Beoordelingen Appartement Les Balcons de Val Cenis Village****

24 mei 2013

Les Balcons de Val Cenis Village****
Beoordelingen Appartement Les Balcons de Val Cenis Village****
Planchamps, F-73480, Val Cenis
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Les Balcons de Val Cenis Village**** in Val Cenis, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Les Balcons de Val Cenis Village**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Les Balcons de Val Cenis Village scoort een 8,1 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Les Balcons de Val Cenis Village**** in Val Cenis, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Les Balcons de Val Cenis Village****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Les Balcons de Val Cenis Village**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Appartement Les Balcons de Val Cenis Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Appartement Les Balcons de Val Cenis Village**** met andere accommodaties in Val Cenis.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Les Balcons de Val Cenis Village****

met een groep, Mrt. 2013
"Prima accomodatie"
Arie
15-3-2013 Goede accomodatie welke direct aan de piste ligt. Zoals met alle accomodaties van Les Balcons prima in orde.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Mooi appartement, gelegen aan de piste"
mevrouw Verhoeven
6-3-2013 Appartement was prima. Direct aan de piste. Gebied is een mooi uitgebreid gebied, met lanfe afdalingen. Geschikt voor beginners en gevorderden

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Fijne vakantie gehad"
Angelica
5-3-2012 Les balcons ligt vlakbij de gondellift wat wel erg fijn is. Het skigebied is niet heel groot maar wel erg leuk. Het appartement wat wij toegewezen kregen was wat aan de kleine kant. 9 personen en maar twee kleine banken is niet voldoende, er was ook niet veel ruimte om stoelen erbij te zetten. De slaapkamers waren groot genoeg en het is prettig dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft.

met jonge kinderen, 2012
"Hele fijne week gehad"
Marlies van Wely
23-1-2012 Op 14 januari zijn we teruggekomen van 'n heerlijke week ski vakantie met 6 volwassenen en 4 kinderen. Het mooie grote appartement is een echte aanrader. Ruimte meer dan voldoende. Jammer dat de keukeninrichting ontzettend vies was, waardoor we alles eerst in de vaatwasser hebben gedaan. Niet goed gekontroleerd en/of door de vorige bewoners smerig achter gelaten. Lift was ook 3 dagen buiten gebruik. Alles heerlijk op loopafstand. We gaan zeker nog een keer terug !!

met een groep, Jan. 2012
"Super plek voor mensen met kinderen."
michel
3-2-2012 Appartement zeer netjes en ruim opgesteld, ligging aan de piste bijna skieen tot aan de deur scheelt nog 25 meter.

met een groep, Mrt. 2011
"Leuk ski gebied met kinderen."
Remco
18-8-2011 Appartementen waarin wij met 9 personen zaten direct aan piste is erg goed bevallen. Skigebied goed en overzichtelijk met name voor de kinderen. Niet echt veel te doen in de buurt en qua restaurants al helemaal niet. Brood was snel uitverkocht in de ochtend.

met een groep, Feb. 2011
"Fantastisch accommodatie."
Marijn Fokkens-West...
3-3-2012 Vorig jaar zijn wij in dit appartementencomplex geweest en dat is ons super bevallen. We zaten met 6-personen in een 9-persoons appartement met 3 badkamers (waarvan 1 met toilet) en een apart toilet. 2 van de 3 badkamers had een bad en daar moest ook in gedoucht worden. Een glijstang voor de douche en een douchegordijn ontbreekt echter. Het appartement was erg verzorgt en netjes. Wel zou de ruimte iets wat beperkt zijn als we daadwerkelijk met 9-personen zouden zijn, want dan zouden de slaapbanken in de woonkamer ook gebruikt moeten worden. De diverse complexen liggen op de piste of vlakbij de piste en de toegang is dan ook super. Wel is het parkeren van je auto buiten de betaalde parkeergarage een drama.
Midden tussen de appartementen ligt restaurant "Bergerie" (Heerlijk eten, vooral de steengrillen en racletten!) en supermarkt " Sherpa" voor brood in de ochtend.

met een groep, Jan. 2011
"Prima plek voor iedereen"
G.J.Witte-Mets
31-1-2011 Les Balcons Village is een uitstekende plek voor iedereen.Mooie groene pistes voor beginners,en genoeg uitdaging voor de gevorderden.Wij waren met 14 personen in een appartament met 7 slaapkamers en 8 badkamers.Dit was helemaal geweldig.Alleen de keuken was wat aan de kleine kant,en breng je eigen pannen mee.Een keer overlast gehad van de bar onder het app.{studenten feest van nederlandse studenten],maar er zou nog een feest komen en dat hebben ze op een andere locatie gedaan dus prima geregeld.Top week gehad.

met een groep, Jan. 2011
"Fantastische plek"
Heidenreich/v. Thie...
25-1-2011 Prachtig groot appartement 126 boven de receptie,ruime woon en eetkamer 2 grote balcons, 1 met uitzicht op de piste erg leuk vvor de thuisblijvers. 6 slaapkamers, 7 badkmrs en 7 wc"s. Kleine keuken met alle comfort oven vaatwasser en magnetron, grote koelkast met apart ruim vriesvak.Sherpa dichtbij ong 1 minuut lopen met redelijke prijzen en goed assortiment. Bergerie restaurant zeer slechte service erg lang wachten en goed je bon controleren!! Maar het eten was prima!!
De sportwinkel ook dichtbij ca 3 min. Terras van Bergerie aan de piste, erg leuk met
kleintjes kunnen er heerlijk in de sneeuw spelen.

met jonge kinderen
"Weer genoten"
Fam. Jonk
9-3-2010 Zie recentie vorig jaar. We hebben weer genoten. Bij touroperator doorgegeven dat we hetzelfde app (725) wilde hebben en ook gekregen.
En ook nu weer misschien gaan we volgend jaar hier weer heen.
De middagles om 15:15 was ook weer prima. 'smorgens lekker rustig ontbijt met zicht op de piste. En na de start van de 1e les op pad. Geen drukte dus bij de liften.

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?