31-1-2011
Les Balcons Village is een uitstekende plek voor iedereen.Mooie groene pistes voor beginners,en genoeg uitdaging voor de gevorderden.Wij waren met 14 personen in een appartament met 7 slaapkamers en 8 badkamers.Dit was helemaal geweldig.Alleen de keuken was wat aan de kleine kant,en breng je eigen pannen mee.Een keer overlast gehad van de bar onder het app.{studenten feest van nederlandse studenten],maar er zou nog een feest komen en dat hebben ze op een andere locatie gedaan dus prima geregeld.Top week gehad.
25-1-2011
Prachtig groot appartement 126 boven de receptie,ruime woon en eetkamer 2 grote balcons, 1 met uitzicht op de piste erg leuk vvor de thuisblijvers. 6 slaapkamers, 7 badkmrs en 7 wc"s. Kleine keuken met alle comfort oven vaatwasser en magnetron, grote koelkast met apart ruim vriesvak.Sherpa dichtbij ong 1 minuut lopen met redelijke prijzen en goed assortiment. Bergerie restaurant zeer slechte service erg lang wachten en goed je bon controleren!! Maar het eten was prima!!
De sportwinkel ook dichtbij ca 3 min. Terras van Bergerie aan de piste, erg leuk met
kleintjes kunnen er heerlijk in de sneeuw spelen.
9-3-2010
Zie recentie vorig jaar. We hebben weer genoten. Bij touroperator doorgegeven dat we hetzelfde app (725) wilde hebben en ook gekregen.
En ook nu weer misschien gaan we volgend jaar hier weer heen.
De middagles om 15:15 was ook weer prima. 'smorgens lekker rustig ontbijt met zicht op de piste. En na de start van de 1e les op pad. Geen drukte dus bij de liften.