Appartement Residence Vanoise** in Val Thorens Frankrijk beoordelingen 5.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Residence Vanoise**

6,6
4,7
6,1

29 mei 2012

Appartement Residence Vanoise** Val Thorens

Beoordelingen Appartement Residence Vanoise**

Quartier de Caron, 73440, Val Thorens
Appartement Residence Vanoise scoort een 5,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Residence Vanoise**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Residence Vanoise** in Val Thorens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Residence Vanoise** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Residence Vanoise** met andere accommodaties in Val Thorens.

7 beoordelingen over Residence Vanoise**

6,3
carlo & Marsha
28-4-2007 We zaten in Arcelle, via Touroperator
Het appartement is nix mis mee, alles is er en voor de 200 euro inkl. skipas mag je zeker niet klagen.
Dit is echt een prima appartement voor als je niet verwend bent.
We kregen een 4 pers. voor de prijs van een 2 pers, appartement.

Kim
2-11-2006 Ruim appartement, we kregen met zijn tweeën een 6 persoons appartement. Het appartement was ontzettend goor! De keuken was ontzettend smerig, maar de bdkamer was het ergste. De tegels waren eraf gevallen en op de plaats van de tegels waren enorme schimmelculturen gegroeid. Maar zo hoort een badkamer eruit te zien volgens de reisorganisatie!

FeyLR
19-4-2006 Ben hier begin april 2006 geweest. Mooie appartementen, goed onderhouden (moet ook wel aangezien ze voor alles wat eventueel kapot is je totale borg a 70 euri inhouden). Tis natuurlijk niet enorme luxe, maar precies genoeg wat je nodig hebt, alles zit erop en eraan. Ik heb in ieder geval een geweldige tijd gehad!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Residence Vanoise** b...

Renee H
22-2-2006 Ik ben naar appartement La Vanoise geweest in Januari 2006. Het is een heel simpel en klein appartement. Een kleine badkamer, wel met bad! Een erg kleine wc, je kon de deur niet eens dicht doen want anders zat je met je neus en knieën tegen de deur aan geplakt. Ik ben samen met mijn vriend geweest, op onze kamer stond een stapelbed, niet echt handig natuurlijk. Handig keukentje met best veel keukenspullen. Nadeel was wel dat je alleen je bed of een hard houten bankje had om te zitten, zit niet zo fijn als je de hele dag geskied hebt en eens lekker lui wil zitten. Val Thorence is een heeel erg leuk dorpje. Je moet alleen niet voor de aprés ski gaan want er zijn niet zo veel kroegen. Leuk sportcentrum!

L v K
24-1-2006 Voor de mensen met een klein budget een prima verblijfplaats. De ligging is super alles is dichtbij! Het is idd klein maar wij hebben er een supervakantie gehad! Het skigebied is dan ook super!

Caroline V
31-12-2005 Appartementen van Vanoise/Arcelle zijn heel simpel en klein. Rolf heeft het goed omschreven. Als je je armen uitstrekt kan je beide muren aanraken, beetje carvan-achtig. Prima als je uit bent op een cheap deal, en als je een fanatieke wintersporter bent is het prima. Je kan ook relaxed naar je appartement skien/snowboarden. Supermarkt onder appartment.

Rolf van Zutphen
6-11-2005 In mei 2005 is appartement Vanoise verbleven. Geboekt via ski&surf(dutch-closure), sober ingerichte appartement met een 2 persoonskamer, een cabine met stapelbed, badkamer, balkon en een kleine woonkamer met kitchenette.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, maar weinig luxe. De prijs destijds betaald 225 euro inclusief skipas.
De ligging aan de oefenpiste boven nachtclub Maleisia en de feesttent.
Voor partygangers ideaal.