Appartement Trois Vallees** in Val Thorens Frankrijk beoordelingen 6.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Trois Vallees**

6,7

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Trois Vallees**

73440, Val Thorens
Appartement Trois Vallees scoort een 6,1 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Trois Vallees**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Trois Vallees** in Val Thorens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Trois Vallees** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Trois Vallees** met andere accommodaties in Val Thorens.

3 beoordelingen over Trois Vallees**

5,2
6,5
5,5
5,2
met vrienden, Apr. 2011
"Nooit meer !!"
d.vellema
29-11-2011 Wat een smerige appartementen. 2 appartementen gehuurd naast elkaar, nou bij aankomst kon dus al niet. dus zaten we ver bij elkaar vandaan. Helemaal vol met dronken engelsen. Alles stonk naar de kots binnen, zelfs de bank en de vloerbedekking. Het enige wat echt geweldig was, was dat je vanuit het appartement zo de piste op kon stappen en wat is val thorens geweldig om te snowboarden zeg !!

met partner, Mrt. 2009
"Simpel appartement, maar prima toeven"
Mar
17-7-2009 Het appartement is niet groot, maar ruim genoeg voor 2 personen. Na wat geschuif met de bedden en de rest van het meubilair hadden we genoeg loopruimte. Er is genoeg keukengerei en de badkamer is prima. Alleen het toilet stonk. We hadden uitzicht op de piste en konden na een dagje skien lekker op het balkon in de zon nagenieten. We hebben erg geluk gehad met dit appartement. We wisten van tevoren niet waar we terecht zouden komen en het is gelukkig goed uitgepakt. Ook konden we om 14.00 al op in het appartement. Wederom een prima vakantie gehad.

met partner, 2007
"Fantastisch"
Roberto
9-9-2010 Trois Vallees in Val Thorens is geweldig! Vriendelijke mensen, goede pistes, lekker eten.