Hotel Des Trois Vallees*** in Val Thorens Frankrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Hotel Des Trois Vallees*** Val Thorens

Beoordelingen Hotel Des Trois Vallees***

Grande rue, 73440, Val Thorens
Hotel Des Trois Vallees scoort een 7,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Des Trois Vallees***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Des Trois Vallees*** in Val Thorens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Des Trois Vallees*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Des Trois Vallees*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Hotel Des Trois Vallees*** met andere accommodaties in Val Thorens.

5 beoordelingen over Des Trois Vallees***

met vrienden, Mrt. 2012
"Heerlijk genieten"
Michael
16-3-2012 Uitstekend hotel in Val Thorens, zeker als je van lekker eten houdt. Je hebt elke dag keuze uit 3 voorgerechten, 2 hoofd gerechten (vlees of vis) en diverse nagerechten. Indien gewenst voor het nagerecht nog een lekker kaasplankje. Ontbijtbuffet 's ochtends ook prima verzorgt. De kamers zijn recent (2009) vernieuwd en smaakvol ingericht. Ondanks dat alles er in zat wat je nodig hebt vond ik ze wel aan de kleine kant. Dit was voor mij niet storend, immers overdag ben je op de piste, 's avonds in het restaurant (in 2011 vernieuwd) en 's nachts slaap je toch. De paar minuten die dan nog overblijven lig je lekker op je bed, een lekkere stoel om op te zitten ontbreekt, maar je kunt altijd ook nog even wat drinken in de bar na een dag op de piste ook erg lekker uitzakken. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, eigenaar ook een aardige man. Kamers waren schoon, ook altijd belangrijk. Piste 50m van het hotel.

met partner, Jan. 2009
"Te duur voor gebodene"
Mischa
30-8-2010 Superkleine kamer, konden net om bed heen lopen. Ontbijt goed, diner keuzemenu, maar niet echt top. Koude eetzaal en kamer, temperatuur niet regelbaar. In onze ogen te duur voor wat er geboden werd, net zoals bijna overal in Val Thorens momenteel. Prachtig groot skigebied, maar prijzen zijn over the top.

Familie
"Zeer goede service en lekker eten"
Stijn Degraer
8-8-2008 Wij zijn er vorig jaar voor de eerste keer geweest en dit was meteen een voltreffer. Vooral de rust en het lekkere eten zijn ons bijgebleven.

Hoewel dit hotel temidden van het bruisende uitgaansleven ligt, ondevonden wij hier rust.
Ook niet ver van de pistes.

Een echte aanrader voor wie skiën wenst te combineren met gastronomie.

Familie, Mei 2007
Monique
7-5-2007 Prima hotel
Wij waren met 2 kinderen. Hadden de familiekamer onder de receptie. Lawaaierig, iedereen doet boven je hoofd zijn ski schoenen uit. Ook geen leuk uitzicht. Maar ze hebben ook kamers met uitzicht op de piste.
Eten is fantastisch, culinair frans. Wel vanaf 19.00 De kinderen aten wat ze lusten en dat viel ons nog erg mee. Er is altijd brood bij. Ontbijt is uitgebreid voor de fransen, lekker yoghurt en fruitsalade, omelet en worstjes naast de verse broodjes en croissantjes.
Voor de deur stopt de skibus. maar het is 5 minuten lopen van de piste.
Tegenover het hotel is de speeltuin met bankjes in de zon voor pa en ma. heerlijk
Volgend jaar laten we ons weer lekker verwennen

Danielle
31-8-2004 Klein, mooi gelegen hotel. Als je het goed doet ski je zo vanaf de piste naast het hotel. Voor de liefhebber kan je hier heerlijk eten. Keuze uit 3 voor hoofd en nagerechten, met een kaasplankje als derde gang. Elke dag 4 gangen dus.

Wij hebben geboekt met de bus dus werden voor het hotel afgezet. In dit kleine dorpje vind je alles wat je skivakantie nodig heeft.

Volgende keer weer!