskomst nauwelijks was:)
We hebben genoten!

met vrienden, Juli 2011
"Geweldige chalet, een prachtig mooi uitzicht"
H van Noordenburg
1-8-2011 Ons verblijf in La Vigie was geweldig. Het ontvangst was hartelijk! Elke ochtend ontbijt op het balkon met een fenomenaal uitzicht op de bergen. Een ruim en comfortabel huis van alle gemakken voorzien. Elke slaapkamer zijn eigen douche. De keuken zeer uitgebreid en de woonkamer uitgerust met een geweldige bank en stoelen om bij te komen van de mooie wandelingen, die wij gemaakt hebben.
Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

met vrienden, Mrt. 2011
"Luxe en ruim chalet"
Erwin
31-3-2011 Ruim en luxe opgezet. Van alle gemakken voorzien, zoals een grote complete keuken, ruimte voor ski's en snowboards, apart washok, elke kamer een eigen douche, spelletjes, computer, balkon met prachtig uitzicht en ga zo maar door.

Wel wat gehorig en 1 slaapkamer beneden is wat krap voor 2 personen.

met een groep, Jan. 2011
"Prachtig chalet"
Wim en Rommy
13-4-2011 Geweldig mooi huis met schitterend uitzicht.Prima bedden .Wij waren met onze kinderen en kleinkinderen een week in La vigie en we hebben genoten.
Alle dagen thuis gegeten want met zo "n keuken met alles erop en eraan was het een feest om te koken en super gezellig met ons achten aan de lange tafel.
Ook een wasmachine en een droger was heel handig.
We komen zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Chalet was geweldig"
Kavelaars
4-1-2011 Wij hebben een hele fijne week gehad wat jammer was en vooral voor de kinderen dat er een liftje weg was gehaald en de skileraren spraken geen nederlands.
Wat het chalet betreft vonden wij het nogal prijzig we waren met 8 personen nog twee vowassen personen erbij dan kwam je een slaapkamer tekort.

met vrienden, Dec. 2010
"Geweldig huis. Prachtige ligging."
Nicole
11-2-2011 Elke dag wakker worden met een prachtig uitzicht vanuit de mezzanine. Geweldig.
's Avonds lekker koken in een ruime en fantastische keuken.
De nieuwe skilokker is een zeer goede verbetering.

"Prima Locatie"
Sipke
31-1-2010 Veel ruimte!, leuk voor een grote groep mensen. Wel gehorig.
Drie tweepersoonskamers en een kamer met stapelbed bieden ruimte voor 8 mensen. In de woonkamer kan de bank uitgeschoven worden tot slaapbank.

Met 10 man is er weinig bergruimte voor ski's, maar daar wordt aan gewerkt.

met vrienden, Jan. 2010
"Super mooi huis in een super omgeving!"
Marlies
31-1-2010 Het huis ligt ideaal ten opzichte van de piste. Binnen 2 minuten sta je op de ski's! Het huis is ruim opgezet, zo heb je ook de ruimte om met 10 personen lekker op de bank te zitten 's avonds. De keuken is gigantisch en voorzien van alle gemakken. Het ski gebied zelf is niet heel groot. Aanrader is een dagje naar La Norma (20 min rijden) of een gids huren. Eten kan je beter niet boven op de berg doen, maar beneden bij de gondel. Ook de prijzen vielen ons erg mee!

met vrienden, Jan. 2010
"Bij La Vigie valt de rest in het niet"
Jaap
31-1-2010 Ruim en luxe opgezet. De keuken is van alle gemakken voorzien.
We hebben een week met 10 personen in La Vigie gelogeerd, en elkaar niet een keer in de weg gelopen. Met zijn allen in de zithoek of aan tafel past met gemak.
We hebben een erg fijne week in La Vigie gehad.