24-2-2009
een fantastisch chalet met werkelijk alles er op en eraan, mede door het super mooie weer hebben wij met 2 families er een heerlijke week gehad. Een klein paadje omhoog en je bent op de piste, naar het dorp is het een redelijke stuk naar beneden lopen met de auto kan ook, maar erg druk met auto's in het dorp, advies: neem zelf veel boodschappen mee. Brood in het hotel vlak bij te bestellen.
9-5-2006
Wij zijn in de eerste week van april met in totaal 6 vrienden nog een weekje in Pomme de Pin geweest. Het overtof onze verwachtingen. Het chalet geeft je gelijk het gevoel op vakantie te zijn. Echt alles is aanwezig, de sfeer is geweldig, de service perfect en de ligging kan bijna niet beter. Het verblijf in het chalet heeft absoluut bijgedragen aan een fantastische vakantie.
16-2-2006
In februari 2006 een week met de familie (9 volw + 1 kind) in dit Chalet geweest. Alles echt perfect, heel gezellig chalet, van alle gemakken voorzien, uitzicht fantastisch, eigen parkeerplaatsen, skiën tot aan de deur en toch lekker rustig (aan einde van doodlopende weg) gelegen. We hebben een super vakantie gehad. Meer info ook op www.valfrejus.nl.