9-5-2011
In Dutchweek in Chamois dór verbleven. Super appartement balie gaat om 14.00 uur open als je kamer klaar is kan je de sleutel krijgen en anders bellen ze je zodra je er in kan.Het inchecken gaat op zijn frans heerlijk langzaam sta op tijd in de rij.Mooi gerenoveerd appartement met veel ruimte haken kastjes en zelfs een douchestang. Pas wel op met de kraan al 3 keer in dit complex verbleven je kan je levendig verbranden met het hete water uit de kraan.Altijd voldoende warm water gehad. Skilocker uit en je staat op de piste oeps nu was het weiland, de sneeuw was echt minder dit jaar maar wat wil je nog in mei. Tennisbanen gezien en veel zon en murmeltieren.Uitchecken met 5 min klaar als je het app. gewoon fris achterlaat hoef je echt geen 40.00 euro te betalen.Het enige minpuntje was dat de een na naaste buren de electrische gitaar met versterker en microfoon hadden meegenomen en lekker met hun vrienden de kelly family gingen imiteren met indrinken.Echt Top heel sociaal en Bedankt
16-4-2011
ViaTO ( half pension ):
Ook al arriveer je om 8u 's morgens, je mag pas in de kamer vanaf 17u en ontbijt op de eerste dag is NIET voorzien.
Bagage in onbewaakte bagagerie op een hoop, lockers tegen telkens €1.
Beperkt aantal lockers. (gn koffers in)
Avondeten (half pension) niet te eten, tenzij je graag salade eet, letterlijk enkel salade, de rest laat je liggen!
's Morgens zeer weinig keuze aan het ontbijtbuffet: kaas, ham, confituur, muesli.
Onvriendelijke bediening!!!
Vuile gangen in het hotel, tapijt wordt nooit gekuist volgens mij.
We waren met 6, 3 personen per kamer naast elkaar. Kamers niet groot, maar groot genoeg, makkelijk met 6 aan tafel om te eten.
Dichtbij een klein shoppingcenter + fitcenter, wel gezellig.
Mogelijkheid om met de sneeuwscooter te rijden en te sleeën, wel duur.
Op de laatste dag moet je om 9u30 al uit de kamer en indien deze niet goed gekuist is, betaal je hier €40 voor bij. (borg €300)
Avondeten niet voorzien, tenzij betalend.
12-4-2011
Via Zoover e.e.a. gelezen over het appartement. Ik vond het niet tegenvallen eerlijk gezegd. We hadden een 4 persoons appartement en verbleven met 2 personen. Is prima te doen. Ligging is echt perfect. Vanuit de skiroom ski je zo naar beneden naar de verschillende liften. Dit weekend, 10 april, waanzinnig goed weer en sneeuw. Sneeuw werd smiddags wat papperig. Voor elk is er wat wils. Echter 1 dikke minpunt. Wij hadden half pension bijgeboekt. Niet doen!! Het voorgeschotelde eten is echt slecht. Als je gewoon van de kaart ging eten is het prima. Aanbevolen: cappachio. Personeel in restaurant wel aardig maar personeel van appartementencomplex niet echt. Jammer dat je pas na 17.00 uur de sleutel krijgt en om 9.30 uur alweer uit moet checken. We hebben een goede vakantie gehad!
28-3-2011
Wij hebben de beste wintersport ooit gehad! We hebben de negatieve reacties op internet gelezen over Le Chamois d'Or en waren op het ergste voorbereid, maar het viel allemaal reuze mee. Wij zaten met 6 volwassenen (jaja) in een 2-kamerappartement, en we aten er zelfs met z'n 8-en. Dit was echt geen probleem. Oké, het is niet groot maar het is te doen hoor. Als je niet te lang onder de douche gaat staan heeft iedereen warm water. Bij ons had alleen de 6e persoon lauw water. het was inderdaad wel vervelend dat je de douchekop niet op kan hangen. Verder was alles schoon, de receptie was heel behulpzaam en vriendelijk en de ligging ten opzichte van de piste is helemaal super! Voor boodschappen kan je het beste naar de Carrefour lopen in het centrum, veel keuze. Als je uit eten wilt is het restaurant van Chamois d'Or een aanrader, dat was erg goed. En een tip voor na het skiën: Neem rond 15.30 uur de stoeltjeslift naast het appartement en ga naar LA FOLIE DOUCE! Echt een geweldige tent!