Appartement Centre de Station Val Thorens** in Val Thorens Frankrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Centre de Station Val Thorens**

28 mei 2012

Appartement Centre de Station Val Thorens** Val Thorens

Beoordelingen Appartement Centre de Station Val Thorens**

Val Thorens
Appartement Centre de Station Val Thorens scoort een 7,1 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Centre de Station Val Thorens**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Centre de Station Val Thorens** in Val Thorens, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Centre de Station Val Thorens** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Centre de Station Val Thorens** met andere accommodaties in Val Thorens.

3 beoordelingen over Centre de Station Val Thorens**

met partner, Jan. 2010
"Prima appartement, vlakbij piste en uitgaan"
Els
21-1-2010 Centre is niet een accomodatie op zich. Uit de reispapieren werd al duidelijk dat we in Valtho te horen kregen waar we terecht zouden komen. Uit voorzorg dus bende oordoppen mee, mochten we in het uitgaansdeel belanden... Ja dus! Helaas wel enkele nachten last gehad van (vrnl Nederlandse) bargasten, maar we zaten dan ook direct boven Veronica bar.
Ik ben er nog niet overuit waartoe ons app behoorde, we konden onze ski's kwijt bij hotel 3vallees, maar gingen naar binnen bij hotel immobilier. De sleutel van de ski-opslag paste echter niet (gekregen van hostess), maar niemand voelde zich er verantwoordelijk voor. Dus elke dag ski's meegenomen naar appartement. App was netjes, elke dag bank ombouwen tot bed ging prima. uitzet was niet compleet,maar alles op papier gezet en tot op heden nog geen bericht gehad. zo'n 100 meter vanaf piste. wc en douche heel netjes (onlangs vernieuwd).
Supermarkt ad overkant is erg duur! Beter die in centre sportif te bezoeken

"Valt niet tegen"
Danielle
4-1-2009 Net terug gekomen uit Val Thorens app. Centre de Station gelegen in Hotel Trois Vallees. In de reispapieren staat vermeld dat je voor 12:00 uur of na 16:00 uur de sleutel op kunt halen. Wij kwamen voor 12:00 uur aan maar hadden om 17:00 uur pas een sleutel!
App. voor 4 personen was niet erg ruim maar alles was aanwezig. Nadeel is wel dat je bedlinnen en handdoeken moet huren bij de plaatselijke wasserette voor 20 euro p.p. (advies neem het dus zelf mee) Eten en drinken kun je ook beter zelf meenemen want dit is ook erg duur. Apres ski en de pistes zijn lekker dichtbij en prima inorde.

Cindy
25-1-2005 Een appartement van Centre de Station wordt verhuurd via het immo-kantoor "Immo Trois Vallées". De mensen daar waren correct maar mocht iets vriendelijker zijn. Het appartement zelf was klein, maar alles was er. Oven, Microgolf, broodrooster, koffiezet, en veel potten en pannen. Het was gelegen in het gebouw "La Vannoise" recht tegenover "Centre Sportif", en op een tiental meter van de pistes. Voor ons het is het 100% meegevallen, zeker voor die prijs!