2-2-2010
Met 2 gezinnen kerst / oud en nieuw gevierd.
Ligging is geweldig, personeel over het algemeen vriendelijk.
Het eten is zeer slecht, er werden zelfs door andere gasten borden teruggestuurd en er kwam niets anders voor in de plaats. Na 3x het restaurant te hebben geprobeerd hebben we gereserveerd in het Fondue restaurant. Hier zat er zand in salade, ook als deze werd vervangen! De manager van dit hotel blafte zijn personeel in het bijzijn van ons af (?), vervolgens zou alles goedkomen beloofde hij ons. Helaas bleeft het bij deze mooie woorden en wist hij ons te vertellen op een nare manier dat we eigenlijk gewoon zeuren en we toch nooit meer naar dit hotel zouden komen. Daar had hij gelijk in, NOOIT meer.
Wij zijn absoluut geen moeilijke eters, daar wij het jaar daarvoor in het Mercure Hotel in La Plagne zijn geweest en het buffet(!) zelfs vele malen beter was.
Voor verblijf en ontbijt een prima hotel, maar er was weinig gastronomie te vinden,
maar wel de prijs ervoor betalen!
9-2-2011
kamers waren nog met knetterende dekens ipv dekbedden, ontbijt wat voldoende in hoeveelheid en assortiment maar het diner was iedere dag bedroevend slecht.
19-7-2009
We zijn er nu inmiddels 6 maal geweest en nog altijd zeer tevreden. Het is niet voor jongeren en dat komt goed uit want dat zijn we niet. Zoeken we een minpunt dan komen we uit bij het eten. Dat is in de loop van de jaren minder geworden maar inmiddels weer iets beter. Het is geen haute cuisine op zijn frans maar een kwalitatief redelijke burgerkeuken van 3 gangen met keuze uit 2. Ligging kan niet beter met voortreffelijk terras. Personeel zeer engelstalig (helaas oefen ik daardoor te weinig mijn frans) en uitermate vriendelijk en professioneel. Het is 3 *** dus verwacht geen badjas en dergelijke. Zeer genietbaar allemaal.