Appartement Dôme de Polset in Val Thorens Frankrijk beoordelingen 5.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.332 bezoekers online
Home > Frankrijk > Rhône - Alps > Val Thorens > Appartement Dôme de Polset

Beoordelingen Appartement Dôme de Polset

-3  °C

10 februari 2012

6,4
3,9
4,6
en onder je het uitgaansgedeelte of winkelcentrum

Appartement Dôme de Polset scoort een 5,8 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dôme de Polset? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dôme de Polset in Val Thorens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Appartement Dôme de Polset vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Dôme de Polset met andere accommodaties in Val Thorens.

36 beoordelingen over Dôme de Polset

met vrienden, Mrt. 2010
Prijs/kwaliteit goed Appartement
Maikel
28-3-2010 Heb veel slechte dingen gelezen over dit appartement. Nu weet ik niet of wij (3 personen) toevallig geluk hebben gehad met het appartement, maar ons appartement op de beganegrond was simpel, maar schoon en goed. Wij hadden een 4 persoons app. en dit was goed te doen. Met 4 personen zou het krap zijn geweest.
Ons app. had een klein keukentje met 2 pitjes, geen afzuigkap en tv. Verder was er 1 stapelbed en 1 los staand bed met daaronder een extra lattenbodem met matras voor een evt. 4de persoon. Dus gezien het feit dat ik veel negatieve dingen heb gelezen was mijn indruk erg goed.

Simpel
rianne
23-3-2010 Wij gaan elk jaar met z'n 2en nar dit complex. we hebben dan een studio en ja je moet daar inderdaad niet met z'n vieren in gaan. veel te klein. Maar met z'n 2en heel goed te doen. wij gaan elk jaar met snowtime en we hebben nog nooit problemen gehad met wat dan ook. gewoon je inventarisatielijst invullen. als er al iets kapot is dan komen ze het maken. complex meteen naast de piste. en ja wij gaan altijd in januari en dan is het super goedkoop.ook goede ligging voor winkels en uitgaan(je hebt geen last van lawaai van cafe's)

met vrienden, Mrt. 2010
Eenvoudig maar prima
Rachel
18-3-2010 Het appartement is aan de kleine kant en erg simpel, maar voor de prijs was het prima. Dankzij alle horrorverhalen hieronder hadden we de inventarislijst goed ingevuld en kregen we zonder enkele problemen onze borg terug. Onze studio bestond uit een slaapbank, stapelbed, eettafel met bankjes, keuken en een badkamer met bad.
De ligging t.o.v. het uitgaanscentrum en de piste kon niet beter.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Dôme de Polset bij:

Afzetters
staaf
3-2-2010 Het was op zich best te doen met ze 3e. lekker dicht bij de kroeg de winkel en de piste. en kamers zijn ook best. Maar met die borg zijn het echte afzetters. Wij hadden bijvoorbeeld opgeschreven bedden zijn smerig/vlekken. en toch moesten we 50 euro betalen voor een vlek op het bed wat er al zat. Ook 100 euro voor een een barst die er ook al zat in een plank van een kast en nog 50 euro kosten voor een lampje in de kookplaat dat kapot ging met schoonmaken. Echt en de mensen van husk helpt je niet. Ze geven je geld gewoon weg aan die fransen

met partner, 2010
Goede locatie, vies
Moniek & Richard
25-1-2010 21-25 januari 2010.
Voor het geld wat je ervoor betaalt, kun je niet teveel verwachten. De locatie is op zich redelijk, een klein stukje lopen naar de pistes. Supermarkt, restaurants en barretjes erg dichtbij.
Studio is erg klein en vies. Wij waren met ons tweeën en dat wil wel, maar als je een vier-persoons studio met meer mensen moet delen, zal dat echt heel krap worden. Als je weinig gebruik maakt van de studio, wil het wel, maar nogmaals het is niet erg schoon. Voorbeeld vieze vlekken in de bedden en doucheputje vol haren etc.
Prijs-kwaliteit: 6.

met vrienden, Jan. 2010
Voor 2 personen uitstekend
Jikke Amesz
21-5-2010 Ook wij hadden van te voren gelezen dat het voor vier personen zeker te klein zou zijn, en ook wij kunnen dit beamen.
Met zn tweeen was het prima te doen, maar klein is het zeker wel. Vraag via je reisorganisatie van te voren om een lijst van wat er allemaal in moet zijn.
Bij ons zou er een kopje en bord te weinig zijn, maar met dank aan die inventarisatielijst geen problemen gehad gelukkig.
Maar goed, als je kijkt naar de prijs moet je ook niet klagen.
Het ligt echt ideaal aan de piste, je kunt direct voor het app je ski's al aandoen, en aan het eind van de dag halverwege een pannenkoeklift 'uitstappen' en je moet zelfs nog remmen om niet het appartement weer in te skieen ;-)

met vrienden, Dec. 2009
SLECHTE ACCOMODATIE OOIT!!! GA HIER NIET HEEN!!!
renee
3-1-2010 Ik ga vaak op vakantie, maar dit was echt de slechtste ervaring ooit.

Kamer is veel te klein voor 4 personen.
Alles was vies toen wij erin gingen.
En dan komt de huisbaas zeuren als je niet stil bent om 9 uur, terwijl de deur dicht is en er op de regels staat dat het om 11 uur stil moet zijn.

Ik raad het totaal niet aan, maar als je erheen gaat. Noteer alles wat kapot is. Elke kras, elke gat, elke kapot dingetje.

Wij waren met Husk gegaan en heb met verschillende mensen gesproken. Niemand heeft de volledige borg terug gekregen en het appartement gaf klote smoesjes om geld af te troggelen.

IK RAAD IEDEREEN AF OM HIERHEEN TE GAAN!!

Goedkoop en slecht
Mark
6-5-2009 Inderdaad veel gedoe met de borg, zorg ook zoals hierboven vermeld dat je de inventaris lijst top invult. niets overslaan. Wij zijn met 3 personen in een appartement geweest voor een week. Dit was erg krap. ik zou daarom helemaal niet aanbevelen er met 4 personen in te gaan. Verder locatie etc top.

Appartement teleurstellend, vakantie TOP!
Nico van der Putten
28-2-2009 Zijn we in 1e graads slooppand terecht gekomen? Dit was de 1e reactie bij aankomst op de kamer. Vloerbedekking los,lakens goor en vies,keukenblad vies en kapot,simpel keukenmateriaal afwezig denk hierbij aan broodmes,schilmesje schaar enz. Kamerindeling klein voor 4 personen koffer waar moet ik die neerzetten? Verder het gebied was super en de ligging was top.Gegroet M&N

Goed te doen voor een weekje
Marthe
27-2-2009 (24-01-09 tm 31-01-09)

Prachtig skigebied en gunstige ligging van het appartement t.o.v. winkels en pistes (Tip voor terugskien naar app.: via de slalompiste, lift "Stade", binnendoor skien naar het app.!)

Appartementen zijn lelijk en uitgewoond, maar prima te doen met 2 personen voor een weekje. Neem wel een schaar mee, want die is er niet.

Nog een tip: Schrijf alle mankementen en beschadigingen op de inventarisatielijst en lever hem op tijd in, dan krijg je je borg gewoon terug.

Veel plezier!

6,1