27-1-2009
Super hotel, prima kamers, heerlijk eten, fijne sauna, goede ligging t.o.v. de piste.
4-3-2009
Wel heel opvallend dat er na een fondue avond meerdere personen last van buikloop en overgeven hebben. Volgens mij staat het vlees te lang op tafel!! Vrienden van ons hebben nl. hetzelfde meegemaakt.
7-3-2008
Zeer goed eten en een goede wijnkaart.
vriendelijk personeel
goede gelegen ten aanzien van de piste
23-12-2007
De kamers zijn wat oudbollig ingericht, het bad is te klein en de douche moet je vasthouden. Verder een top hotel. Het is slechts 3* maar het eten is bijzonder goed en de service is uitmuntend. Wij moesten door omstandigheden een dag eerder weg en hoefden die dag niet te betalen. Als je iets niet lust dan regelen ze wat anders. Ik was hier afgelopen week (met vriend) en vier jaar geleden met mijn zoontje en ze deden echt hun best om iets voor hem te regelen wat hij graag luste.
5-1-2006
Wij waren bijzonder onder de indruk van het eten. Erg goed en lekker. En de kamer, niet veel bijzonders, maar gewoon zoals het hoort: schoon en een lekker bed. Is toch ook niet belangrijk als je gaat wintersporten, ben je toch de hele dag buiten. Eind 2004 waren er wel afsluitbare skihouders. We vonden het een prima hotel en we gaan er volgende week weer naar toe.