22-2-2006
Ik ben naar appartement La Vanoise geweest in Januari 2006. Het is een heel simpel en klein appartement. Een kleine badkamer, wel met bad! Een erg kleine wc, je kon de deur niet eens dicht doen want anders zat je met je neus en knieën tegen de deur aan geplakt. Ik ben samen met mijn vriend geweest, op onze kamer stond een stapelbed, niet echt handig natuurlijk. Handig keukentje met best veel keukenspullen. Nadeel was wel dat je alleen je bed of een hard houten bankje had om te zitten, zit niet zo fijn als je de hele dag geskied hebt en eens lekker lui wil zitten. Val Thorence is een heeel erg leuk dorpje. Je moet alleen niet voor de aprés ski gaan want er zijn niet zo veel kroegen. Leuk sportcentrum!
24-1-2006
Voor de mensen met een klein budget een prima verblijfplaats. De ligging is super alles is dichtbij! Het is idd klein maar wij hebben er een supervakantie gehad! Het skigebied is dan ook super!
31-12-2005
Appartementen van Vanoise/Arcelle zijn heel simpel en klein. Rolf heeft het goed omschreven. Als je je armen uitstrekt kan je beide muren aanraken, beetje carvan-achtig. Prima als je uit bent op een cheap deal, en als je een fanatieke wintersporter bent is het prima. Je kan ook relaxed naar je appartement skien/snowboarden. Supermarkt onder appartment.
6-11-2005
In mei 2005 is appartement Vanoise verbleven. Geboekt via ski&surf(dutch-closure), sober ingerichte appartement met een 2 persoonskamer, een cabine met stapelbed, badkamer, balkon en een kleine woonkamer met kitchenette.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, maar weinig luxe. De prijs destijds betaald 225 euro inclusief skipas.
De ligging aan de oefenpiste boven nachtclub Maleisia en de feesttent.
Voor partygangers ideaal.